cocon cheveux_pilier_header
Samenvatting van het dossier

Natuurlijke haarverzorging

Deskundig advies

 Mooi haar door Klorane 

De natuur is onze grootste bron van inspiratie en de helende intelligentie van planten is even verrassend als grenzeloos. Tussen de plant en u: daar staan wij, met onze botanische ziel, onze farmaceutische expertise en het grootste respect voor de natuur van uw haar. Laten we samen te weten komen wat de natuur voor uw haar kan doen!

25

Dit is het aantal vernieuwingscycli in het leven van een haar

60

Dat is hoeveel haar we gemiddeld per dag verliezen

3

Dit is het aantal jaren dat het duurt om een haar te laten groeien

19

Het aantal natuurlijke botanische ingrediënten dat Klorane selecteerde voor hun haarverzorgende eigenschappen

ADVIES & CIJFERS

Mijn natuur begrijpen (en ervoor zorgen)

cocon cheveux_pilier_bloc 4a 237x237

Mijn hoofdhuid verzorgen

Daar begint het allemaal mee: een gezonde hoofdhuid is de garantie voor sterk en mooi haar. Irritatie, overtollig talg en schilfertjes zijn niet onvermijdelijk.

Alles over hoofdhuidverzorging
cocon cheveux_pilier_bloc 4b 237x237

Mijn haar op natuurlijke wijze sublimeren

Mooi haar betekent sterke haarvezels, dichte materie en een stralende kleur. Alle vakjes aanvinken: het is mogelijk (met het juiste advies en de juiste producten).

Leren om mijn lengtes te verzorgen
cocon cheveux_pilier_bloc 4c 237x237

De natuurlijke vitaliteit van mijn haar behouden

Haaruitval of verlies van dichtheid: na verloop van tijd verliest het haar zijn kracht en heeft het een beetje hulp nodig (van de natuur). Onze tips voor haar boordevol leven.

Onze tips voor haar boordevol leven
picto main_nous-sommes-engagés

Waarom plantaardige intelligentie gebruiken voor mijn haar?

Botanische planten zitten boordevol schoonheidsgeheimen en troeven die essentieel zijn voor sterk en gezond haar. U hoeft u alleen maar te bukken om de vruchten ervan te plukken. De combinatie van een prikkeling van de zintuigen, natuurlijke samenstelling en respect voor het milieu maakt plantaardige verzorging tot de beste oplossing om voor uw haar én voor de planeet te zorgen. Elk ingrediënt werd door de botanische experts van Klorane geselecteerd op basis van de actieve plantaardige bestanddelen en gekoppeld aan een specifiek haarprobleem: droog, beschadigd haar, vette hoofdhuid, schilfertjes enz. Het antwoord ligt (altijd) in de natuur.

Kent u Klorane Blog?

Kent u Klorane Blog?

Al onze praktische adviezen en goede ideeën voor een milder en milieuvriendelijker dagelijks leven, om u beter in uw vel te voelen en beter voor de planeet! Omdat het de kleine dingen zijn die voor grote veranderingen zorgen: laten we dit samen doen. Let’s Change!

Ontdek Klorane Mag
Terug naar boven