Luierwissel van uw baby

Luierwissel van uw baby

De troeven van Calendula, met zijn natuurlijke beschermende en verzachtende eigenschappen, zijn beschikbaar in een compleet gamma verzorgingsproducten speciaal voor de luierwissel van uw baby. Formules op basis van actieve bestanddelen van natuurlijke oorsprong, getest onder dermatologische en pediatrische controle, om hun veiligheid te garanderen. Dat is een mentale last minder voor u!

15 Resultaten "Luierwissel van uw baby"

Meer informatie
Meer informatie

Babydoekjes ? Liniment? Spray? Met zo veel beschikbare producten is het niet altijd gemakkelijk de juiste beslissingen te nemen om uw baby te verzorgen. U wil immers het beste voor uw kleintje en zijn tere huid, maar ook voor het milieu. Klorane begrijpt uw bezorgdheid als ouder en wil u geruststellen. Daarom bieden wij u de beste verzorging met producten die een ziel hebben, allemaal in Frankrijk gemaakt van actieve ingrediënten die we zorgvuldig selecteerden om uw baby te verzorgen.  

Klorane helpt u met de intieme hygiëne van uw baby

Het badje van de baby, dat als een echt ritueel wordt beschouwd, moet zachtjes gebeuren. Het wassen is een bijzonder moment tussen ouder en baby, dat van nature doet glimlachen en schaterlachen. Zoveel momenten van tederheid die met u zachtheid moet omhullen, zeker in de keuze van de gebruikte producten. Het gamma met BIO Calendula van Klorane is perfect voor de tere huid van uw baby, met een reeks reinigingsproducten die afgestemd zijn op alle hygiënemomenten. Voor de dagelijkse luierwissel en om ervoor te zorgen dat de billetjes van uw baby zacht en niet rood zijn, is het Calendula huidverzorgingsgamma ideaal. Met de kalmerende calendula kunt u uw baby meerdere keren per dag reinigen zonder de huid te irriteren. En om te eindigen met een ontspannende noot, gaat er niets boven een geparfumeerde eau de toilette voor uw baby om dit kleine ritueel af te sluiten met een vleugje natuurlijke tederheid.

De producten van het Calendula verzorgingsgamma

De verzorgingsproducten voor baby's  met Calendula zijn de natuurlijke bondgenoten van een zachte huid zonder roodheid. De calendula van Klorane, een plant die bekendstaat om zijn herstellende en ontstekingsremmende eigenschappen, wordt biologisch geteeld in het noorden van Spanje. Het merk Klorane is zich ervan bewust dat het welzijn van uw baby's ook in het milieu ligt en koos er daarom voor om biologisch afbreekbare, uitspoelbare formules te gebruiken om de impact van hun producten op het milieu te beperken. Vanuit dezelfde doelstelling is ook de verpakking eco-ontworpen. De verzorgingsproducten om uw baby te verschonen spelen in op de voorkeuren van zowel ouders als baby's, aangezien ze verkrijgbaar zijn in de vorm van een beschermend poeder, een babyspray, een billetjeszalf of liniment.

Voor de hygiëne van uw baby hebben we ook natuurlijke producten zonder spoelen om de zachte huid van uw baby te reinigen en te verfrissen, waar u ook bent. Klorane koos immers voor producten om uw baby te verschonen met een makkelijk te gebruiken verpakking die u overal met u meeneemt, waar u ook bent: reinigingsmelk, doekjes, reinigingswater of fris reukwater...

Voor het tedere moment aan het einde van de luierverschoning, koos Klorane voor een geparfumeerd eau de toilette met zachte, fruitige noten, altijd aangepast aan de tere huid van uw kind.

De troeven van het Calendula babyverzorgingsgamma

De ingrediënten in het verzorgingsgamma voor de luierwissel zijn voor 96% van natuurlijke oorsprong. Zo bevatten liniment, billetjeszalf en babyspray olijfolie, maar ook zinkoxide, waarvan de natuurlijke beschermende eigenschappen welbekend zijn. De formule van de billetjeszalf, babyspray en liniment bevat geen alcohol en reinigt de huid van uw baby in alle zachtheid, verzacht en voedt. Toiletpoeder, liniment, billetjeszalf en babyspray voorkomen en verminderen ook rode billetjes bij uw kind.

Het babyverzorgingsgamma bestaat voor 98% uit natuurlijke ingrediënten. De reinigingsmelk werd verrijkt met plantaardige olie, die de normale tot droge huid voedt, in combinatie met calendula en haar verzachtende eigenschappen. Het reukwater verfrist de huid en het haar van uw baby delicaat met een heerlijk geurend parfum. De babydoekjes zijn gemaakt van 100% biologisch afbreekbare natuurlijke vezels. Deze babydoekjes verzachten, hydrateren en reinigen de huid van uw kind.

Tenslotte is de baby eau de toilette samengesteld uit een hart van witte bloemen die voor tederheid en zachtheid zorgen op dit rustgevende moment. De frisse geuren van deze eau de toilette voor baby's zijn fruitig en werken ontspannend voor uw kind, en prikkelen de zintuigen. Altijd met respect voor de gezondheid van uw kind, beat de baby eau de toilette van Klorane geen alcohol.

Bovendien is de praktische verpakking van de producten in dit gamma een grote hulp voor de ouders: de babydoekjes zijn gemakkelijk mee te nemen; de sprayfles staat borg voor een praktisch, hygiënisch en snel gebruik; het reinigingswater heeft een " pompje " dat u met één hand bedient, wat eenvoudiger, veiliger en praktischer is voor de ouders. Of u nu thuis bent of onderweg, de producten van het Calendula verzorgingsgamma bieden u qualitytime met uw baby.

Terug naar boven