Droogshampoo

Droogshampoo

Wie zegt dat u water nodig hebt om uw haar te wassen? Ontdek ons gamma droogshampoos, voor frisheid en volume in een handomdraai. Of u nu haast hebt, net gesport hebt of een uitstapje hebt gepland, dit supersnelle gebaar stel je zo.

8 Resultaten "Droogshampoo"

Meer informatie
Meer informatie

Droogshampoo: de nieuwe bondgenoot in uw schoonheidsritueel!

Wil u voor uw haar zorgen en tegelijkertijd de planeet ontzien? Eén oplossing: droogshampoo. Klorane biedt een gamma droogshampoos om uw haar schoon te krijgen in slechts 2 minuten.  

Dankzij een uitzonderlijke combinatie van natuurlijke poeders krijgt uw haar in recordtijd weer volume en luchtigheid. Of uw haar nu vet, moeilijk in model te brengen, gekleurd of normaal is, u vindt altijd een product dat aan uw verwachtingen voldoet. Gemiddeld 94% doeltreffend om uw haar schoon te krijgen. De expertise van Klorane zal u niet teleurstellen. Onze droogshampoo bestaat al sinds 1971. Onze combinatie van natuurlijke poeders heeft zich dus al bewezen.

Omdat water een natuurlijke hulpbron is die behouden moet blijven voor het welzijn van onze planeet, steunt Klorane de Klorane Botanical Foundation. Al meer dan 20 jaar doet deze stichting aan herbebossing in verschillende delen van de wereld. Dankzij deze herbebossing strijdt ze tegen de uitdroging van de bodem wereldwijs.

Droogshampoos van Klorane

Ons gamma droogshampoos bevat verschillende actieve bestanddelen van natuurlijke oorsprong, aangepast aan elk type hoofdhuid. Ontdek de specifieke kenmerken van elk van deze shampoos.

Onze droogshampoo met brandnetel is een shampoo speciaal ontwikkeld voor haar dat de neiging heeft snel vet te worden. Dankzij de formule met ultra absorberende poeders kunt u de talgproductie 48 uur lang onder controle houden. Het is ideaal als u uw shampoobeurten wilt spreiden: het maakt uw haar schoon en netjes zonder spoelen. Over een paar weken zult u uw uitspoelshampoo minder vaak kunnen gebruiken: uw haar zal minder snel vet worden.

De extra zachte Havermoutmelk voor alle haartypes is geschikt voor iedereen. Het is geschikt voor u als u uw haar gemakkelijk wilt stylen: het geeft uw haar textuur en volume in minder dan twee minuten. Door het bij de wortels te verstuiven, krijgt u meer volume en gaat uw haar meer glanzen. Havermelk heeft ook natuurlijke verzachtende eigenschappen die u ongetwijfeld zult waarderen.

De extra zachte droogshampoo met havermelk voor alle haartypes is ook verkrijgbaar in een ecologischer, gasvrij formaat. Geformuleerd met uitsluitend natuurlijke poeders, behoudt het al zijn eigenschappen en vooral zijn troeven. Het is ideaal voor u als u uw haar op een zeer snelle en ecologische manier wilt wassen. Het helpt u uw haar gemakkelijk te stylen en volume te geven. Bovendien is de formule zonder siliconen, sulfaten en oppervlakteactieve stoffen, zo natuurlijk mogelijk dus.

De extra zachte Havermelk voor bruin haar werd ten slotte speciaal ontwikkeld voor mensen met bruin of kastanjebruin haar. Dankzij de ultra absorberende poeders en de kalmerende eigenschappen die zo kenmerkend zijn voor havermelk, krijgt u in slechts enkele minuten een mooi volume en een interessante textuur. Uw haar zal schoon zijn en glanzen in minder dan twee minuten.

De troeven van droogshampoo voor u en de planeet

Droogshampoo wordt zonder water gebruikt en kan dus zeer snel worden gebruikt. Wanneer u weinig tijd hebt, is het dus zeer nuttig om het te gebruiken in plaats van uw haar met een gewone shampoo te wassen. Hiervoor moet u douchen en u haar drogen, wat 's ochtends al snel kostbare tijd in beslag neemt! Deze routine vervangen door een shampoo op basis van natuurlijke poeders, die slechts twee minuten vergt om aan te brengen, bespaart hopen tijd. U zult dit vooral op prijs stellen als u al laat bent, veel afspraken hebt of 's morgens gewoon wat langer wil slapen. Direct na een sportsessie kan het ook heel nuttig zijn! U hebt geen excuus om je volgende sessie over te slaan.

Droogshampoo is ook een echte aanwinst als u uw haar gemakkelijker wilt stylen en meer volume wilt krijgen. Inderdaad, door het bij de wortels te verstuiven, krijgt het haar een mooie textuur. U hoeft geen uren te spenderen om zelf een brushing te doen. Deze oplossing is beslist sneller, eenvoudiger en efficiënter. Bovendien wordt het stylen makkelijker en glanst uw haar meer dan tevoren, dus aarzel niet langer: probeer knotjes of vlechten zonder stress!

Tenslotte heeft dit type shampoo een groot voordeel: u gebruikt het zonder water omdat het niet hoeft te worden uitgespoeld. Daardoor is het zeer milieuvriendelijk. Enerzijds omdat voor de vervaardiging zeer weinig water nodig is. Anderzijds bespaart u, telkens wanneer u het gebruikt in plaats van een uitspoelbare shampoo, gemiddeld 10 liter water. Even rekenen: als u één gewone shampoo per week vervangt door droogshampoo, bespaart u meer dan 500 liter water per jaar! Het is het proberen waard, niet? Onze planeet heeft een beetje hulp nodig om haar watervoorraden te behouden. Wacht dus niet langer en koop het de volgende keer dat u naar de apotheek of drogist gaat. Het zal een echte bondgenoot zijn het milieu en van mooi en gezond haar!

Terug naar boven