Normale huid

Normale huid

De voordelen van BIO Cupuaçu worden gecombineerd in een compleet gamma lichaamsverzorgingsproducten. Natuurlijke en vegan formules zonder sulfaten in een waaier aan geuren die u meevoeren op een reis vanuit uw badkamer. Douchegels, douchecrèmes ... Het moeilijkste is kiezen!

2 Resultaten "Normale huid"

Meer informatie
Meer informatie

Klorane, een toonaangevend merk op het gebied van dermocosmetica, bestaat al meer dan 50 jaar en maakte naam met zijn producten op basis van natuurlijke actieve bestanddelen. Vanaf het begin tot op de dag van vandaag is dit merk natuurlijke huidverzorgingsproducten blijven aanbieden en heeft het een echte expertise ontwikkeld in de kracht van planten. De laboratoria, die bestaan uit een team van deskundige landbouwers, plantenkenners, fytochemici en cosmetologen, werken dag in dag uit om lichaamsproducten voor de normale huid te ontwikkelen. Maar wat zijn de verschillende categorieën van de Klorane producten voor de normale huid?  

Klorane, het referentiemerk in lichaamsverzorging voor de normale huid

Klorane is een merk dat u in de parafarmacie en apotheek vindt en dat zich onderscheidt door zijn dermatologische verzorgingsproducten voor alle huidtypes. Om de huid te herstellen, te verbeteren of comfort te geven, maakt Klorane revolutionaire producten op basis van actieve plantaardige bestanddelen. Plantenkenners en cosmetologen ontwikkelen doeltreffende lichaamsverzorgingsproducten van hoge kwaliteit. Voor de normale huid combineert Klorane het beste van botanisch onderzoek met de vraag van de gebruiker om aan zijn verwachtingen te voldoen. Hiervoor werkt het laboratorium nauw samen met professionele leveranciers van planten. Deze bieden een gamma planten aan die we gebruiken voor de bereiding van lichaamsverzorging voor de normale huid.

Gels, douche crèmes ... Ecologische lichaamsverzorgingsproducten

Klorane zet zich in om zijn ecologische voetafdruk tijdens de vervaardiging van zijn producten te verkleinen. Aangezien het merk zich focust op het gebruik van natuurlijke planten bij het ontwikkelen van zijn huidverzorgingsproducten, heeft het daarom een beleid aangenomen dat gericht is op innovatie en een passie voor plantkunde. De combinatie van deze twee elementen baant de weg naar verder onderzoek naar meer doeltreffende natuurlijke verzorgingsproducten. Met planten in het hart van het onderzoek, verkent het merk hun rijkdom en troeven bij het maken van lichaamsverzorging voor de normale huid.

Wetenschappers en dermatologen zijn zich bewust van de gevoeligheid van ieders huid en gebruiken hun knowhow om huidverzorgingsproducten te ontwikkelen. Daarom engageert Klorane zich op het gebied van actieve bestanddelen en de tolerantie van de huid. De laboratoria van het merk moeten zich immers houden aan een strikt dermocosmetisch ontwikkelingshandvest. Er werd een protocol opgesteld om absolute tolerantie te garanderen bij de ontwikkeling van een formule voor een lichaamsverzorgingsproduct van voor de normale huid. We moeten ook onderlijnen dat het laboratorium drie jaar nodig heeft om een pas ontdekte actieve stof te bestuderen alvorens ze in een product wordt verwerkt en op de markt wordt gebracht.

De verschillende lichaamsverzorgingsproducten van Klorane voor de normale huid

De lichaamsproducten van het merk bevatten in principe de natuurlijke actieve bestanddelen van BIO Cupuaçu-boter uit Brazilië. Dit ingrediënt is geschikt voor alle huidtypes, meer bepaald voor de normale opperhuid.

Het product met de geur van Vijgenblad

Het gamma bevat drie soorten producten, allemaal op basis van BIO Cupuaçuboter. Om de huid zacht en zonder uitdroging te wassen, kunt u kiezen tussen een douchegel en een crèmezeep. De douchegel is biologisch afbreekbaar en wordt gebruikt om de huid in alle zachtheid te wassen om het evenwicht van de huid te respecteren. De formule van de crèmezeep is rijk aan Cupuaçuboter om uitdroging van de huid te voorkomen. Tot slot wordt het gamma vervolledigd met een lichaamsmelk met een natuurlijke formule en een ultralichte textuur. Het bijzondere van deze melk met de geur van Vijgenblad is haar vermogen om het lichaam 24 uur lang te hydrateren.

Het product geparfumeerd met Hibiscusbloem

BIO Cupuaçuboter staat bekend om zijn hydraterende eigenschappen en wordt gewonnen uit een koudgeperste olie. De zaden bevatten vetzuren die nuttig zijn om water in de huid vast te houden. In haar huidverzorgingsproducten met de geur van Hibiscusbloem biedt Klorane vier formules:

  • douchegel: voor een zachte wasbeurt van de huid;
  • crèmezeep: met zijn biologisch afbreekbare en natuurlijke formule, verrijkt deze de huid met BIO Cupuaçu;
  • lichaamsmelk: deze wordt gebruikt om de huid diepgaand te voeden en te hydrateren;
  • droge lichaamsolie: deze olie voedt de huid en geeft een droog gevoel dankzij de natuurlijke formule.

Waarom een Klorane lichaamsverzorgingsproduct voor de normale huid gebruiken?

Elk product van Klorane onderscheidt zich door zijn natuurlijke formule op basis van speciaal geselecteerde actieve bestanddelen. Of het nu gaat om Vijgenblad of Hibiscusbloem, een lichaamsverzorging voor de normale huid is een must om de huid dagelijks te voeden en te hydrateren. De troeven van BIO Cupuaçuboter uit het Amazonegebied helpen de huid 24 uur te beschermen door uitdroging van de huid te verminderen. Door voor een product van Klorane te kiezen, geniet u van een verzorgingsproduct dat voor 96% uit natuurlijke actieve bestanddelen bestaat.

Terug naar boven