Hydratatie & voeding

Hydratatie & voeding

De voordelen van BIO Cupuaçu, een essentiële hydraterende bondgenoot, zijn gecombineerd in een compleet gamma voedende lichaamsverzorgingsproducten. Natuurlijke en vegan formules zonder sulfaten voor een cocooningeffect op de huid.

0 Resultaat "Hydratatie & voeding"

Meer informatie
Meer informatie

Wanneer uw huid uitdroogt, hebt u de juiste lichaamsverzorging nodig om haar diep te hydrateren en te voeden, en haar alles te geven wat ze nodig heeft om zich beter te voelen. Hiervoor heb u eenvoudige maar doeltreffende producten nodig, de hele dag lang. Ontdek welke producten geschikt zijn voor uw huid en haar zullen helpen zich beter te voelen.  

Lichaamsverzorging en crèmes voor hydratatie en voeding

Om gevoed te worden, heeft uw huid producten nodig die bij haar passen en haar de middelen aanreiken om gezond te zijn.

Hiervoor hebt u natuurlijk hydraterende en voedende kwaliteitsproducten nodig, want uw huid kan nogal veeleisend zijn om zich beter te voelen. Daarom is het aan te raden om geschikte producten te vinden gemaakt van zorgvuldig onderzochte ingrediënten van natuurlijke oorsprong om de perfecte combinatie te vinden.

In de handel bieden de bekendste gamma's elementaire lichaamsverzorgingsproducten voor hydratatie en voeding. Deze lichaamsmelk is vaak samengesteld uit plantaardige olie om de huid diep te voeden en er zijn er voor alle huidtypes: normale, droge, zeer droge of vette huid om ze dagelijks minder droog te maken. Om goed te werken, moet de basis van een product zeer hydraterend zijn. Daarom geven de voorkeur aan plantaardige oliën, karitéboter en glycerine.

Lichaamsmelk beschermt de huid tegen alledaagse aanvallen van buitenaf, zoals vervuiling, kou of zon. Het is een bescherming voor het hele lichaam, dat dit even hard nodig heeft als het gezicht, waar we meestal voorrang aan geven.

Het is aan te raden om 's morgens en 's avonds een lichaamsmelk te gebruiken om uw huid overdag te beschermen, maar ook om haar 's nachts te laten rusten. Het zal u ook een herboren huid geven in de ochtend.

Om uw huid dagelijks op de juiste manier te ondersteunen, moet u voor elk seizoen het juiste product vinden.

De lichaamsverzorgingsproducten van Klorane voor voeding en hydratatie: de voordelen van natuurlijke actieve bestanddelen

Het cosmeticamerk Klorane biedt twee soorten voedende en hydraterende lichaamsverzorgingsproducten die speciaal voor u werden ontwikkeld.

De eerste, op basis van BIO Cupuaçuboter uit het Amazonewoud, is verkrijgbaar in de vorm van melk, droge olie en zeep en in verschillende geuren: Cupuaçubloem, Hibiscusbloem, Yuzuwater en Vijgenblad. Vooral de Lichaamsmelk met Cupuaçubloem, verrijkt met Cupuaçuboter, voedt 1,5 keer meer dan karitéboter. Deze melk werd speciaal ontwikkeld voor de normale tot droge huid om haar 24 uur lang te beschermen en te voeden. Het laat geen vet laagje achter op de huid en is gemaakt met 97% natuurlijke ingrediënten. 

De tweede verzorging is gebaseerd op pioenroos en is verkrijgbaar in een gel-crème en een nevel. De verzorgingsproducten met pioenroos van Klorane werden ontwikkeld voor de gevoelige en geïrriteerde huid, voor 24 uur lang hydratatie. De hydraterende gel-crème met Pioenroos werd verrijkt met jasmijn en rozenbloesem en bestaat voor 97% uit natuurlijke ingrediënten. Het heeft een frisse en smeuïge textuur, niet vet en niet plakkerig, voor een onmiddellijk kalmerend effect.

Deze twee soorten hydraterende en voedende lichaamsverzorgingsproducten zijn dus bijzonder aan te bevelen voor uw huid. De huid zal in een zeer korte tijd opnieuw mooi en zacht worden. Ook het feit dat deze producten voor het overgrote deel natuurlijke ingrediënten bevatten en biologisch zijn, biedt extra bescherming voor uw huid. Dit komt omdat ze niet wordt aangetast door synthetische producten die soms roodheid of allergische reacties kunnen veroorzaken.

U kunt deze twee producten ook combineren met andere Klorane producten voor nog meer doeltreffendheid, van de punten van uw haar tot aan uw tenen.

Voordelen van een hydraterende en voedende lichaamsverzorging

Zoals hierboven vermeld, wordt lichaamsmelk gebruikt om uw huid diepgaand te voeden en te hydrateren. Dankzij de hoofdsamenstelling met plantaardige oliën die uw lichaam helpen zoals het hoort, zal uw huid nog blijer zijn met dit type verzorging. Uw huid zal elke dag zachter en mooier worden dankzij de werking van deze verzorging.

Bovendien parfumeren de geuren van deze producten uw hele lichaam voor een aangenaam gevoel de hele dag lang. 

Het is aan te raden de lichaamsmelk 's morgens en 's avonds aan te brengen voor een beter resultaat en om uw huid te helpen de dagelijkse aanvallen te bestrijden.

Bovendien moet u het aanbrengen op de meest gevoelige zones, zoals de ellebogen, voor een grotere doeltreffendheid.

Dus als u op zoek bent naar een lichaamsverzorging om uw lichaam te hydrateren en te voeden, overweeg dan een lichaamsmelk. Het zal een grote bondgenoot zijn voor uw huid, zodat zij elke dag minder droog aanvoelt en alle elementen in zich kan opnemen om zich beter te voelen.

Terug naar boven