Kl_diag_haircare_visual6_desktop

Mijn haardiagnose

Identificeer de daadwerkelijke behoeften van uw haar
met onze gepersonaliseerde diagnose
en ontdek uw haarverzorgingsritueel.

Welke haarverzorging moet ik kiezen?

Voer een haaranalyse uit en onze haardiagnose bezorgt u in enkele minuten tijd gepersonaliseerde aanbevelingen.

Een haardiagnose is een hulpmiddel om de behoeften van uw haar beter te begrijpen en een doeltreffende routine te creëren.

Elk haartype heeft andere behoeften, en een verkeerde behandeling kan ongewenste effecten hebben. Verzorgingsproducten voor vet haar zijn bijvoorbeeld te agressief wanneer ze op een droog haartype worden aangebracht en drogen het bovendien nog verder uit.

Onze haarexperts hebben een haardiagnose ontworpen die uw antwoorden analyseert en u gepersonaliseerde aanbevelingen biedt voor uw dagelijkse haarverzorging.

Om uw persoonlijke haardiagnose te verkrijgen, volstaat het om onze vragenlijst te beantwoorden. We vragen informatie op over uw leeftijd, de voornaamste problemen en het uiterlijk en de textuur van uw haar. Uw gegevens blijven vertrouwelijk en worden alleen gebruikt voor diagnostische doeleinden.

Ons algoritme bestudeert vervolgens uw antwoorden om u aanbevelingen op maat te geven. Het hele proces neemt slechts enkele minuten in beslag en stelt u in staat om gratis de meest geschikte haarverzorgingsproducten te ontdekken.

De producten en promoties van Klorane zijn niet alleen online verkrijgbaar via de websites van onze partners, maar ook in elk van onze 1139 verkooppunten in België en sinds kort ook in Nederland

Factoren die de gezondheid van uw haar beïnvloeden

Tal van factoren beïnvloeden dagelijks de gezondheid en het uiterlijk van uw haar. Sommige daarvan zijn genetisch, zoals de kleur of golving, terwijl andere afkomstig zijn uit de omgeving. Vervuiling, vochtigheidsgraad, wind, zon... Al deze elementen kunnen uw haar beschadigen, vooral als u regelmatig wordt blootgesteld aan deze factoren.

Ook uw haarverzorgingsroutine heeft invloed op uw haar: zowel het veelvuldige gebruik van stijltangen en andere warmte-instrumenten, als chemische kleuringen en producten die niet zijn aangepast aan de behoeften van uw haar kunnen de haarvezel beschadigen.  

Door de behoeften van uw haar beter te begrijpen, kunt u eventuele problemen aanpakken en overgaan op de juiste verzorgingsroutines om uw haar weer glanzend en soepel te maken. De haardiagnose staat voor u klaar met een antwoord op maat.

De haardiagnose: kies de juiste verzorging voor stralend haar

Een doeltreffende haarroutine is het geheim van gezond haar. Als u producten kiest die te agressief zijn of van slechte kwaliteit, dan zal uw haar uitdrogen, glans verliezen en na verloop van tijd beschadigd raken. Ze kunnen ook de tegenovergestelde reactie hebben en uw haar erg vet maken, wat soms tot roos kan leiden.

Verzorgingsproducten op basis van natuurlijke ingrediënten zijn veel gezonder voor het haar. Maar u moet wel de juiste actieve bestanddelen kiezen: een herstellende verzorging met cupuaçu zal niet werken op vet haar, en een verzorgingsproduct dat kinine bevat om haaruitval tegen te gaan, zal niet veel effect hebben als u geen haar verliest. Weet u niet welk actief bestanddeel u moet kiezen? Onze haardiagnose adviseert de beste verzorging in functie van de behoeften van uw haar.

Terug naar boven