Onze verzorgingsproducten met BIO Duizendguldenkruid

Onze verzorgingsproducten met BIO Duizendguldenkruid

De glans van poolgrijs of wit haar opnieuw tot leven brengen is nu mogelijk dankzij ons gamma met BIO Duizendguldenkruid, waarvan de formule met blauwachtige plantaardige pigmenten onmiddellijk de vergeling* van het haar neutraliseert.

0 Resultaat "Onze verzorgingsproducten met BIO Duizendguldenkruid"

Meer informatie
Meer informatie

Waarom hebben jullie Duizendguldenkruid gekozen voor het gamma voor poolblond/wit haar?

Wij hebben BIO Duizendguldenkruid geselecteerd omdat het cyanocentaureïne bevat, een plantaardig pigment met een blauwachtige kleur dat van oudsher wordt gebruikt om wit of grijs haar te verfraaien met mooie zilveren highlights. De formule van de ontgelende Klorane conditioner met BIO Duizendguldenkruid ontwart doeltreffend en heeft het haar subtiele koude highlights. Het prachtige, stralende haar voelt zacht aan en is makkelijk te stylen.

Waar komt het Duizendguldenkruid van Klorane vandaan?

Het Duizendguldenkruid in de producten van het gamma wordt geteeld in een korte keten in het zuidwesten van Frankrijk, op de gronden van Klorane.

Wat zijn de troeven van het gamma met BIO Duizendguldenkruid?

Ons gamma met BIO Duizendguldenkruid bestaat uit een shampoo en een conditioner met goed verdraagbare formules die het haar zacht reinigen en ontwarren zonder het haar of de hoofdhuid te beschadigen.
De formule van de shampoo met BIO Duizendguldenkruid neutraliseert actief de vergeling van wit, grijs en platinablond haar.
Het maakt grijs en blond haar weer mooi en glanzend. Duizendguldenkruid wordt traditioneel gebruikt om de kleurintensiteit van grijs en blond haar te laten heropleven.
De formule van de conditioner met BIO duizendguldenkruid ontwart en voedt diepgaand om de lengte van het haar en de punten te beschermen bij het kammen. Naast het wassen neutraliseert het actief de vergeling van wit, grijs en platinablond haar.

Terug naar boven