Shampoos

Shampoos

Natuurlijke en biologisch afbreekbare formules om u te laten schuimen van plezier. Een compleet gamma shampoos met actieve plantaardige bestanddelen voor alle noden en schoonheidswensen! Zo wordt het wassen met shampoo een moment van zachtheid en verzorging voor uw haar omhuld in een kruidig parfum!

16 Resultaten "Shampoos"

Meer informatie
Meer informatie

Shampoo is één van de belangrijkste producten voor gezond haar. Hij reinigt uiteraard uw haar, maar werkt ook diep in op de haarvezel. Maar wat zijn nu precies de troeven van dit product? Hoe zal het uw haar beïnvloeden? Hoe kiest u de juiste voor een optimaal effect?

Shampoo, de onmisbare bondgenoot voor gezond haar

Zoals u waarschijnlijk weet, is het een must om regelmatig shampoo te gebruiken om de opgehoopte talg en onzuiverheden uit uw haar te wassen. Terwijl conditioners of verzorgingsproducten soms achterwege worden gelaten, zijn shampoos van nature de meest gebruikte haarproducten.

Er bestaan tegenwoordig zoveel van dit soort producten dat het moeilijk kan zijn een keuze te maken uit het gevarieerde aanbod. Het is echter zeer belangrijk om de juiste shampoo voor uw haar te kiezen. Voor u beslist, moet u rekening houden met de aard van uw haar en de noden. Als uw haar de neiging heeft snel vet te worden of als u droog haar hebt, kunt u beter niet hetzelfde soort shampoo gebruiken.

Hoewel shampoo een product is dat iedereen gebruikt, weten velen van ons nog steeds niet hoe ze deze optimaal moeten aanbrengen. Om van alle troeven van dit product te genieten, moet u deze namelijk op de juiste wijze en vooral met de juiste frequentie aanbrengen! Alle grote haarspecialisten raden aan om uw haar niet te vaak te wassen. Weet u waarom? De kans bestaat dat uw hoofdhuid zich aangevallen voelt door het vele wassen en gaat, om zichzelf te beschermen, nog meer talg produceren, waardoor uw haar nog vetter wordt.

Om het product aan te brengen, masseert u het een paar minuten in op uw hoofdhuid. Het is niet nodig om te wrijven in uw haar, dit is een fout die veel mensen maken en het kan het haar uitdrogen. U hoeft ook niet te veel product te gebruiken, twee tot drie nootjes is meer dan genoeg voor halflang haar.

Ontdek het gamma van Klorane shampoo

Bij Klorane hebben we een uitgebreid gamma shampoos ontworpen om in te spelen op de noden en verwachtingen van alle haartypes. U vindt zeker een product voor uw haarproblemen. Al onze shampoos worden in Frankrijk gemaakt van ingrediënten uit planten die streng worden geselecteerd op hun eigenschappen en doeltreffendheid.

Ons merk streeft ook naar een duurzamere aanpak en wil de natuur te beschermen door de verschillende planten in onze shampoos te telen met respect voor de bodem en het milieu. Ons gamma plantaardige shampoos is gevarieerd en compleet en is er voor de noden van het hele gezin.

Dus als y vet haar hebt, kunt u een talgreducerend product gebruiken. Dit is gemaakt van BIO brandnetel en heeft een echt absorberend op het haar, vermindert de talgproductie en zorgt ervoor dat u meer tijd tussen de shampoobeurten kunt laten.

Hebt u gekleurd of gehighlight haar? Kies voor de Shampoo met Granaatappel door een stralende kleur. Dankzij het exclusieve sublimerende complex fixeert en behoudt deze de kleur van uw gekleurde haar op natuurlijke wijze.

Voor vermoeid en futloos haar biedt Klorane shampoo met kinine en BIO Edelweiss. Versterkend en stimulerend. Puur of in combinatie met een verzorging tegen haaruitval, reinigt het uw haar en stimuleert het de groei.

Als u droog of beschadigd haar hebt, zijn herstellende producten op basis van BIO Cupuaçuboter of Mangoboter perfect. Zij zullen uw haar voeden en herstellen.

Voor fris en glanzend normaal haar is het gamma zuiverende shampoos op basis van BIO Watermunt ideaal. Het zal het haar ontgiften en volume geven.

Bij Klorane vindt u ook producten voor het hele gezin. Het gamma met Havermelk is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar en maakt het haar zacht.

Wat zijn de troeven van shampoo?

Een shampoo biedt een groot aantal troeven. Maar volgens van het product dat u kiest, zal het niet hetzelfde effect hebben op uw haar. Sommige shampoos hebben eigenschappen die meer gericht zijn op hydratatie, andere op het voeden en herstellen van droog of beschadigd haar. Als u gewend bent om toestellen te gebruiken die warmte produceren, zoals een stijltang, gebruik dan een beschermende shampoo.

Sommige shampoos werken daarentegen op de talgproductie en zorgen ervoor dat vet haar er weer voor lange tijd gezonder uitziet.

Als u geen bijzondere haarproblemen hebt, kunt u een product kiezen dat geschikt is voor het hele gezin en dat uw haar mild reinigt en toch zacht en glanzend maakt.

Terug naar boven