Verzorging na de zon

Verzorging na de zon

De voordelen van Monoï uit Tahiti en BIO Tamanu-olie werden gecombineerd in een compleet gamma aftersunproducten voor gezicht, lichaam en haar om uw bruine kleur te verlengen en u te laten stralen van geluk! Ontdek de troeven van onze natuurlijke actieve bestanddelen.

5 Resultaten "Verzorging na de zon"

Meer informatie
Meer informatie

Onze aftersunverzorging met Monoï en BIO Tamanu-olie en -crème

Dompel u onder in het hart van de paradijselijke eilanden van Polynesië en laat u verwennen door de zoete geur van de tiarébloem die er in de natuur bloeit. Wij nodigen u uit om een betoverende zinnenprikkelende reis te maken met ons gamma aftersunolie en -crèmes met natuurlijke extracten van Monoï en BIO Tamanu. Wij hebben een specifieke reeks verzorgingsproducten voor na het zonnen ontwikkeld op basis van Monoï en BIO Tamanu. Geniet van de weldaden van de natuur met onze verzorgingsproducten die in Frankrijk worden gemaakt van zorgvuldig geselecteerde actieve ingrediënten.  

Omdat het belangrijk is uw huid te beschermen tijdens blootstelling aan de zon, is het nog belangrijker uw huid te verzorgen na blootstelling. In het hart van de Polynesische natuur lieten wij ons inspireren door de traditionele schoonheidsgeheimen van de vrouwen van het eiland Tahiti. Wij combineerden de deugden van Monoï en de voordelen van BIO Tamanu uit Vietnam in een gamma aftersunproducten, olie en crèmes voor gezicht, lichaam en haar. De kans om er even tussenuit te knijpen en uw huid te verwennen.

Monoï en BIO Tamanu herstellende olie: aan te brengen na blootstelling aan de zon

De Monoï en BIO Tamanu aftersun herstellende olie bestaat uit 98% natuurlijke ingrediënten. Dankzij de niet-vette textuur wordt de herstellende olie snel geabsorbeerd. Monoï en BIO Tamanu herstellende olie beschermt de huid tegen uitdroging en fotoveroudering. Uw huid is zijdezacht, diep gevoed en uw bruine kleur wordt verlengd.

Een samenstelling met actieve bestanddelen van natuurlijke oorsprong:

  • Monoï en BIO Tamanu om de huid te voeden en diepgaand te herstellen
  • Saffloerolie met voedende eigenschappen
  • Vitamine E voor zijn antioxiderende eigenschappen.

Voor de huid... En voor het haar! De Herstellende olie kunt u gebruiken om de haarvezel, die vaak beschadigd is door chloor, jodium of de zon, diepgaand te voeden. Voor optimaal gebruik van dit aftersunproduct: verwarm twee verstuivingen tussen de handen alvorens op het haar aan te brengen.

Onze producten hebben een ziel, wij ook. In lijn met onze eco-verantwoordelijke waarden, om verzorgingsproducten te creëren die de natuur en de mens respecteren, is de flacon van de herstellende olie gerecycleerd, recycleerbaar en eco-ontworpen met 25% PETR.

Monoï en BIO Tamanu sublimerende crème

De sublimerende crème met Monoï uit Tahiti en BIO Tamanu voedt en beschermt uw lichaam en gezicht tegen fotoveroudering. Met 96% natuurlijke ingrediënten is het uw beste bondgenoot om uw bruine kleur te sublimeren en te verlengen. De niet-vette formule van deze smeuïge crème maakt de huid zacht, satijnachtig en subtiel geparfumeerd. Dankzij de oplichtende pigmenten maakt de sublimerende crème uw huid iriserend voor een onmiddellijk glossy effect.

Samenstelling van de verrijkte formule:

  • Monoï en BIO Tamanu: unieke beschermende en herstellende eigenschappen
  • Kokosolie, plantaardige glycerine: hydratatie en voeding
  • Verhelderende pigmenten: iriserend huideffect

De herstellende crème wordt op een schone en droge huid aangebracht. Onze producten hebben een ziel, wij ook. In lijn met onze eco-verantwoordelijke waarden, om verzorgingsproducten te creëren die de natuur en de mens respecteren, heeft het potje van de sublimerende crème een 77% lichtere en recycleerbare wand.

Voordelen en deugden van aftersunolie en -crèmes

Na blootstelling aan de zon is de huid warm geworden, het van nature aanwezige water is verdampt, ze heeft dorst! Uitdroging en blootstelling aan uv-licht bevorderen veroudering. De huid verliest haar soepelheid en wordt na verloop van tijd dof. Het geheim voor de oververhitte huid: de cocktail van gerichte natuurlijke actieve bestanddelen in onze aftersunolie en -crème !

Het is essentieel om geschikte huidverzorgingsproducten te gebruiken die rijk zijn aan van nature hydraterende en kalmerende ingrediënten. Na de boost aan vitamine D heeft uw huid nu aftersunolie en -crème nodig om haar jeugdigheid te behouden.

Anti-aging eigenschappen dankzij vitamine E

Onze aftersuncrèmes en -olie bevatten vitamine E in hun formule, om de uv-stralen te bestrijden dankzij de antioxiderende werking.

Kokosolie en plantaardige glycerine om te hydrateren en te herstellen

De zon, maar ook chloor, jodium en wind veranderen de barrière van de opperhuid van het lichaam en het gezicht. Zeer doeltreffende actieve bestanddelen zoals plantaardige glycerine en kokosolie hydrateren diep en beperken het vochtverlies.

Verbetert en verlengt de bruine teint dankzij saffloerolie

Regelmatig gebruik van onze aftersunproducten zorgt voor een gelijkmatige en stralende gebruinde teint. Dankzij saffloerolie is uw huid goed gevoed en minder schilferig. Is de vakantie voorbij? Vergeet niet uw aftersuncrème en -olie helemaal op te smeren om uw mooie bruine kleur langer te behouden.

Verzacht zonnebrand

Ook al wordt de gevoelige huid het meest getroffen, alle huidtypes krijgen ermee te maken. De opperhuid is altijd min of meer overgevoelig aan het eind van de dag. Herstellende olie of een sublimerende crème zijn er niet enkel voor mensen die hun huid verwaarlozen of voor de gevoelige huid!

Terug naar boven