Droog haar

Droog haar

Ruw aanvoelend haar, gespleten haarpunten, schuimend effect? Ja, uw haar is droog. Geen paniek, we hebben zeer rijke en voedende verzorgingsproducten gecreëerd om glans, voeding en comfort te herstellen zonder uw haar te verzwaren. Natuurlijke, veganistische en ultrazintuiglijke formules: om uw manen te bevrijden.

6 Resultaten "Droog haar"

Meer informatie
Meer informatie

Alles over verzorgingsproducten voor droog haar.

Droog haar is de meest voorkomende waarneming wanneer u voor uw badkamerspiegel staat! Gespleten punten, doffe kleur, moe, dof, beschadigd, breekbaar of ruw aanvoelend haar? Geen paniek! Denk niet te snel dat dit een uitgemaakte zaak is en dat u alles moet laten afknippen! Ontdek de producten van het merk Klorane die ontworpen zijn om droog haar te verzorgen en de glans ervan te herstellen.  

Wat is de beste routine voor droog haar?

Om te weten welke verzorgingsproducten het meest geschikt zijn, is het belangrijk het probleem aan te pakken en de aard van uw haar te identificeren. Met deze kennis wordt het voor u gemakkelijker om de juiste producten voor uw behoeften te kiezen. Weet dat droog haar een gebrek heeft aan talg. De oorzaken van dit gebrek zijn velerlei: overmatige blootstelling aan de zon, genetische aanleg, gebruik van een stijltang, enz. Elk probleem heeft echter zijn specifieke oplossing.

De juiste verzorgingsproducten aanbrengen

De eerste stap is het wassen van uw haar met een beschermende en voedende shampoo die geschikt is voor droog haar. Twee tot drie wasbeurten per week is meer dan genoeg. Dit beschermt de kwaliteit van het haar en voorkomt dat het broos wordt. Herhaaldelijk wassen van het haar leidt op lange termijn tot broosheid van de hoofdhuid en haarschubben. Dit bevordert ook de uitdroging van het haar.

Voor mensen met droog haar is de voedende shampoo met biologische Cupuaçu een echte aanrader. Dit verzorgingsproduct voor droog haar is perfect geschikt voor krullend, kroezend en golvend haar.

Verzorgingsproducten om uw haar te verzorgen van de punten tot de hoofdhuid

Het haar moet dan verzorgd worden met een vochtinbrengende balsem of een herstellend masker, te beginnen bij de punten tot aan de hoofdhuid. Het Masker met Mango van Klorane en het 3-in-1 Masker met biologische Cupuaçuboter zijn uitstekende aanvullingen. Dankzij deze producten, wordt uw haar verwend. U kunt deze verzorgingsproducten voor droog haar één of twee keer per week gebruiken. Dit heeft als effect dat het haar diep gevoed en gehydrateerd wordt. Het haar wordt zachter, gladder, minder ruw en mooier dankzij deze uiterst verfijnde formules.

Welke producten moet ik gebruiken voor droog haar?

De Shampoo met BIO Cupuaçuboter is sulfaat- en siliconenvrij en behandelt zeer droog haar. De shampoo dankt zijn voedende en herstellende eigenschappen aan de aanwezigheid van biologische Cupuaçuboter in de formule. Zonnebloempitolie verrijkt met vetzuren en vitamine E zal de uitdroging van het haar aanzienlijk verminderen, terwijl kokosolie de haarvezel diepgaand zal voeden. Met dit verzorgingsproduct voor droog haar loopt u niet het risico uw haar te beschadigen.

Haarmaskers zijn bondgenoten voor uw haar: ze hydrateren, verzachten en geven uw haar glans en zachtheid. Deze producten zijn uitstekende oplossingen voor de verzorging van uw haar op lange termijn. Laat de verzorgingsproducten voor droog haar gewoon 5 of 10 minuten inwerken. Vervolgens 20 minuten onder een warme handdoek laten rusten alvorens af te spoelen. Wie durft, kan met koud water spoelen om de schubben te sluiten.

Wat zijn de troeven van de verzorgingsproducten voor droog haar van Klorane?

Shampoo met BIO Cupuaçuboter

Het sterke vochtinbrengende vermogen maakt hem tot een verzorgingsproduct voor droog haar van eerste keuze. Deze shampoo, die op het hele haar aangebracht wordt, zorgt voor glans en vitaliteit en beschermt het haar tegen uitdroging als gevolg van aanvallen van buitenaf. Het gebruik ervan zal de haarvezel herstellen en haarbreuk voorkomen. Hij voedt het haar diep en maakt het makkelijk in model te brengen. Hoe hebt u het tot nu toe zonder kunnen doen?

Masker met Mango

Dit verzorgingsproduct voor droog haar ruikt heerlijk naar Mango en staat bekend om zijn heilzame werking op het haar. Dit masker heeft het voordeel dat het gespleten haarpunten voorkomt en de haarschubben omhult. Dit concentraat van energie en kracht zal uw haar goed doen, want het versterkt de haarschubben en geeft het haar een stralende glans. Dit haarschoonheidsproduct als bondgenoot heeft een romige en gulle consistentie die de haarvezel nieuw leven inblaast. Na het spoelen zult u zien dat uw haar gezond is!

Het 3-in-1 masker met biologische Cupuaçuboter

Na uw shampoo met biologische Cupuaçuboter is het een goed idee om uw haarroutine af te ronden met een herstellend masker met Cupuaçuboter. Door de ontwarrende werking maakt het de styling gemakkelijker en geeft het uw droge en beschadigde haar de voeding die het nodig heeft. Dit product compenseert diepe breuken en maakt uw haar sterker. Het herstellend vermogen geeft het haar een intense zachtheid. Dit masker vol deugden zal uw haar niet onverschillig laten!

Terug naar boven