De verzorgingsroutine om de huid van uw kleintje te hydrateren, te kalmeren en te beschermen.

Calendula officinalis L.

Calendula Babyverzorging

De verzorgingsroutine om de huid van uw kleintje te hydrateren, te kalmeren en te beschermen.

Verzorg de huid van uw baby op elk moment van de dag: baden, verschonen en reinigen. De verzorgingsproducten op basis van Calendula zijn ontwikkeld om de fragiele huid van peuters te respecteren, tegen uitdroging te beschermen en irritaties te kalmeren. Onze biologisch geteelde Calendula heeft bijzonder huidkalmerende eigenschappen.

kl_calendula_active-ingredient_field_plant_2019 -38-

De babyhuid en -haartjes op milde wijze wassen zodat ieder badje ook een ontspannend moment inhoudt.

Verzorg de huid van uw baby met de verzachtende, hydraterende en beschermende werking van biologisch geteelde Calendula.

BABYVERZORGINGSPRODUCTEN OP BASIS VAN CALENDULA | WASSEN EN HYDRATEREN

Was, hydrateer en bescherm de huid van uw peuter

  • De formule prikt niet in de ogen
  • Reinigt lichaam, gezicht en haar op milde wijze
  • Voedt de droge huid intensief

Met onze Baby verzorgingsproducten op basis van Calendula houdt ieder kinderbadje ook een moment van ontspanning in. Onze biologisch afbreekbare formules reinigen, kalmeren en beschermen de fragiele babyhuid in alle veiligheid.

BABYVERZORGINGSPRODUCTEN OP BASIS VAN CALENDULA  | WASSEN EN HYDRATEREN

Kalmeert irritatie, verzacht de huid en voorkomt roodheid

Voorkom irritaties en verzorg de droge huid dankzij Calendula, een plant met verzachtende en ontstekingsremmende eigenschappen.

BABYVERZORGINGSPRODUCTEN OP BASIS VAN CALENDULA | VOEDEN EN KALMEREN

Bescherm de huid van uw baby en kalmeer huidirritatie

  • Voorkomt en verzorgt roodheid op de billetjes
  • Reinigt op milde wijze en absorbeert vocht
  • Versterkt de fragiele huidbarrière van zuigelingen

Bescherm de huid van uw kleintje dankzij de verzachtende verzorgingsproducten op basis van Calendula, verkregen uit biologisch geteelde bloemen en verwerkt in formules met heerlijk ontspannende geur.

BABYVERZORGINGSPRODUCTEN OP BASIS VAN CALENDULA | VOEDEN EN KALMEREN

Onze expert aan het woord

Wij verwerken Calendula Officinalis l. al meer dan 50 jaar in een assortiment verzachtende huidverzorgingsproducten voor pasgeborenen. Onze Calendula is op biologische wijze geteeld in Frankrijk, in de Tarn.

Alexandre Panel
Alexandre PanelBotanicus bij Klorane

Klorane's betrokkenheid bij kinderen

De passie voor botanica doorgeven aan kinderen: dat is het doel van het programma ‘Graine de Botaniste’. 

Het is nooit te laat om de wonderen der natuur te verkennen. De Klorane Botanical Foundation heeft het programma ‘ Graine de Botaniste ’ uitgewerkt om haar passie voor plantkunde door te geven en kinderen al op zeer jonge leeftijd bewust te maken van de noodzaak om de biodiversiteit te beschermen. Er is niets beters dan een onderdompeling in de fascinerende wereld van planten om hen ertoe te brengen deze te willen beschermen, nietwaar?

Ontdekken

Baby verzorgingsproducten om elke dag overal makkelijk mee naartoe te nemen

Handig meeneembare verzorgingsproducten om de fragiele babyhuid op elk moment van de dag te reinigen en te beschermen.

BABYVERZORGINGSPRODUCTEN OP BASIS VAN CALENDULA | MEENEEMBARE FORMATEN

Reinig de huid van uw baby op milde wijze, waar en wanneer dan ook.

  • Gemakkelijk te doseren dankzij de pomp die met één hand kan worden bediend, perfect voor tijdens de luierwissel
  • Verzorgingsproducten zonder naspoelen
  • Bestaat voor ten minste 97% uit bestanddelen van natuurlijke oorsprong

Verfrist en beschermt de huid van uw baby de hele dag door. Onze Baby verzorgingsproducten in meeneembaar formaat kunnen meteen de tas in, hoeven niet nagespoeld te worden en zijn biologisch afbreekbaar.

BABYVERZORGINGSPRODUCTEN OP BASIS VAN CALENDULA | MEENEEMBARE FORMATEN

Onze experts bieden u een antwoord

Alle Baby verzorgingsproducten met Calendula bestaan ten minste voor 96% uit bestanddelen van natuurlijke oorsprong. Wij verwerken al meer dan 50 jaar biologisch geteelde Calendula in onze verzorgingsproducten voor de babyhuid vanwege de verzachtende en herstellende eigenschappen. Onze formules bevatten geen alcohol, noch kleurstoffen of overige stoffen die schadelijk kunnen zijn voor zuigelingen. Raadpleeg de productpagina op de website om de exacte samenstelling van ieder product na te gaan.

Onze Baby verzorgingsproducten met Calendula hebben het hoogste tolerantieniveau toegekend gekregen na een klinische studie uitgevoerd onder pediatrisch, dermatologisch en oftalmologisch toezicht. Uit dit onderzoek blijkt dat 96% van de ondervraagde ouders de door Klorane ontwikkelde Baby verzorgingsproducten met Calendula ten volste aanbeveelt.
* Studie bij 1.392 mensen, waaronder 532 baby's.

De Baby verzorgingsproducten met Calendula kunnen reeds vanaf de geboorte aangebracht worden. Zij bevatten geen schadelijke stoffen en zijn veilig voor gebruik bij zuigelingen.

Klorane zet zich in voor de natuur: onze reinigende Baby verzorgingsproducten op basis van Calendula zijn biologisch afbreekbaar, en we zorgen ervoor dat de impact op het milieu van al onze verpakkingen tot een minimum herleid wordt. De Klorane Botanical Foundation biedt ook een educatief programma over de natuur rondom, ‘ Petite Graine de Botaniste ’, bedoeld om kinderen al op jonge leeftijd bewust te maken van de voordelen van planten en de natuur.

kl_calendula_active-ingredient_engraving_300x300px

Wist u dat?

Bekend als ‘ de bruid van de zon ’, Calendula dankt haar bijnaam aan calendae, Latijn voor de ‘ eerste dag van de maand ’.

Vandaar de meteorologische aanduiding, want de bloem heeft de bijzonderheid zich te openen bij zonsopgang en te sluiten bij zonsondergang (dit verschijnsel staat bekend als ‘ nyctinastie ’, ontdekt door de beroemde botanicus Paul-Victor Fournier).

Meer weten over deze plant

kl_calendula_active-ingredient_field_plant_2019 -38-
Terug naar boven