Uw heerlijke verzorgingsroutine om droog haar diepgaand te voeden.

Mangifera indica L.

De verzorgingsproducten met Mango

Uw heerlijke verzorgingsroutine om droog haar diepgaand te voeden.

Mangoboter, rijk aan voedzame vetzuren, is het geheime bestanddeel voor de verzorging van droog haar. Intens beschermd en gevoed, uw haar is luchtig, glanzend en heerlijk geurend. Ontdek onze heerlijke verzorgingsproducten op basis van Mango, speciaal ontworpen om droog haar te voeden en te beschermen.

kl_mango_communication-visual_oglivy_2020

Het haar dagelijks wassen, ontwarren en voeden

Soepel haar met herwonnen glans met de verzorgingsroutine op basis van Mango van Klorane.

VERZORGINGSPRODUCTEN OP BASIS VAN MANGO | WASSEN EN ONTWARREN

Gevoed haar bij elke wasbeurt

  • Reinigt droog haar op milde wijze zonder het uit te drogen
  • Ontwart het haar voor gemakkelijk borstelen zonder het te breken
  • Voedt het haar intens zonder het te verzwaren

Mangoboter werkt onmiddellijk vochtinbrengend en beschermend in op droog haar. Uw haar is zacht en zijdeachtig vanaf de eerste wasbeurt.

VERZORGINGSPRODUCTEN OP BASIS VAN MANGO | WASSEN EN ONTWARREN

Het haar vanaf de eerste toepassing diepgaand voeden en hydrateren

Verzorg uw haar diepgaand en bescherm het tegen schadelijke invloeden van buitenaf met de verzorgingsproducten verrijkt met mangoboter van Klorane.

VERZORGINGSPRODUCTEN OP BASIS VAN MANGO | DIEPGAAND VOEDEN

Heerlijke verzorgingsproducten om droog haar te versterken

  • Herstelt de glans en uitstraling van iedere haarlok
  • Beschermt en voedt uw haar vanaf de eerste toepassing
  • Hydrateert diepgaand en versterkt droog haar

Zeg maar vaarwel tegen droog haar en gespleten haarpunten: mangoboter versterkt en beschermt het haar, waardoor het zacht, glanzend en makkelijk in model te brengen is.

VERZORGINGSPRODUCTEN OP BASIS VAN MANGO | DIEPGAAND VOEDEN

Onze expert aan het woord

De kracht van mango schuilt ook in de heerlijk geurende en smeltende textuur die we bekomen in onze formules. Deze verzorging verstrekt de hydrolipidenfilm voorziet het haar van de nodige dosis voedende bestanddelen en omhult het haar zodanig dat het straalt met herwonnen glans en vitaliteit.

Alexandre Panel
Alexandre PanelBotanicus bij Klorane

Onze experts bieden u een antwoord

Mangoboter zit boordevol goede vetzuren en is ideaal om droog haar diepgaand te voeden. Mangoboter omhult en voedt de haarvezel, waardoor het haar zachter en soepeler wordt. Het haar is gevoed, glanzend en oogt mooier vanaf het eerste gebruik.

Onze verzorgingsproducten op basis van mangoboter voor droog haar zijn biologisch afbreekbaar* en bestaan voor ten minste 96% uit bestanddelen van natuurlijke oorsprong. Mangoboter wordt onttrokken uit de kern van de vrucht, een concentraat van vetzuren en actieve bestanddelen dat bekend staat om zijn uitzonderlijke voedende kracht. Wij extraheren het d.m.v. koud persen, zonder water of oplosmiddelen, opdat de voedende kwaliteiten optimaal behouden blijven. Raadpleeg de productpagina op de website om de exacte samenstelling van ieder product na te gaan.

*Getest volgens de OESO-norm 301B

De vrucht, waarvan wij de pitten oogsten om onze mangoboter te maken, wordt in in de Caraïben geteeld. Deze pitten zijn niet-eetbaar, waardoor ze als snel als onbruikbaar beschouwd worden en afgedankt worden. Wij hergebruiken deze pitten door ze in onze verzorgingsproducten en shampoos met mangoboter te verwerken. Op deze manier gaan we onnodige verkwisting tegen en zorgen we er bovendien voor dat de plaatselijke bevolking hier voordeel uit kan halen.

kl_mango_active-ingredient_engraving_300x300px

Wist u dat?

Volgens boeddhistische teksten kreeg de meester Boeddha van een courtisane een mangoboomgaard om in de schaduw van hun grote bladeren te kunnen mediteren.

Sindsdien is het planten van een mangoboom een daad van wijsheid en geloof als teken van trouw aan Boeddha.

Meer weten over deze plant

kl_mango_communication-visual_oglivy_2020
Terug naar boven