Haarolie

Haarolie

Omdat uw haar soms een chronisch tekort heeft aan voeding of hydratatie, kan een olie voor droog haar nodig zijn. Ze wordt gebruikt als een lichaamsolie: een echte voedende behandeling om het haar in een oogwenk weer te doen glanzen, zonder het te moeten uitspoelen. De onvergelijkbare gloed helemaal tot aan de punten!

2 Resultaten "Haarolie"

Meer informatie
Meer informatie

Haarolie: uw onmisbare bondgenoot voor de zomer

Het is weer zomer en we verheugen ons op de geneugten van de zee, lang zonnen op het strand of bij het zwembad... Ja, maar terwijl wij genieten, lijdt ons haar onder de blootstelling aan de zon. Om het gekende " stro-effect " na de vakantie te vermijden, is het dus essentieel om uw haar vanaf het begin van het zomerseizoen goed te verzorgen met een natuurlijk voedende en beschermende haarolie. Klorane haaroliën zijn ontwikkeld op basis van natuurlijke ingrediënten en helpen uw haar door deze fase heen.  

Ons haar verdient ook bescherming tegen de zon

Midden in de zomer zijn er veel bronnen van agressie voor ons haar: de zon en haar gevreesde UV-stralen, zeezout, zand, of chloor. Blootstelling aan deze elementen zorgt ervoor dat het haar uitdroogt, broos wordt of splijt. Meer dan in enig ander seizoen, is het belangrijk uw haar te beschermen en te voeden. De Laboratoires Klorane hebben twee haarverzorgingsproducten ontwikkeld op basis van zorgvuldig geselecteerde actieve bestanddelen: Mango-olie (Mangifera indica L.) en Ylang-Ylangolie (Cananga odorata). Een echt schild tegen UV-stralen,verzorgende haarolie wordt aangebracht zonder spoelen, vóór elke langdurige blootstelling. U kunt ze ook in uw strandtas stoppen en doorheen de dag blijven aanbrengen, of net na het zwemmen. Deze haaroliën worden op dezelfde manier gebruikt als een zonnecrème: regelmatig aanbrengen garandeert een hoge mate van bescherming.

Klorane haaroliën: Dubbele bescherming

Onze haaroliën hebben een dubbele missie: zij fungeren niet alleen als een doeltreffende barrière tegen de schadelijke effecten van de zon en agressieve invloeden van buitenaf, maar zij hebben ook de taak het haar diep te voeden en te herstructureren.

Mango-olie voor het haar: behoudt glans en soepelheid

Mango-olie voor het haar is een veelzijdig elixer, ideaal voor dagelijks gebruik. Dankzij de anti-UV-filter blokkeert ze de meest vernietigende stralen en voorkomt ze dat het haar uitdroogt. Mango-olie, die rechtstreeks uit de pit gewonnen wordt, is zeer rijk aan vetzuren en polysacchariden en helpt de hydratatie optimaal te houden.

Mango-olie voor het haar geeft de meest indrukwekkende resultaten op bijzonder droog haar: het haar blijft soepel; glans en elasticiteit blijven de hele zomer behouden. De mango-olie voor het haar van Laboratoires Klorane wordt gemaakt van mango's die geoogst worden in tropische gebieden (Costa Rica, Santo Domingo en de Dominicaanse Republiek), met respect voor het milieu en de plaatselijke bevolking. De zoetheid van deze vrucht, evenals zijn natuurlijk heerlijke geur, maken van deze verzorging uw beste schoonheidstroef voor de zomer.

Ylang-Ylangolie voor het haar: zonbescherming met een bloemige geur

Ylang-Ylang haarolie is de ideale bondgenoot in geval van regelmatige en langdurige blootstelling aan de zon. Verrijkt met anti-UV filters werkt het als een effectieve barrière tegen UVA- en UVB-stralen. Ylang-Ylang haarolie wordt rechtstreeks uit deze exotische bloem van de Comoren-eilanden geëxtraheerd. Ylang-Ylang haarolie vormt een beschermend en voedend laagje en doet dof haar herleven. De heerlijke bloemengeur streelt de zintuigen. Het kan gebruikt worden als een behandeling voor elk haartype en is geschikt voor gekleurd of gehighlight haar.

Haaroliën: de ultieme natuurlijke remedie tegen droog en gespleten haar

Of u nu Mango-olie gebruikt voor droog haar of Ylang-Ylangolie voor dof haar, beide moeten zonder spoelen aangebracht worden, bij voorkeur vóór blootstelling aan de zon of andere agressieve elementen (zeezout, chloor, zand). Regelmatig gebruik zal het ontstaan van lelijke gespleten haarpunten effectief voorkomen.

Zo blijft je haar behouden en hoef je in de herfst niet te kiezen voor een kort kapsel! Deze droge oliën worden gelijkmatig over de punten verdeeld, maken het haar ook glad en voorkomen de natuurlijke vorming van knopen, die wind en zout water zeker veroorzaken. De haaroliën garanderen een zachte ontwarring voor een gladdere, klitvrije styling na het strand. Voor meer doeltreffendheid, aarzel niet om ze aan te brengen na elke zwempartij in de zee of het zwembad: haaroliën kunnen gebruikt worden op droog of nat haar. En door zachtjes over uw haar te wrijven bij het aanbrengen, krijgt u prachtige natuurlijke krullen bij het drogen!

Terug naar boven