Onze baby- en kinderverzorgingsproducten

Onze baby- en kinderverzorgingsproducten

Vind al onze producten gewijd aan baby's en kinderen in een compleet assortiment van huid- en haarverzorgingsproducten. Formules op basis van actieve bestanddelen van natuurlijke oorsprong, getest onder dermatologische en pediatrische controle, om hun veiligheid te garanderen. Het enige wat u hoeft te doen is te genieten van deze momenten met de kleintjes. En dat is een mentale last minder!

19 Resultaten "Onze baby- en kinderverzorgingsproducten"

Meer informatie
Meer informatie

Verzorging van de tere huid van kinderen

Al meer dan 50 jaar staat Klorane ouders bij met producten speciaal voor kinderen en zuigelingen. Ze zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten en verzorgen de kleintjes terwijl ze een frisse en heerlijke geur achterlaten. De baby- en kinderverzorgingsproducten, zijn twee categorieën van producten:

Het Baby-assortiment omvat een aantal luierverschonings-, reinigings- en badproducten op basis van de zeer milde Calendula. Op die manier kunnen de huid en het haar van kinderen de hele dag door gereinigd worden, zodat ze zacht en beschermd blijven.  

  • Na de leeftijd van 3 jaar blijven kinderen genieten van natuurlijke verzorgingsproducten met het assortiment Klorane Junior. Baden, stylen en verzorgen zijn een waar genot dankzij de zoete noten van framboos, peer en honing.
  • Kinderen zullen het heerlijk vinden om voor zichzelf te zorgen met een huid die lekker ruikt en haar dat makkelijk te kammen is. Niet meer huilen omdat de shampoo in de ogen prikt! Op die manier laat Klorane onze kleintjes kennismaken met de voordelen van de natuur en het respect voor het milieu. Elk product wordt wel degelijk in Frankrijk gemaakt en is voor 95% van natuurlijke oorsprong. Elk Klorane-product uit de assortimenten Baby en Junior is ook onderworpen aan pediatrische controles om te garanderen dat het veilig is voor gebruik door kinderen. Klorane bevat ook geen alcohol, parfum of controversiële substanties. En vergeet de milieuvriendelijke verpakking van biologisch afbreekbaar materiaal niet.

Een assortiment producten voor de dagelijkse hygiëne van kinderen en baby's

Klorane vereenvoudigt baby- en kinderverzorging met een hele reeks verzorgingsproducten. Elke ouder vindt hier het juiste product om te baden, te verschonen of voor een simpel kattenwasje. Bovendien is het merk al tientallen jaren op de markt en heeft het verschillende producttexturen ontwikkeld, zoals reinigingswater, reinigingsgel, luierspray en doekjes. Deze beantwoorden aan de behoeften van de ouders van vandaag die mobieler zijn en praktische producten nodig hebben. Net als de producten zonder spoelen die geen water vereisen. De gebruikte natuurlijke producten bieden voordelen vanaf het allereerste gebruik, zoals de beschermende crème tegen luieruitslag, die calendula en zinkoxide combineert.

Maar bij Klorane vindt u ook de must-have producten voor baby- en kinderverzorging zoals zalf, talkpoeder of reinigingscrème verkrijgbaar in gezinsformaat. Misschien kende u ze als kind... Hetzelfde geldt voor de ontwarrende shampoo en de overvette zeep, die het haar en de huid van alle gezinsleden verwennen.

Tenslotte zijn de producten van Klorane een zacht geschenkidee voor een geboorte, zoals deze geschenkdoos met het geparfumeerde water. Ze kunnen gebruikt worden op het lichaam en het haar van de baby, maar ook op de kleren van de baby. U kunt ook uw eigen assortiment samenstellen in een klein mandje.

Het Baby-assortiment is al uitgebreid, maar met het Junior-assortiment, gemaakt van biologisch geteelde haver, kan uw kind opgroeien met Klorane. Allereerst is er de ontwarrende shampoo met de geur van perzik. Hij voedt en hydrateert het haar, waardoor het gemakkelijk te stylen is. Voor de dagelijkse verzorging kunt u de styling afmaken met de honingspray. Ten slotte biedt Klorane twee douchegels aan (peer of framboos).

De voordelen van baby- en kinderverzorgingsproducten

Voor de ontwikkeling van haar assortiment  verzorgingsproducten voor haar en lichaam voor baby's en kinderen koos Klorane allereerst Calendula van biologische landbouw voor haar Baby-assortiment. Deze biologisch geteelde bloeiende plant heeft kalmerende eigenschappen. De huid van uw baby kan geïrriteerd raken, vooral de billen door de luiers of bij het doorkomen van tandjes. Calendula, uit Noord-Spanje, helpt om de babyhuid zacht te houden en te regenereren.

Om de huid van onze kleintjes verder te beschermen en te voeden, heeft Klorane ook aanvullende ingrediënten geselecteerd voor haar luierproducten, zoals zinkoxide, olijfolie en andere plantaardige oliën.

Zinkoxide, dat in veel cosmetica voorkomt, is het ingrediënt bij uitstek om luieruitslag bij baby's te verlichten, omdat het irritatie verzacht en de huid zuivert. Het beschermt de huid ook tegen de zon. Olijfolie voedt, net als alle andere oliën, de huid met haar vetzuren en vitamine E. Ze zal de huid dus beschermen tegen agressie van buitenaf.

Voor een baby die omgeven is door zachtheid als in een cocon, heeft Klorane tenslotte fruitige en witte bloemennoten gekozen voor haar eau de toilette. Zo kan uw kleintje ontspannen en lekker ruiken. Voor het Junior-assortiment wordt Havermout de superster van bad- en verzorgingsproducten voor kinderen. Het verzacht en verrijkt de huid en het haar met zijn voedingsstoffen. 

Terug naar boven