Normaal haar

Normaal haar

Uw haar is normaal. Dat is wonderbaarlijk zeldzaam! Maar ook normaal haar heeft specifieke behoeften, vooral de behoefte om verwend te worden! Wij hebben drie complete assortimenten van haarverzorgingsproducten gecreëerd: de delicatesse van Haver, de zachtheid van Amandel en de lichtheid van Ceder. De moeilijkste taak zal kiezen zijn.

10 Resultaten "Normaal haar"

Meer informatie
Meer informatie

U vraagt zich al een hele tijd af welke verzorgingsproducten perfect zijn voor uw normale haar? Er zijn veel verschillende producten voor het verzorgen van normaal haar en u weet niet welke u moet kiezen? Hier zijn enkele ideeën om u door dit ingewikkelde proces te helpen.  

Welke verzorgingsproducten moet u kiezen voor uw normale haar?

Als we het hebben over de verzorging van normaal haar, hebben we het niet alleen over shampoo, maar ook over alle andere soorten verzorgingsproducten die er zijn om uw normale haar te verzorgen. Want ook als uw haar gemakkelijk te stylen of te wassen is, heeft het speciale aandacht nodig om te voorkomen dat het aftakelt.

Er zijn veel verschillende verzorgingsproducten om uit te kiezen, afhankelijk van wat uw haar nodig heeft. Ze zullen er inderdaad niet hetzelfde uitzien, afhankelijk van de ingrediënten die het verzorgingsproduct bevat. Bij Klorane is er voor elk haartype een aangepast en gepersonaliseerd product.

Om te beginnen met een aangepaste verzorging, overweeg haarolie om de twee weken of tonic lotions om de hoofdhuid te helpen versterken. Voor mensen met een gevoelige hoofdhuid is het het beste om neutrale en natuurlijke shampoos te gebruiken. Het is sterk aan te bevelen om een conditioner op uw haar te gebruiken om knopen te verwijderen en het egaler te maken.

Klorane's verzorgingsproducten voor normaal haar

Het merk Klorane heeft een grote verscheidenheid aan producten om te reageren op alle soorten problemen of agressies waarmee normaal haar te maken kan krijgen. Daarom bestaat het assortiment uit gecontextualiseerde verzorgingsproducten, zonnebescherming voor voortdurende blootstelling of shampoos voor dagelijks gebruik.

Uw haar moet gevoed worden, het moet glanzen, het moet volume hebben. De verzorgingsproducten van Klorane doen niet alleen de kleur herleven, maar vertragen ook haaruitval terwijl ze de hoofdhuid zuiveren en kalmeren. De meeste producten zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten en vervaardigd in Frankrijk. Er is zelfs een assortiment op basis van BIO munt om de vervuiling tegen te gaan die uw haar beschadigt.

Daartoe biedt het merk verschillende producten aan: shampoos om het haar te ontgiften en te verfrissen; een conditioner die het haar glans geeft en gemakkelijk ontwart; en een ontgiftende spray die onaangename geurtjes verwijdert en het haar verfrist. Voor het gamma op basis van Haver en Brandnetel biedt het merk ook 4 producten aan, allemaal droogshampoos, zodat u uw wasbeurten kunt spreiden en zo uw haar kunt sparen. De verschillen vloeien voort uit het soort haar waarop de shampoos toegepast kunnen worden (snel vet wordend of gekleurd haar).

Voor normaal haar dat snel verbleekt, biedt Klorane een shampoo met citronellapulp om het te versterken en het langer zuiver te houden. Als u uw haar zachter en steviger wilt maken, kunt u kiezen voor Klorane shampoo met zoete amandelmelk, die geschikt is voor alle haartypes. Bij Klorane is er een ruim assortiment van verzorgingsproducten voor normaal haar om eventuele problemen te verlichten en uw haar te helpen sterker te worden.

De voordelen van verzorgingsproducten voor normaal haar.

Veelvuldig gebruik van verzorgingsproducten voor normaal haar kan veel goeds doen voor uw haar. In de eerste plaats wordt het sterker en beter bestand tegen elke aanval van buitenaf (kou, regen, zon, vervuiling...). Het resultaat is dat uw haar veerkrachtiger en minder broos zal zijn in alle omstandigheden.

Met droogshampoos daarentegen hoeft u uw haar minder vaak te wassen zodat het niet te veel beschadigd raakt en toch langer zuiver blijft. Droogshampoos worden meer en meer gebruikt, omdat ze u toelaten uw wasbeurten te spreiden, en omdat ze praktisch zijn voor uw dagelijks leven en tonisch voor uw haar! Als u uw haar te vaak wast, beschadigt u het op lange termijn, omdat het niet meer gewend is zich te verdedigen.

Als u uw haar af en toe wast met het juiste verzorgingsproduct voor normaal haar zal uw haar opleven en elke keer veel stralender zijn, terwijl het sterker is tegen externe agressies.

Als u uw verzorgingsproducten voor normaal haar moet kiezen, zorg er dan voor dat u producten gebruikt die geschikt zijn voor uw haar en, het allerbelangrijkste, die ingrediënten bevatten die even goed zijn voor u als voor het milieu! Dit versterkt uw haar en maakt het glanzender, een teken van goede gezondheid. Dankzij het merk Klorane vindt u een heel assortiment op u afgestemd, met verschillende producten en op basis van natuurlijke actieve bestanddelen. Probeer het eens, uw haar ziet er beter uit dan ooit!

Terug naar boven