Gevoelige hoofdhuid

Gevoelige hoofdhuid

Wij hebben een hekel aan een trekkerig gevoel, jeuk en pijnlijke wortels... Daarom hebben wij een reeks verzorgingsproducten ontwikkeld met biologische pioenroos, bekend om haar kalmerende eigenschappen, om de gevoelige en geïrriteerde hoofdhuid te kalmeren en te verzachten. Voor haar dat even zen is als uzelf!

4 Resultaten "Gevoelige hoofdhuid"

Meer informatie
Meer informatie

Routine met BIO Pioenroos: de verzachtende oplossing voor gevoelige en geïrriteerde hoofdhuid

Uw gevoelige hoofdhuid reageert op de geringste veranderingen in de omgeving. Van hard water, tot stressperiodes in het leven, vervuiling, ongeschikte producten, herhaaldelijk föhnen, de geringste ergernis irriteert haar. Oncomfortabel, esthetisch onaangenaam (roos en schilfers), deze situatie weegt geleidelijk aan op u. Klorane biedt u de oplossing voor uw geïrriteerde hoofdhuid. Klorane, producten met een ziel, gemaakt in Frankrijk van zorgvuldig geselecteerde actieve bestanddelen, trok naar het hart van de Chinese provincies Shaanxi en Gansu, om een van nature verzachtende oplossing, de pioenroos, te extraheren en te cultiveren. Deze plant, die in de Chinese geneeskunde sinds de 10e eeuw traditioneel gebruikt wordt als versterking van de yin, de energie van rust en ontspanning, staat bekend om zijn natuurlijke rijkdom aan paeoniflorin. In de cosmetiek worden antioxidantformules met paeoniflorin gebruikt tegen huidveroudering. Deze anti-irriterende, verzachtende molecule die vrije radicalen bestrijdt, is ideaal om de jeuk van uw gevoelige hoofdhuid te kalmeren. De Laboratoires Klorane, specialisten in dermo-cosmetica, zetten zich in voor een ecologisch verantwoorde aanpak, door het behoud van met uitsterven bedreigde wilde pioenrozen. De botanische ziel van Klorane zet zich dus in om voor u te zorgen en tegelijkertijd de natuur te behouden.  

De routine met BIO Pioenroos: een uitzonderlijk assortiment met actieve bestanddelen van natuurlijke oorsprong voor de verzorging van de hoofdhuid

Klorane heeft een reeks uitzonderlijke verzorgingsproducten met plantenextracten ontwikkeld voor uw gevoelige en geïrriteerde hoofdhuid. Een routine met biologische Pioenroos, samengesteld uit drie uitzonderlijke producten, om kwaliteit en doeltreffendheid te combineren: de shampoo met BIO Pioenroos, de gelconditioner en het SOS-Irritatieserum.

Shampoo met BIO Pioenroos

Begin uw routine met onze shampoo met Chinese pioenroos (paeonia lactiflora pall.), met zijn fysiologische pH-formule, voor een ultrazachte reiniging van uw gevoelige hoofdhuid. Breng een beetje van de shampoo met BIO Pioenroos aan op nat haar, emulgeer en masseer dan uw hoofdhuid een paar seconden. Eindig deze eerste stap van de routine met Pioenroos met het grondig uitspoelen van uw haar. Rijk aan paeoniflorin, het resultaat is onmiddellijk, met een verzachtende werking vanaf het eerste gebruik. Deze dermatologisch geteste shampoo is verkrijgbaar in twee formaten, 200 en 400 ml.

Gelconditioner met BIO Pioenroos

Voor een tienvoudig resultaat, vult u uw shampoo aan met de gelconditioner met Pioenroos (paeonia lactiflora pall.) met fysiologische pH. Breng deze gel aan op de lengten en laat drie minuten inwerken voor een optimaal effect. Deze verzorgende gel kan ook gebruikt worden als preshampoo op de hoofdhuid. Trakteer uzelf voor of na uw shampoo met Pioenroos op het comfort van dit verzorgingsproduct onder de douche of in bad. Een smeltende geltextuur voor een unieke ontspannende ervaring. De volgende 24 uur voelt u onmiddellijk het comfort van een gekalmeerde, fris geurende hoofdhuid, en zacht, glanzend, zijdezacht, soepel, gehydrateerd en handelbaar haar.

SOS Serum tegen Irritatie met BIO Pioenroos

 En voor een complete routine sluit u af met het SOS Serum tegen Irritatie met Pioenroos (paeonia lactiflora pall.) 65 ml met fysiologische pH, om uw geïrriteerde hoofdhuid blijvend en onmiddellijk te kalmeren. Gemakkelijk mee te nemen in uw tas, zonder spoelen, geen plakkerig of vettig effect, voor onmiddellijk sprayen en direct effect de hele dag lang. Voor optimaal gebruik verdeelt u uw haar in lokken met uw vingertoppen en brengt u de SOS Serumspray tegen Irritatie met Pioenroos aan op nat of droog haar. Aarzel niet om in geval van crisis het SOS Serum tegen Irritatie met BIO Pioenroos als 7-daagse kuur te gebruiken, bij voorkeur 's avonds. Laat irritatie uw dag niet in de weg staan, maar maak plaats voor prachtig haar met deze natuurlijke producten. 
 
Doeltreffendheid: Onmiddellijk verminderd gevoel van irritatie: 97%*
Comfort na 7 dagen gebruik: 97%**
*Tevredenheidstest uitgevoerd op het serum - 32 proefpersonen. 
**Tevredenheidstest uitgevoerd op het serum - 32 proefpersonen - 7 dagen gebruik.
 
3/ De routine met BIO Pioenroos: verzorging met meerdere voordelen
 
De complete routine met BIO Pioenroos, bestaande uit de shampoo, gelconditioner en het SOS Serum tegen Irritatie, is de winnende combinatie voor een gekalmeerde en evenwichtige hoofdhuid. Na het aanbrengen is het comfort onmiddellijk en houdt het 24 uur aan. Geen knopen meer in uw haar. Na deze routine wordt het gemakkelijk te stylen en subliem met een fruitig parfum. De routine met BIO Pioenroos herstelt glans en zachtheid aan uw haar. 
 
De Klorane Routine met Pioenroos biedt de voordelen van de natuur aan uw gevoelige en geïrriteerde hoofdhuid. De routine met BIO Pioenroos zorgt voor een evenwichtige, gekalmeerde hoofdhuid en versterkt haar. Een ideaal pakket om uw gevoelige hoofdhuid een routine vol zachtheid en frisheid te bieden. De routine met BIO Pioenroos van Klorane biedt u gegarandeerd het comfort van een irritatievrije dag.

Terug naar boven