47 Resultaten

  • 1 (current)
  • 2
  • 3
  • 1 (current)
  • 2
  • 3
Meer informatie
Meer informatie

Bescherm uw haar doeltreffend met onze zonverzorgingsproducten voor het haar.

Heeft uw haar te weinig energie door te veel blootstelling aan de zon? Wij hebben de producten die u nodig hebt om ze een frisse boost te geven. Onze zonverzorgingsproducten worden gemaakt in Frankrijk, in ons laboratorium, en geven het haar kracht en glans om de zomer in alle rust door te brengen. Of u nu droog, breekbaar haar, gekleurd of gehighlight haar hebt, u zult dol zijn op de doeltreffendheid van onze zonverzorgingsproducten voor het haar. In ons gamma vindt u onze shampoo en conditioner met BIO Monoï en Tamanu, en onze Ylang-Ylangwas.  

Wij hebben zorgvuldig uitzonderlijke producten geselecteerd en verwerkt om hun actieve bestanddelen naar boven te halen. Bij Klorane willen we u de beste producten aanbieden die uw haar en de planeet respecteren. Daarom worden de actieve bestanddelen van onze ingrediënten zorgvuldig geoogst. Het gamma zonverzorgingsproducten voor het haar bestaat dan ook hoofdzakelijk uit biologisch afbreekbare en eco-ontworpen producten.

Ontdek alle producten in ons gamma zonverzorgingsproducten

Om uw haar doeltreffend te beschermen en te voeden, vindt u de drie producten in het gamma zonverzorgingsproducten voor het haar. Ontdek eerst de zachtheid van de voedende shampoo voor droog haar. Deze shampoo voor aan de zon blootgesteld haar bestaat hoofdzakelijk uit BIO Monoï uit Tahiti en BIO Tamanu uit Vietnam. De combinatie van deze twee producten met hun beschermende en voedende eigenschappen zorgt voor een volledig herstel van uw door de zon beschadigde haar. Deze shampoo is niet alleen zacht en voedend voor uw haar, maar ook biologisch afbreekbaar. Dus u doet zowel uw haar als de planeet een plezier. Als uw haar gekleurd is, highlights heeft of door de zon beschadigd is, zal dagelijks gebruik van dit product uw haar opnieuw zacht maken zoals vroeger. Het actieve bestanddeel verwijdert alle elementen die de haarvezel kunnen aantasten. Naast deze shampoo, kunt u ook de rijke herstellende conditioner aanbrengen. 

Deze haarconditioner bestaat uit dezelfde actieve ingrediënten, BIO Monoï uit Tahiti en BIO Tamanu uit Vietnam. Deze 96% natuurlijke conditioner werkt beschermend tegen de aanvallen van de zomer (zon, zee of zand). Het is heel eenvoudig te gebruiken: na het uitspoelen van de voedende shampoo brengt u een kleine hoeveelheid van het product aan op de lengtes en de punten. Laat het product twee tot drie minuten inwerken en spoel het daarna uit. 

U zult zien dat uw haar zijn kracht en vitaliteit terugkrijgt. Tot slot vindt u hier uw ultieme troef om uw haar deze zomer te verzorgen: de beschermende olie met Ylang-Ylangwas. Om onze verbintenissen na te komen, oogsten wij de Ylang-Ylangbloemen op de Comoren en respecteren we de plaatselijke bevolking en flora. Net zoals de andere producten in het gamma is de beschermende olie biologisch afbreekbaar en milieuvriendelijk. Dankzij het actieve bestanddeel, verrijkt met uva en uvb, beschermt Ylang-Ylangwas uw haar tegen zout, uv-stralen en zand. Uw haar zal de hele zomer zacht en soepel blijven.

Wat zijn de voordelen van BIO Ylang-Ylang, Monoï en Tamanu-olie in onze producten?

Nu u alle producten in ons gamma zonverzorgingsproducten kent, ontdekt u de troeven van elk van de aanwezige principes. Om te beginnen heeft Ylang-Ylangwas haarversterkende eigenschappen. Het wordt vaak gebruikt om zijn vermogen om spierpijn te verlichten, maar het verstevigt ook de hoofdhuid en herstelt de glans van dof haar. Het zal uw dagelijkse bondgenoot zijn om uw haar de hele zomer lang te laten glanzen. Vervolgens gebruiken we Monoïolie uit Tahiti, waarvan het belangrijkste actieve bestanddeel uitdroging voorkomt wanneer u aan de zon wordt blootgesteld.

Deze olie zal uw haar herstellen en doen glanzen. Monoï is ook ideaal voor gespleten, breekbaar of droog haar en is hét product om regelmatig te gebruiken tijdens de zomer. Ontdek tenslotte de troeven van Tamanu, ook wel het groene goud van de Stille Oceaan genoemd. Deze olie wordt gewonnen uit de vrucht van de Takamaka, een tropische boom die oorspronkelijk uit Azië komt. Tamanu-olie heeft verschillende eigenschappen. Om te beginnen, hydrateert de olie het haar diepgaand. Ten tweede herstellen de belangrijkste actieve ingrediënten de glans van uw haar. Tenslotte is het een uitstekend middel tegen hoofdhuidontstekingen. Bij dagelijks gebruik vermindert de BIO Tamanu-olie de irritatie van uw hoofdhuid. Het zal dus diepgaand beschermen en hydrateren. Als u droge lengtes en punten hebt, is Tamanu ook iets voor u. Net als de Monoï uit Tahiti hydrateert het de lengtes en maakt ze nog glanzender.

Terug naar boven