53 Resultaten "Natuurlijke haarverzorging"

  • 1 (current)
  • 2
  • 3
  • 1 (current)
  • 2
  • 3
Meer informatie
Meer informatie

Natuurlijke verzorging voor alle haartypes

Omdat elk haartype andere behoeften heeft, hebben wij verschillende assortimenten haarverzorgingsproducten. 

Onze verzorgingsproducten met biologische brandnetel zijn ideaal om de balans van vettig haar te herstellen  

De meeste natuurlijke verzorgingsproducten zijn niet geschikt voor vet haar, dat juist grondig gereinigd en gezuiverd moet worden. Daarom hebben wij voor ons assortiment verzorgingsproducten voor vet haar gekozen voor biologisch brandnetelextract met talgregulerende eigenschappen. Gemaakt van natuurlijke ingrediënten omhullen deze doeltreffende shampoos uw haar met de nodige zachtheid. Zeg agressieve producten vaarwel en verzorg uw haar met onze shampoos met biologische brandnetel.

Onze haarverzorgingsproducten met biologische mango en cupuaçu voor droog haar 

Wanneer het haar herhaaldelijk wordt gekamd of gekleurd, of simpelweg erg lang is, kan het aan de uiteinden of zelfs over de hele lengte droog aanvoelen. Wij hebben twee assortimenten ontwikkeld met verzorgingsproducten voor droog haar
- de verzorgingsproducten met biologische mango die de haarlengtes sterker maken, voeden en weer laten glanzen
- de verzorgingsproducten met biologische cupuaçu die zeer beschadigd haar diepgaand voeden en herstellen.

Onze verzorgingsproducten met biologische kinine die haaruitval tegengaan 

Soms heeft de hoofdhuid een vitaliserende oppepper nodig. Het haar ziet er dof en vermoeid uit en begint uit te vallen. Ons assortiment verzorgingsproducten tegen haaruitval met biologische kinine versterkt het haar en stimuleert de haargroei. Hiervoor wordt het extract van biologische kinine gebruikt, een natuurlijk actief bestanddeel met stimulerende eigenschappen.

Onze biologische verzorgingsproducten voor normaal haar 

Is uw haar van nature in balans? Enkel met de juiste verzorging blijft het haar soepel en glanzend. Te agressieve haarproducten kunnen de hoofdhuid uit balans brengen en de haarlengtes beschadigen. Onze haarverzorgingsproducten met cederappel en biologische haver reinigen uw haar op milde wijze en beschermen het tegen schadelijke invloeden van buitenaf. 

Onze zonverzorgingsproducten zorgen ervoor dat uw haar de hele zomer lang doeltreffend wordt beschermd.

Ziet uw haar er futloos uit nadat u veel tijd in de zon heeft doorgebracht? Onze producten zorgen voor een verfrissende boost. Onze zonverzorgingsproducten voor het haar worden gemaakt in ons laboratorium in Frankrijk en zorgen voor de nodige kracht en glans, voor een geslaagde zomer. Of u nu droog en breekbaar haar, of net gekleurd of gehighlight haar heeft, u zult dol zijn op de doeltreffendheid van onze zonverzorgingsproducten voor het haar. In ons assortiment vindt u naast onze shampoo en conditioner met biologische monoï en tamanu ook onze was van ylang-ylang terug.

Wij hebben zorgvuldig enkele uitzonderlijke producten geselecteerd en ze zodanig verwerkt dat hun actieve bestanddelen helemaal tot hun recht komen. Bij Klorane willen we u de beste producten aanbieden die uw haar en de planeet respecteren. Daarom worden de actieve bestanddelen van onze ingrediënten zorgvuldig geoogst. Het assortiment zonverzorgingsproducten voor het haar bestaat dan ook hoofdzakelijk uit biologisch afbreekbare en ecologisch ontworpen producten.

Ontdek ons assortiment haarverzorgingsproducten met zonbescherming

De drie producten in het assortiment zonverzorgingsproducten voor het haar zullen uw haar doeltreffend beschermen en voeden. Ontdek eerst de zachtheid van de voedende shampoo voor droog haar. Deze shampoo bestaat hoofdzakelijk uit BIO monoï uit Tahiti en BIO tamanu uit Vietnam, ideaal voor haar dat aan de zon werd blootgesteld. De combinatie van deze twee ingrediënten met beschermende en voedende eigenschappen zal door de zon beschadigd haar diepgaand herstellen. Deze shampoo is niet alleen zacht en voedend, maar ook biologisch afbreekbaar. Een plezier voor uw haar én de planeet. Gebruik dit product dagelijks om gekleurd, gehighlight of door de zon beschadigd haar weer zacht te maken. Het actieve bestanddeel verwijdert alle elementen die de haarvezel kunnen aantasten. Naast deze shampoo kunt u ook de rijke, herstellende conditioner aanbrengen. 

Deze haarconditioner bestaat uit dezelfde actieve ingrediënten: BIO monoï uit Tahiti en BIO tamanu uit Vietnam. Deze 96% natuurlijke conditioner beschermt het haar tegen de schadelijke effecten die de zomer met zich kan meebrengen (zon, zee of zand). Het product is heel eenvoudig te gebruiken: na het uitspoelen van de voedende shampoo brengt u een kleine hoeveelheid van het product aan op de lengtes en de punten. Laat het product twee tot drie minuten inwerken en spoel het daarna uit. 

U zult zien dat uw haar zijn kracht en vitaliteit terugkrijgt. Tot slot hebben we ook dé ultieme troef om uw haar deze zomer te verzorgen: de beschermende olie met ylang-ylangwas. In lijn met onze beloften, oogsten wij de ylang-ylangbloemen op de Comoren met het allergrootste respect voor de plaatselijke bevolking en de lokale flora. Net zoals de andere producten in het assortiment, is de beschermende olie biologisch afbreekbaar en milieuvriendelijk. Dankzij het actieve bestanddeel, verrijkt met UVA en UVB, beschermt ylang-ylangwas het haar tegen zout, uv-stralen en zand. Zo blijft het haar de hele zomer lang zacht en soepel. 

Welke voordelen biedt het gebruik van biologische ylang-ylang, monoï en tamanu-olie in onze haarproducten?

Nu u alle producten in ons assortiment zonverzorgingsproducten voor het haar kent, komt u meer te weten over de troeven van elk van de aanwezige principes. Om te beginnen maakt ylang-ylangwas het haar sterker. Het wordt vaak gebruikt om spierpijn te verlichten, maar het verstevigt ook de hoofdhuid en herstelt de glans van dof haar. Ideaal om uw haar de hele zomer lang te laten glanzen. Vervolgens gebruiken we monoï-olie uit Tahiti, waarvan het belangrijkste actieve bestanddeel voorkomt dat het haar uitdroogt bij blootstelling aan de zon. 

Deze olie zal het haar herstellen en weer doen glanzen. Monoï is ideaal voor gespleten, breekbaar of droog haar en is dan ook hét product om regelmatig te gebruiken tijdens de zomer. Ontdek tenslotte de troeven van tamanu, ook wel het groene goud van de Stille Oceaan genoemd. Deze olie wordt gewonnen uit de vrucht van de takamaka, een tropische boom die oorspronkelijk uit Azië komt. Tamanu-olie heeft meerdere weldadige eigenschappen. Om te beginnen, hydrateert de olie het haar diepgaand. Ten tweede laten de belangrijkste actieve ingrediënten het haar weer glanzen. Tenslotte is het een uitstekend middel tegen ontstekingen van de hoofdhuid. Bij dagelijks gebruik verlicht de BIO tamanu-olie de geïrriteerde hoofdhuid. Het zorgt voor een krachtige bescherming en een diepgaande hydratatie. Tamanu is ook ideaal voor droge lengtes en punten. Net als de monoï uit Tahiti hydrateert het de haarlengtes, voor een prachtige glans.

De natuurlijke haarverzorgingsroutine

Uit hoeveel producten bestaat de ideale haarroutine? Is het mogelijk om alleen natuurlijke haarverzorgingsproducten te gebruiken? Wat is het beste moment om elk verzorgingsproduct toe te passen? Ontdek hoe een haarverzorgingsroutine met natuurlijke ingrediënten in zijn werk gaat. 

Verzorgingsproducten voor een stralende haardos, het hele jaar lang 

Gebruik 's ochtends een shampoo en conditioner die geschikt zijn voor uw haartype. Om het haar gewoon op te frissen zonder het te wassen, kunt u kiezen voor een droogshampoo die overtollige olie absorbeert en onmiddellijk voor volume zorgt. Als u droog haar hebt of veel in de zon zit, kunt u een dagcrème voor het haar of een beschermende olie aanbrengen.

Breng 's avonds een herstellend masker of een versterkend serum aan en laat het de hele avond, of indien mogelijk zelfs de hele nacht, inwerken. Dit hoeft niet elke dag, maar het is wel aangeraden om het één tot drie keer per week te doen voor optimale resultaten. 

Welke producten passen in een natuurlijke haarroutine

Haar kan meer dan één behoefte hebben en één product is niet altijd voldoende om het de nodige verzorging te bieden. Het is bijvoorbeeld gebruikelijk dat het haar bij de wortels vet is en bij de punten droog. 
Ga voor een volledige verzorging met een shampoo en conditioner die de voornaamste problemen aanpakken. Voltooi de routine met een dagcrème en een masker met verschillende natuurlijke ingrediënten. U kunt ook verschillende maskers in huis halen en het actieve bestanddeel kiezen afhankelijk van dat wat uw haar op dat moment nodig heeft, zo blijft uw haar in alle omstandigheden in balans. 

Terug naar boven