Conditioners

Conditioners

Onze conditioners maken uw haar makkelijk te ontwarren en geven het een zachte, natuurlijke en glanzende finish. Een zorggebaar dat het verschil maakt met zijn snelle inwerktijd! Ontdek onze selectie van producten om aan al uw behoeften te voldoen en uw haar te laten glanzen van geluk!

11 Resultaten "Conditioners"

Meer informatie
Meer informatie

Om de schoonheid en gezondheid van uw haar te perfectioneren, zijn de Klorane-assortimenten van verzorgingsproducten aangepast aan alle haartypes. Onze in Frankrijk vervaardigde producten zijn ontworpen met de botanische ziel van ons merk en in het kader van een eco-verantwoordelijke aanpak. Ze hydrateren, voeden en herstructureren uw haar en ontwarren het. Een zijdezacht en natuurlijk resultaat met het aangename gevoel van een subtiel parfum. Mango, BIO Kinine & Edelweiss, BIO Cupuaçu of BIO Olijfboom, elke conditioner is ontworpen om aan de behoeften van het haar te voldoen.  

Hoe kiest u een conditioner?

Het is niet altijd gemakkelijk om het juiste verzorgingsproduct voor uw haartype te kiezen. Dit is echter de belangrijkste stap in het behoud van mooi haar. Klorane ontwikkelt zijn formules op basis van de actieve bestanddelen van planten om elk product uniek te maken: " Eén plant, één aanwijzing ". Elk extract is zorgvuldig bestudeerd om geschikt te zijn voor uw hoofdhuid.

Bepaal uw haartype

Droog haar heeft een herstellende behandeling met ontwarrende eigenschappen nodig. Onze conditioners bevatten voedende eigenschappen om de voeding en glans van uw haar te herstellen.
Zeer fijn, breekbaar haar dat aan volume verliest, moet daarentegen beschermd worden met een lichte formule om het haar volume te geven zonder het te verzwaren.

Een conditioner kiezen: de hersenbreker voor dik of krullend haar

Om uw krullen in vorm te houden of uw dikke manen te temmen, hoeft u ze alleen maar goed te voeden. Een milde shampoo gevolgd door een conditioner bereidt uw droge, broze of beschadigde haar voor of herstelt het door het weer soepel te maken.

Een reeks specifieke conditioners

De conditioner is uw dagelijkse bondgenoot om uw haar te versterken, te beschermen en te herstellen. Kies er één die bij uw textuur en type past om zorgen te voorkomen die uw humeur en, natuurlijk, uw schoonheid kunnen beïnvloeden.

Conditioner met Mango: mild verzorgingsproduct voor droog haar

Het voedt en omhult droog, krullend of kroeshaar. Gemaakt van 96% natuurlijke ingrediënten, de biologisch afbreekbare formule is vrij van sulfaten en siliconen. Een voedend, hypoallergeen en natuurlijk product dat minerale oliën en dierlijke ingrediënten uitsluit. Uw haar wordt glanzend en zacht en licht ontward.
U kunt uw verzorgingsritueel afronden met het Klorane Voedend masker met Mango.

Conditioner met BIO Pioenroos:

Een geïrriteerde hoofdhuid heeft een zachte textuur nodig en een kalmerend gevoel bij gebruik van het product. Klorane biedt u een conditioner verzachtende gel met BIO pioenroos. Deze uitspoelbare oplossing biedt comfort en vooral een echt hydraterend effect op uw hoofdhuid. Met deze conditioner wordt uw haar weer zacht en glanzend. Biologische pioenroos wordt geteeld in de afgelegen gebieden van China, met respect voor het milieu-ecosysteem waarin ze zich bevindt.

U vindt ons assortiment conditioners in apotheken en drogisterijen.

Terug naar boven