Kalmerende verzorging met BIO pioenroos

Kalmerende verzorging met BIO pioenroos

Vervuiling, stress en genetica. Al deze factoren kunnen de gevoeligheid van uw huid verhogen. Gelukkig kunt u met de juiste verzorging weer een comfortabele en soepele huid krijgen. Ontdek onze kalmerende gezichtsverzorgingsproducten met BIO pioenroos.

4 Resultaten "Kalmerende verzorging met BIO pioenroos"

MEER INFORMATIE
MEER INFORMATIE

WAAR DIENT EEN KALMERENDE BEHANDELING VOOR?

 

Kalmerende huidverzorgingsproducten werden ontwikkeld om te voldoen aan de behoeften van de gevoelige huid. De huidbarrière van dit type huid is verzwakt, waardoor ze reageert op het minste element van buitenaf, met roodheid, trekkerigheid en irritatie tot gevolg. Een gevoelige huid wordt vaak getroffen door huidaandoeningen zoals eczeem, psoriasis of allergieën.

Kalmerende huidverzorgingsproducten zijn samengesteld uit actieve ingrediënten met kalmerende eigenschappen die het huidcomfort verbeteren en de natuurlijke bescherming van de huid versterken.          

WANNEER KALMERENDE GEZICHTSVERZORGINGSPRODUCTEN GEBRUIKEN?


Het gezicht is één van de meest gevoelige zones van het lichaam: de huid van het gezicht is dun en kwetsbaar en omdat ze voortdurend aan de buitenwereld wordt blootgesteld, is de kans groter dat ze een gevoeligheid ontwikkelt. 

Wanneer de symptomen van irritatie in het gezicht verschijnen, kan dit een aanzienlijk ongemak veroorzaken. Het gebruik van gespecialiseerde kalmerende huidverzorgingsproducten voor het gezicht kan dit ongemak dagelijks verlichten en een terugval voorkomen. 

Wanneer de symptomen van irritatie in het gezicht verschijnen, kan dit een aanzienlijk ongemak veroorzaken. Het gebruik van gespecialiseerde kalmerende huidverzorgingsproducten voor het gezicht kan dit ongemak dagelijks verlichten en een terugval voorkomen. 

 

WELKE ACTIEVE INGREDIËNTEN WORDEN GEBRUIKT IN KALMERENDE VERZORGINGSPRODUCTEN?

Wil een kalmerend huidverzorgingsproduct goed werken, dan moet het actieve bestanddelen bevatten die irritatie en jeuk tegengaan en toch zeer zacht zijn voor de huid. Hier zijn enkele van de actieve bestanddelen die u kunt kiezen voor uw kalmerende verzorging: 

  • Pioenroos : staat al eeuwenlang bekend om zijn kalmerende eigenschappen en werd in de Chinese geneeskunde al gebruikt om irritaties te behandelen.
  •  Arganolie : deze multifunctionele olie staat bekend om haar weldaden voor de huid, de nagels en het haar. Ze versterkt de hydrolipidenbarrière van de huid en beschermt haar tegen aanvallen van buitenaf. 
  • Saffloerolie : ideaal voor de verzorging van de droge huid, deze olie voedt de huid intensief.

In het algemeen worden hydraterende plantaardige oliën en boters zeer gewaardeerd om hun kalmerende eigenschappen. Vooral huidverzorgingsproducten die irriterende ingrediënten bevatten zoals parfum, alcohol of chemicaliën, moet u absoluut vermijden.

Huidverzorgingsproducten in de vorm van crèmes, melk, lotions en balsems zijn ideaal voor de gevoelige huid omdat ze in de huid dringen en het comfort verhogen.  

DE KALMERENDE GEZICHTSVERZORGINGSROUTINE

Een goede huidverzorgingsroutine is de sleutel tot een gezonde huid. Door deze producten regelmatig aan te brengen, kunt u uw huidbarrière op lange termijn versterken en het aantal opvlammingen verminderen. En in geval van irritatie kunt u huidverzorgingsproducten gebruiken die een hoge concentratie kalmerende actieve bestanddelen bevatten die onmiddellijk op uw huid inwerken.

Dit zijn de 4 stappen van de ideale huidverzorgingsroutine voor de geïrriteerde en gevoelige huid: 

EEN MILDE REINIGINGSMELK

Ongeacht uw huidtype is het een must om uw make-up elke dag te verwijderen. En dit geldt des te meer als u gevoelig bent voor irritatie: cosmetica bevat vaak stoffen die een gevoelige huid laten reageren, en uw huid 's nachts laten ademen is essentieel voor een goede regeneratie. 

 

Ons melkwater met BIO pioenroos verwijdert op milde wijze make-up en respecteert het evenwicht van uw huid. De formule met hoge tolerantie is bedoeld voor het gezicht, de ogen en de lippen. U hoeft ze niet af te spoelen en ze maakt de huid zacht, schoon en gehydrateerd. Een essentiële stap vóór u uw nachtverzorging aanbrengt.

 

EEN KALMERENDE EN BESCHERMENDE VERZORGING GEDURENDE DE DAG

Om uw huid de hele dag comfortabel te houden en haar te beschermen tegen aanvallen van buitenaf, brengt u elke ochtend voordat u de deur uitgaat een dagverzorging aan. Dit kan een crème, een balsem of een lotion zijn, zolang de formule maar zacht is en kalmerende actieve bestanddelen bevat. 

Onze lichte, kalmerende crème met BIO pioenroos beschermt en hydrateert de huid zonder haar te verzwaren. Het dringt gemakkelijk in de huid en zorgt voor een stralende teint. Een ideale basis voor uw verdere verzorging of cosmetica. 

 

EEN KALMERENDE NACHTVERZORGING

Breng 's avonds voor het slapengaan een herstellend verzorgingsproduct met een hoge tolerantie aan. 's Nachts hebben de actieve bestanddelen de tijd om in uw huid door te dringen en al hun weldaden af te geven. 

Onze rijke, verzachtende crème met BIO pioenroos is ideaal voor 's nachts. Deze crème heeft een grotere dichtheid dan de lichte crème, voedt de droge en gevoelige huid diepgaand en biedt bescherming en comfort. Na de reiniging aanbrengen voor een frisse en uitgeruste teint, elke dag weer. Het kan ook gebruikt worden tijdens een crisis om de huid snel te kalmeren.

 

EEN HYDRATEREND GEZICHTSMASKER

Gun uzelf één of twee keer per week een moment van ontspanning en kalmeer uw huid met een masker dat speciaal werd ontwikkeld voor de gevoelige huid. Dit type verzorging hydrateert diep en herstelt de huidbarrière zodat deze elke dag beter beschermd is.

Ons masker in stickvorm met BIO Pioenroos werd verrijkt met beschermende ingrediënten en voedt uw huid, waardoor ze elke dag soepel en comfortabel blijft.  

 

Terug naar boven