Crème en serum

Crème en serum

De crème en het serum: een duo dat zijn sporen al heeft verdiend! De eerste stap met het serum, sterk geconcentreerd in actieve bestanddelen, om de gezichtshuid te hullen in al zijn weldaden en haar voor te bereiden op een ware golf van hydratatie en frisheid met de crème.

2 Resultaten "Crème en serum"

Meer informatie
Meer informatie

De juiste crème en het juiste serum kiezen voor het gelaat

Een crème en serum voor het gelaat zijn de twee belangrijkste producten in een doeltreffende schoonheidsroutine. Deze verzorging is namelijk een must om uw huid zo lang mogelijk glad en gezond te houden. Daarom is het belangrijk om een juiste hydraterende gezichtscrème en serumte kiezen. Dus wat zijn deze twee producten precies? Hoe gebruikt u ze? Wat zijn de voordelen voor de huid? En vooral, hoe kiest u ze goed? In de korte gids hieronder vindt u alle informatie die u over deze twee producten moet weten, en ook alle antwoorden op uw vragen.  

Wat zijn een gezichtscrème en een gezichtsserum precies?

Een gezichtscrème en -serum zijn twee bijzonder belangrijke producten om uw huid te hydrateren. Daarom is het noodzakelijk ze op te nemen in uw dagelijkse schoonheidsroutine. De meeste mensen begrijpen het belang van een hydraterende crème, maar niet altijd van het serum.

Deze twee verzorgingen zijn echter complementair, uw crème zal veel doeltreffender werken samen met een serum dan wanneer u deze puur gebruikt. Serums hebben een veel hogere concentratie actieve bestanddelen dan andere huidverzorgingsproducten, zoals crèmes. Deze kunnen rijk zijn aan hyaluronzuur, fruitzuren of essentiële oliën. Serums zitten vaak in kleine verpakkingen die een nauwkeurige dosering mogelijk maken. Door hun intensiteit is het niet nodig om veel producten aan te brengen.
 
Het belangrijkste verschil tussen een crème en een serum zit dus in de formulering, met een hogere concentratie voor serums. Deze laatste zijn bedoeld om naast een andere verzorging te worden gebruikt en de efficiëntie te versterken. De crème en het serum zijn dus het ideale duo om uw gezicht te hydrateren. Het is aan te raden om ze een- of tweemaal per dag op het hele gezicht aan te brengen. Na het reinigen van uw huid, moet u beginnen met het aanbrengen van het serum. Zodra dit door de huid is opgenomen, kunt u uw dag- of nachtcrème aanbrengen.

Wat zijn de voordelen van een gezichtscrème en -serum?

Beide producten hebben vele voordelen voor de huid. Zo zal het serum, met zijn sterk geconcentreerde formule, eerder inwerken op een specifiek probleem van uw huid. Kies dan een serum met een actief bestanddeel dat uw probleem helpt aan te pakken, in plaats van een serum dat is afgestemd op uw huidtype. Zo zijn er serums die helpen tegen een gevoelige huid, tekenen van veroudering, verlies van stevigheid of pigmentvlekken.
 
Er zijn ook serums om puistjes en zwarte puntjes te voorkomen, overtollig talg te reguleren of de poriën te verkleinen. De serums bevatten dan ook zeer krachtige actieve bestanddelen zoals hyaluronzuur, vitamine C, zink, salicylzuur of collageen, waarmee tal van huidproblemen kunnen worden verholpen. Uw dag- of nachtcrème moet u kiezen op basis van uw huidtype. Deze laatste heeft hydraterende en herstellende eigenschappen die uw huid dag na dag beschermen.

Ontdek het gamma gezichtscrème en serums van Klorane

Al bijna vijf decennia lang is Klorane gespecialiseerd in het creëren van cosmetica en verzorgingsproducten voor het hele gezin. Dankzij onze ervaring selecteren wij zorgvuldig elk van de actieve bestanddelen die wij verwerken in onze producten. Sinds enkele jaren besteden wij ook veel aandacht aan de manier waarop wij onze cosmetica maken. Wij kozen er ook voor om al onze producten in Frankrijk te ontwikkelen.

Wij zijn ook zeer gevoelig voor ecologie en daarom geven wij de voorkeur aan een duurzamere benadering van cosmetica die zowel het milieu als de levende wezens respecteert. Wij ontwikkelden ons gamma gezichtscrèmes en -serums met actieve bestanddelen die erkend zijn om hun doeltreffendheid en die afgestemd zijn op de gevoelige huid. U kunt het Verkwikkend Serum met BIO korenbloemwater gebruiken, gemaakt van korenbloem die in Frankrijk in de Tarn wordt gekweekt, en hyaluronzuur. Dit serum verstevigt en hydrateert de huid en maakt haar gladder en stralender. Daarna kunt u het nachtelijke hydratatiebad proberen, met BIO korenbloem, dat de huid gedurende de nacht zal regenereren. Als u wakker wordt, zal uw huid uitgerust zijn en stralen.

Terug naar boven