Voedingssupplement

Voedingssupplement

Het ideale voedingssupplement om mooi, sterk en gezond haar te behouden met essentiële micronutriënten om de haarvezel te versterken en haaruitval te vertragen!

1 Resultaat "Voedingssupplement"

Meer informatie
Meer informatie

Wat is een haarsupplement?

Haaruitval, breekbaar, fijn, dof haar... Het lijkt uw haar aan vitaliteit te ontbreken en u zou het graag zijn glans, kracht en schoonheid teruggeven? Soms zijn de gebruikelijke haarproducten, zoals maskers, shampoos en verzorgingsproducten, niet voldoende. Het is dus zaak uw haar van binnenuit te verzorgen, door een dieet te volgen dat aan uw behoeften aangepast is. Haarsupplementen zijn de perfecte oplossing. Een echt voedingsmanna om het groeiende haar vanaf de wortel te voeden, een goed voedingssupplement voor het haar werkt op lange termijn om de haarvezel weer sterk, veerkrachtig en soepel te maken.  

Ons haar wordt in ons dagelijks leven blootgesteld aan vele stressfactoren, wat tot haaruitval kan leiden. Tussen kleuringen, zonlicht, zwemmen in het zwembad, brushings, intensief borstelen, strakke kapsels en zweten door, moet het haar bijzonder sterk en soepel zijn.

Stress speelt ook een rol bij haaruitval en haarverzwakking, vooral oxidatieve stress. In de hand gewerkt door vermoeidheid, blootstelling aan de zon of vervuiling, verzwakt oxidatieve stress de cellen die betrokken zijn bij de haargroei. Op lange termijn ziet het haar er doffer uit. Het groeit minder snel, verliest zijn glans en is minder bestand tegen trekken en wrijving. Het haar valt uit, breekt en verliest zijn vitaliteit.

Voeding speelt ook een belangrijke rol bij de kwaliteit van het haar. Een dieet dat rijk is aan vitaminen (vooral vitamine B) en sporenelementen geeft het lichaam alle elementen die het nodig heeft om dik en gezond haar te creëren. Want het is aan de wortel, en dus vanaf het ontspruiten, dat de schoonheid van een haar uitgespeeld wordt.

Daarom biedt Klorane haarsupplementen aan als aanvulling op de assortimenten haarverzorgingsproducten. De supplementen tegen haaruitval van Klorane bevatten verschillende micronutriënten die essentieel zijn voor de groei van sterk en bestendig haar. Haar dat bestand is tegen de verschillende agressies die het dagelijks te verduren krijgt zonder zijn natuurlijke schoonheid te verliezen.

KERATINcaps, een geconcentreerd voedingssupplement voor het haar

Vindt u een handvol haar in de douche, heeft u het gevoel dat u uw gebruikelijke volume verliest, lijkt uw haar dunner en breekt het gemakkelijk? Haaruitval is een wijdverbreid verschijnsel dat zowel vrouwen als mannen treft. Wat staat er op het spel? Stress, een levensstijl die weinig ruimte laat voor rust en uzelf verzorgen, maar ook een voeding die te weinig voedingsstoffen bevat. Seizoensveranderingen spelen ook een belangrijke rol bij haaruitval.

Om dit tegen te gaan en uw haarmassa weer volume en kracht te geven, heeft Klorane het voedingssupplement tegen haaruitval gecreëerd: KERATINcaps. Een echt concentraat van microvoeding gewijd aan haargroei en sterkte. Na een behandeling van 3 maanden wordt de haargroei gestimuleerd en worden de haarvezels versterkt. Het haar is dikker, sterker en glanzender. Dit supplement tegen haaruitval dat gebruikt wordt als aanvulling op het assortiment verzorgingsproducten Klorane Force, verzoent u met uw haar. Krijg haar waar u trots op kunt zijn en dat u graag in toom houdt!

Klorane KERATINcaps: een natuurlijk actief bestanddeel voor sterker haar in 3 maanden

KERATINcaps zijn zo doeltreffend omdat dit supplement tegen haaruitval alles concentreert wat het haar nodig heeft:

  • Kinine, een natuurlijk actief bestanddeel afkomstig van de kina, een boom waarvan de schors van oudsher door de Inca's gebruikt werd. Gekend om haar versterkende en stimulerende eigenschappen is dit het belangrijkste ingrediënt in de formule. De kinine die door Klorane in KERATINcaps gebruikt wordt, is afkomstig van schors van de Cinchona calisaya die met de hand geoogst wordt om al haar deugden te behouden. Het actieve bestanddeel dat uit deze extractie voortkomt en bekend staat om zijn hoge efficiëntie, is door het merk gepatenteerd vanwege zijn unieke doeltreffendheid.
  • Vitamine B3, die de bloedsomloop ondersteunt en daardoor een rol speelt bij de toevoer van micronutriënten naar de haarwortel.
  • Vitamine B8, bekend om zijn rol bij de versterking van nagels en haar.
  • Vitamine B6, betrokken bij de productie van cysteïne, een aminozuur dat betrokken is bij de productie van keratine.
  • Zink, een spoorelement dat alopecia helpt voorkomen en oxidatieve stress helpt bestrijden.
  • Selenium en vitamine E, twee krachtige natuurlijke antioxidanten die helpen vrije radicalen te verminderen en celveroudering te vertragen.

Tenslotte bevatten KERATINcaps ook zuivere keratine, die onmisbaar is voor de aanmaak van sterk en bestendig haar. Keratine is een proteïne die het oppervlak van het haar glad maakt en 85% van het haar uitmaakt. Het vormt een beschermend omhulsel dat de haarvezel herstructureert en de glans ervan versterkt.

Gedistilleerd in zachte capsules wordt de doeltreffendheid van dit ware jeugdelixer voor breekbaar haar versterkt door het gebruik van pompoenpitolie, algemeen gebruikt voor haar werking tegen haaruitval.

Met één dosis per dag geeft u uw lichaam alle voedingsstoffen die het nodig heeft om u sterker, dikker en natuurlijk mooier haar te geven.

Terug naar boven