Baby

Baby

Vind al onze cosmetische producten speciaal voor baby's in een compleet gamma voor baden, verschonen, wassen en verzorging. Formules op basis van actieve bestanddelen van natuurlijke oorsprong, getest onder dermatologische en pediatrische controle, om hun veiligheid te garanderen. Het enige wat u hoeft te doen is te genieten van deze momenten met de kleintjes. En dat is een mentale last minder!

15 Resultaten "Baby"

Meer informatie
Meer informatie

Klorane biedt u een cosmetisch gamma natuurlijke verzorgingsproducten voor baby's met beschermende en verzachtende eigenschappen. De cosmeticaproducten van Klorane worden op maat gemaakt in Frankrijk. Ze zijn speciaal aangepast aan de babyhuid dankzij zorgvuldig geselecteerde actieve bestanddelen en staan borg voor een veilige en zachte ervaring met natuurlijke ingrediënten. Dag in dag uit, ter preventie of bij irritatie, Klorane is er voor uw baby. Achter de huidverzorgingsproducten van Klorane staan experts die de beste ingrediënten kozen om een gerichte formule voor de babyhuid te creëren en verzorgingsproducten op maat op punt te stellen voor alle behoeften van het dagelijkse leven en die van de droogste huid.  

Verzorging aangepast aan de behoeften van uw baby

De Klorane babycosmetica met biologische Haver en Calendula, met een zacht en ontspannend parfum, zorgen voor een ontspannen moment met uw baby. Het Klorane gamma bevat natuurlijke babyverzorging aangepast aan de verschillende behoeften van uw kind:

Het badje Het Klorane badgamma staat borg voor een gedeeld en ontspannen moment met uw baby. Met de BIo Calendula-producten uit Spanje kunt u de huid en het haar van uw baby in alle zachtheid wassen en voeden zonder dat de oogjes gaan prikken. Dankzij de natuurlijke ingrediënten en de biologisch afbreekbare formule, kalmeren en beschermen de badproducten van Klorane uw baby in alle veiligheid. Het badgamma is verkrijgbaar in verschillende formaten voor een verzorging op maat: gel, crème, zeep en shampoo.

Natuurlijke cosmetica voor baby's De verzorgingsproducten van Klorane hydrateren, verzachten en beschermen de gevoelige huid van uw baby dag na dag. Het verzorgingsgamma is geschikt voor dagelijks gebruik om uitdroging te voorkomen en speelt ook in op de hydratatiebehoeften van de droge en zeer droge huid.

Wassen De huid van uw baby wordt elke dag op de proef gesteld door de vele dagelijkse hygiënemomenten. Reinig en verfris uw baby meerdere keren per dag met de natuurlijke verzorgingsproducten van Klorane. De producten zijn handig ontworpen voor de ouders en zacht voor de baby, en bestaan in verschillende formaten: water, melk, doekjes en geparfumeerd reukwater. Of u nu thuis bent of onderweg, de natuurlijke huidverzorgingsproducten houden uw baby de hele dag fris en gehydrateerd.

Luierwissel Klorane heeft een gamma cosmeticaproducten ontwikkeld voor de verzorging en bescherming van rode billetjes. De natuurlijke formule met Spaanse Calendula verzacht en herstelt de huid van uw baby vanaf het eerste gebruik. Klorane biedt doelgerichte verzorgingsproducten met een klinisch bewezen doeltreffendheid: reinig mild met het liniment, kalmeer en bescherm met de billetjeszalf of spray en voorkom irritatie met het absorberende poeder.

Petit Brin Deel een moment van speelse zachtheid en hul uw baby in geuren met Klorane reukwater voor baby's. Het reukwater werd speciaal geformuleerd voor baby's met natuurlijke ingrediënten zonder alcohol en maakt van het wassen een moment van ontwaken en zachtheid. De gepatenteerde formule is speciaal afgestemd op de fijne en gevoelige huid van uw baby, voor een teder moment in alle veiligheid. Laat uw baby kennismaken met de zachte en fruitige noten van het reukwater Petit Brin van Klorane.

Babyverzorging met bewezen voordelen

Klorane heeft een gamma verzorgingsproducten voor baby's ontwikkeld, aangepast aan de momenten in hun leven. Terwijl de badjes altijd wordt geassocieerd met een fijn gedeeld moment, is dit niet altijd het geval voor het verschonen en wassen. Daarom ontwikkelde Klorane een compleet gamma voor elke dag dat het baden, verschonen, wassen en verzorgen teder en zacht maakt. Omdat de babyhuid kwetsbaar en gevoelig is, hebben de experts van Klorane natuurlijke ingrediënten voor uw baby geselecteerd, waaronder biologisch geteelde Calendula met krachtige herstellende eigenschappen.

Wek uw baby met de geuren en troeven van onze zorgvuldig geselecteerde ingrediënten. De verzorgingsproducten van Klorane reinigen, kalmeren, hydrateren en beschermen de zachte en tere huid van uw baby. Gel, crème, spray... Klorane heeft een product in petto geschikt voor alle huidtypes. Klorane denkt ook aan de ouders dankzij slim ontworpen formaten, altijd praktischer om uw baby in alle omstandigheden makkelijk te kunnen verzorgen.

Kiezen voor Klorane betekent ook de biodiversiteit ondersteunen en de milieu-impact dagelijks verminderen dankzij een biologisch afbreekbare formule met verantwoord geteelde en biologische ingrediënten, en een speciale eco-ontworpen verpakking. De Klorane babycosmetica beschermt uw baby, maar ook het milieu.

Terug naar boven