Gekleurd haar

Gekleurd haar

Haar is er in alle kleuren. Ontdek ons assortiment natuurlijke en veganistische verzorgingsproducten met granaatappel, gekend voor zijn natuurlijke antioxiderende eigenschappen en ontworpen om gekleurd haar te beschermen en te versterken. Voor intens, kleurrijk haar - net als uw persoonlijkheid!

2 Resultaten "Gekleurd haar"

Meer informatie
Meer informatie

Behoud uw stralende kleur op natuurlijk wijze met ons assortiment verzorgingsproducten voor gekleurd haar. Ontdek onze shampoos, conditioners en crèmes op basis van granaatappelextracten. Ze zijn voor u bedacht en worden in Frankrijk gemaakt met respect voor het milieu en de actoren in de productiecyclus.  

Verzorgingsproduct voor gekleurd haar: de garantie voor langdurige bescherming en fixatie

Kleuring verandert de kwaliteit van uw haar. Bescherm het met natuurlijke actieve bestanddelen!

Chocoladebruin, Venetiaans blond, honingbruin. U hebt uw kleur zorgvuldig gekozen en wilt zo lang mogelijk van de intensiteit ervan genieten. Toch lijkt het onherstelbaar dof te worden, en uw haar wordt moe. En met reden! Door tot in de kern van de haarvezel door te dringen, verzwakken de kleurpigmenten de haarvezel structureel. Het haar verzwakt en is gevoeliger voor externe agressies. De textuur verandert. Het wordt broos, en uw kleuring vervaagt. Daarom heeft uw gekleurde of gehighlighte haar meer vocht en verzorging nodig dan natuurlijk haar. Om ze sterk, glanzend en gezond te houden is dus speciale zorg nodig.

Onze verzorgingsproducten beschermen uw gekleurde haar en de natuur

Het is beslist! Uw zwart zal zo lang mogelijk ebbenhout blijven. Uw haar zal zacht en glanzend blijven. Hiertoe is het essentieel om specifieke producten in uw haarroutine op te nemen. Ze beschermen uw haar van de wortel tot de punt en voorkomen verkleuring.

Onze verzorgingsproducten voor gekleurd haar met natuurlijke actieve bestanddelen voldoen perfect aan deze verwachtingen. Ze worden in Frankrijk gemaakt en respecteren de strikte traceerbaarheids- en eco-verantwoordelijkheidswaarden. De planten die wij gebruiken, worden gekweekt in overeenstemming met hun natuurlijke cyclus en het ecosysteem waarin zij zich ontwikkelen. Dankzij deze duurzame aanpak kunnen wij u formules aanbieden op basis van plantaardige actieve bestanddelen van hoge kwaliteit.

Shampoos en verzorgingsproducten Stralende Kleur: uw nieuwe schoonheidsroutine voor gekleurd haar

Fixeer uw kleur met onze Shampoo met Granaatappel

De shampoo is speciaal samengesteld voor gekleurd haar. Rijk aan granaatappelschorsextract, het fixeert uw kleur op milde wijze. Een eerste stap om uw haar voor te bereiden op de juiste verzorging.

Herstel uw haarvezel met onze shampoo tegen kleurvervaging

Naast de reinigende en beschermende eigenschappen, heeft verzorgende shampoo met Granaatappel ook herstellende eigenschappen. De formule bevat geen sulfaten en behandelt het oppervlak van het haar door het sluiten van de haarschubben te bevorderen. De pigmenten van uw kleuring worden zo op natuurlijke wijze ingesloten, en uw vezel geregenereerd. Nu is het haar klaar om zijn glans voor een lange tijd te behouden.

Ontwar en voed uw haar met onze conditioner met natuurlijke actieve bestanddelen

Onze Conditioner met Granaatappel ontwart onmiddellijk en verlengt de glans van uw kleuring. Hoe? Door de haarvezel diep te hydrateren en te omhullen. Meer dan 90% van de vrouwen die het getest hebben, waren tevreden over de voedingseigenschappen ervan. Indien gebruikt bij elke wasbeurt, garandeert het zijdezacht haar en een herleefde kleur.

Bescherm uw haar door onze verlichtende dagcrème aan te brengen

Kies voor een doeltreffende dagelijkse verzorging met onze Dagcrème met Granaatappel. Zonder spoelen, versterkt uw kleur onmiddellijk na het aanbrengen. Het bestaat voor 95% uit extracten van natuurlijke oorsprong. Een anti-UV filter vervolledigt de beschermende formule.

Klorane verzorgingsproducten voor gekleurd haar: verantwoorde productie versterkt door cosmetische knowhow

Een plantaardig actief bestanddeel geselecteerd voor zijn voedingskwaliteiten

De natuurlijke substantie in onze haarkleuringsproducten is afkomstig van de schors van de stam van de granaatappelboom. Het bevat tannine en antioxidanten. Hun hoge bindende kracht op de keratine geeft het haar langdurige glans en bescherming.

Vervaardiging met respect voor de natuur

De Marokkaanse landbouwers die de granaatappel produceren, worden geselecteerd op basis van hun hoge normen inzake milieuverantwoordelijkheid en traceerbaarheid. De traditionele teeltmethoden die zij gebruiken, garanderen een optimaal behoud van de natuurlijke eigenschappen van de plant. De deugden ervan komen dus tot uiting in onze verzorgingsproducten om u alle voordelen van een duurzame kleur te bieden, terwijl de plant en zijn ecosysteem beschermd worden.

Een milieuvriendelijk ontwerp

Ecologie ligt in de kern van Klorane's waarden. Dit komt tot uiting in ecologisch ontworpen verpakkingen en producten. De shampooflessen van het Éclat-assortiment zijn gemaakt van 50% gerecycleerd plastic. Onze producten zijn biologisch afbreekbaar, of bevatten 95% ingrediënten van natuurlijke oorsprong.

Dermatologisch geteste verzorgingsproducten voor gekleurd haar

Klorane zet zijn farmaceutische kennis in voor zijn verzorgingsproducten voor gekleurd haar. Al onze producten worden onderworpen aan tevredenheidsonderzoeken bij een panel van consumenten en aan betrouwbare dermatologische tests.

Terug naar boven