Uw baby hydrateren

Uw baby hydrateren

De voordelen van Calendula, met zijn essentiële beschermende en verzachtende eigenschappen, zijn beschikbaar in een compleet gamma producten om uw baby te hydrateren. Formules op basis van actieve bestanddelen van natuurlijke oorsprong, getest onder dermatologische en pediatrische controle, om hun veiligheid te garanderen. Dat is een mentale last minder voor u!

4 Resultaten "Uw baby hydrateren"

Meer informatie
Meer informatie

Klorane geeft u het beste van planten om uw aller dierbaarsten te hydrateren!  

Hydrateer uw baby: Klorane koos de Calendula bloem speciaal voor u uit.

Al meer dan 50 jaar zet Klorane zich in om de natuur respectvol te cultiveren en om de natuurlijke hulpbronnen te beschermen om producten te creëren naar uw beeld. Milieubewuste plantenkenners reizen de wereld rond om planten met uitzonderlijke eigenschappen te selecteren. Ze ontdekken voortdurend nieuwe actieve bestanddelen uit de hele wereld en hun onuitputtelijke rijkdom aan weldagen.

Wij blijven innoveren om uw schoonheid te laten ontluiken en te behouden. Klorane liet zich inspireren door de gronden in Noord-Spanje om calendula officinalis L. te oogsten van biologisch geteelde bloemen. Wij kozen deze bloem zorgvuldig uit vanwege haar krachtige ontstekingsremmende en herstellende eigenschappen. 

Bekend als de goudsbloem, is het een geneesmiddel bij uitstek voor de meest kwetsbare huid, zoals die van zuigelingen. Calendula verzacht en geneest, maar hydrateert in de eerste plaats de droogste huid. Om al deze redenen heeft Klorane er het belangrijkste actieve bestanddeel van gemaakt in haar hydraterende crème en hydraterende melk voor baby's.

Om u het beste te kunnen bieden, maakt Klorane deze rijke babycrème, zijn hydraterende melk en alle essentiële babyverzorgingsproducten in hartje Frankrijk, in de Tarn. Klorane staat borg voor een doeltreffende traceerbaarheid en werkt volledig transparant. Goed uitgekiende en geëngageerde partnerschappen, acties om ons milieu te beschermen, zodat we nog lang van de weldaden kunnen genieten.

Een volledig gamma producten om de babyhuid op elk moment van de dag te hydrateren

De huid van baby's heeft vanaf de geboorte speciale aandacht nodig. Dit fragiele wezentje wordt beschermd tegen aanvallen in de baarmoeder, maar tijdens de eerste levensmaanden op de proef gesteld. Het is een must om een rijke babycrème te vinden die voor de nodige hydratatie zorgt.

Klorane stelt een gamma babyverzorgingsproducten voor om u te helpen uw baby zo natuurlijk mogelijk te verzorgen. Wij bieden talrijke producten voor babyverzorging op basis van Calendula, babycrèmes rijk aan actieve bestanddelen. Om uw baby intens te hydrateren, is er onze Hydraterende crème met Calendula voor baby's, verrijkt met plantaardige oliën en geformuleerd met 97% natuurlijke ingrediënten.

De natuurlijke tedere en ontspannende geur hult uw baby in een troostende en beschermende cocon. Deze rijke en hydraterende babycrème beschermt en hydrateert de huid van uw baby en zal mama's in verrukking brengen. De hydraterende melk voor baby's werd speciaal ontwikkeld voor de gevoelige en tere huid van zuigelingen en helpt het natuurlijke evenwicht van de meest kwetsbare huid te herstellen.

Deze hydraterende melk helpt uitdroging van de huid te voorkomen en de hydrolipidenfilm te beschermen, terwijl de huid van uw baby heerlijk zacht ruikt. Ontdek het verzorgingsgamma voor uw baby om hem op elk moment van de dag te hydrateren, in bad, met de wascrème die de babyhuid voedt en niet in de oogjes prikt. De wasgel om een droge huid te voorkomen die mild reinigt. Liniment, billetjeszalf, spray en poeder zijn allemaal manieren om rode billetjes bij uw baby te bestrijden.

Hydraterende eigenschappen goedgekeurd door onze baby's

Klorane zoekt naar de meest delicate actieve bestanddelen uit de natuur en kiest ze zorgvuldig uit om u het kostbaarste deel van de plant aan te reiken. Deze prachtige bloem, calendula, staat al sinds de oudheid bekend om haar heilzame geneeskrachtige eigenschappen.

Het is de uitgelezen plant om uw baby te hydrateren en om een rijke crème te creëren met een kalmerende, regenererende en antiseptische werking. De hydraterende melk en de crème voor uw baby vormen samen met het speciale team tegen roodheid en zijn de perfecte combinatie om ontstekingen tijdens het doorkomen van de tandjes te verzachten en om de kwetsbare huid te herstellen door luierwissels overdag.

Calendula is vooral bekend om zijn dermatologische eigenschappen, waardoor het de basis vormt van vele crèmes tegen roodheid, zonnebrand, eczeem en andere huidproblemen. Jeuk en melkkorstjes behoren tot het verleden en verdwijnen onder de wonderbaarlijke werking van Calendula officinalis. Zelfs moeders kunnen genieten van de voordelen van dit product voor kloven als gevolg van borstvoeding of om én make-up te verwijderen en hydratatie te combineren. De hele familie krijgt een gehydrateerde en geregenereerde huid, want elke huid telt voor ons.

Terug naar boven