Ochtendroutine

Ochtendroutine

Een ochtendlijke schoonheidsroutine die uw huid wakker maakt en u uw vermoeidheid doet vergeten, het kan! Een gamma gezichtsverzorgingsproducten met BIO korenbloem en hyaluronzuur, voor een gehydrateerde huid die klaar is om de dag goed van start te gaan.

10 Resultaten "Ochtendroutine"

Meer informatie
Meer informatie

De ochtendlijke gezichtsroutine is een belangrijk moment om uw huid er mooi en stralend uit te laten zien. De verschillende van deze routine verzorgen uw huid, verkwikken haar en beschermen haar de rest van de dag. Daarom is het belangrijk de juiste verzorging te kiezen om 's morgens op uw gezicht aan te brengen.  

Dus wat is precies een ochtendlijke gezichtsroutine? Wat zijn de stappen? Hoe kiest u de meest geschikte verzorgingsproducten voor uw huid en hoe brengt u ze op de juiste manier aan?

Hieronder vindt u alle antwoorden op uw vragen over dit onderdeel van uw beautyroutine.

Wat is een ochtendlijke gezichtsroutine? Drie woorden: reinigen, laten ontwaken en hydrateren

Dit moment bestaat uit verschillende opeenvolgende stappen waarbij u verschillende verzorgingsproducten op uw gezicht aanbrengt. Elk van deze producten heeft een specifieke rol op uw huid en moet in een specifieke volgorde worden aangebracht. Elke stap is nodig om uw huid mooi te houden, dus het is belangrijk dat u geen enkele stap verwaarloost. Voor een doeltreffende routine moet u deze elke ochtend herhalen vóór u uw make-up aanbrengt.

Eerst en vooral moet u de onzuiverheden die zich 's nachts hebben opgehoopt van uw gezicht verwijderen.. Hiervoor kunt u een micellair water gebruiken. Dit product is zeer doeltreffend en zal u een heldere huid geven. Vervolgens moet u uw huid laten ontwaken n met een lotion of serum die u met een wattenschijfje op uw gezicht en hals aanbrengt. Tenslotte moet u de hydratatiefase aanpakken. Dit is een bijzonder belangrijke stap die uw huid voor de rest van de dag zal voeden. Hiervoor kunt u beginnen met een hydraterende crème over uw hele gezicht aan te brengen. Zodra u klaar bent, moet u een huidverzorgingsproduct gebruiken dat speciaal voor de oogcontour is ontwikkeld. Deze zone is zeer gevoelig voor en met een neiging tot uitdroging, en vereist daarom een unieke verzorging in uw ochtendritueel.

Uiteraard moet u producten kiezen die geschikt zijn voor uw huidtype en de problemen die u hebt en wilt verhelpen. Het is heel goed mogelijk om de producten die u in uw routine gebruikt te veranderen in functie van uw evoluerende noden.

Wat zijn de troeven van een ochtendlijke gezichtsroutine?

Een ochtendlijke gezichtsroutine heeft veel voordelen voor uw huid. Door uw huid elke ochtend te reinigen, kunt u uw huid dag na dag mooier maken. Met deze stap verwijdert u onzuiverheden en zo imperfecties, en bestrijdt u overtollige talg of verwijde poriën. Door een tonifiërend product te gebruiken, zoals een lotion, stimuleert en laat u uw huid ontwaken. Hierdoor zal ze er helderder en stralender uitzien. Deze stap zal voorkomen dat u een doffe en vermoeide teint krijgt.

Tenslotte zal dankzij de laatste stap van uw routine, de hydratatie, uw huid voeden maar vooral beschermen gedurende de hele dag, tegen uitdroging of externe vervuiling bijvoorbeeld. Hydratatie is ook essentieel om tekenen van veroudering tegen te gaan. Door deze routine regelmatig te volgen, zult u dag na dag een verbetering van uw huidkwaliteit zien.

Ontdek de producten in de ochtendlijke gezichtsroutine van Klorane

Bij Klorane doen we al bijna vijftig jaar ons best om kwaliteitscosmetica voor uw huid te ontwikkelen. We zijn dus altijd op zoek naar nieuwe dingen om u zo veel mogelijk tevreden te houden. Wij vervaardigen al onze producten in Frankrijk op basis van natuurlijke ingrediënten die we zorgvuldig selecteren op hun doeltreffendheid.

Wij besteden bijzondere aandacht aan de natuurlijke actieve bestanddelen die wij in onze producten verwerken. Daarom kozen wij voor een duurzamere benadering van cosmetica die zowel het milieu als uw gezondheid respecteert. Onze ochtendroutine bestaat uit vier producten op basis van Franse BIO korenbloem, geteeld in het zuiden van het land, in de Tarnstreek. Begin met het reinigen van uw gezicht met micellair water van korenbloem, dat uw huid zal ontdoen van onzuiverheden.

Daarna kunt u het Verkwikkend Serum met BIO korenbloem en hyaluronzuur aanbrengen. Dit product zal uw huid onmiddellijk doen ontwaken, zelfs als ze erg vermoeid is. Het zal uw volledige gezicht verstevigen en een echte boost geven.

Tot slot kunt u uw gezichtshuid hydrateren met een crème van korenbloemwater. Dit zal uw huid voller en doen oplichten, zodat ze weer gaat stralen. U zult vooral de frisse geltextuur op prijs stellen. Voor een complete hydratatie van uw gezicht, kunt u een Ontspannende oog roll-on gebruiken die de oogcontouren voedt en eventuele wallen en kringen bestrijdt.

Terug naar boven