Natuurlijke huid- en lichaamsverzorging

Natuurlijke huid- en lichaamsverzorging

Dit volledige assortiment verzorgingsproducten (zeep, douchegels, voedende melken, enz.) laat uw huid stralen in alle schoonheid. Onze natuurlijke en sulfaatvrije vegan formules zijn verkrijgbaar in allerlei zachte texturen en geuren die u doen wegdromen naar exotische reisbestemmingen. Het moeilijkste is kiezen!

5 Resultaten "Natuurlijke huid- en lichaamsverzorging"

Meer informatie
Meer informatie

Natuurlijke verzorgingsproducten, zacht voor de huid

Elke dag wordt onze huid tijdens het douchen blootgesteld aan verschillende stoffen. Zeep en douchegel kunnen soms erg agressief zijn voor de huid en haar op lange termijn uitdrogen. Voor een gezonde en gehydrateerde huid kunt u het best kiezen voor natuurlijke verzorgingsproducten die onzuiverheden doeltreffend reinigen en tegelijkertijd mild zijn voor de huid. 
Klorane heeft verschillende types douchegel ontworpen, zo kunt u de gel kiezen die het best bij uw huidtype past. 

Natuurlijke of biologische douchegels voor de normale huid

Als uw huid niet bijzonder gevoelig is, kunt u kiezen uit ons ruime assortiment reinigende producten voor de normale huid. Ze zijn stuk voor stuk verrijkt met biologisch cupuaçu-extract, een actief bestanddeel dat bekend staat om zijn hydraterende en regenererende eigenschappen, en zijn verkrijgbaar in 12 verschillende geuren. Geniet van een moment van pure ontspanning tijdens het douchen, dankzij de fruitige, bloemige of frisse geur.

Douchecrèmes voor een droge en beschadigde huid 

Een droge, gevoelige huid of een huid met neiging tot eczeem of roodheid reageert vaak slecht op de chemicaliën in de meeste reinigende producten. In dit geval heeft u misschien al wel gemerkt dat natuurlijke lichaamsverzorging veel voordelen biedt. 
Onze reinigende crèmes zijn verrijkt met biologische cupuaçu-boter, een actief bestanddeel dat 1,5 keer voedzamer is dan karitéboter. Huidverzorgingsproducten met natuurlijke ingrediënten die de huidbarrière helpen herstellen en de droge huid diepgaand voeden.

Hydraterende lichaamsverzorging om de huid diepgaand te voeden 

Vervuiling, wind, droge lucht, chemicaliën, enz., de huid wordt dagelijks blootgesteld aan allerlei schadelijke invloeden die na verloop van tijd de huidbarrière kunnen beschadigen en de huid kunnen uitdrogen. Een vochtinbrengende crème aanbrengen na het douchen, is de beste manier om de huid te versterken en te voeden. Zo blijft ze de hele dag zacht en beschermd.

Vochtinbrengende crèmes 

Vochtinbrengende crèmes vormen de basis van huidverzorging. Alle huidtypes hebben baat bij de verzachtende en hydraterende werking die de huid revitaliseert en haar zacht en soepel laat aanvoelen. Onze snelwerkende formules trekken snel in de huid en laten geen vettig laagje achter. Onze vochtinbrengende nevel biedt een lichtere textuur in sprayvorm die onmiddellijk met de huid versmelt.

Bodylotions 

Onze bodylotions hebben een intens voedende werking die comfort en bescherming biedt aan de droge tot zeer droge huid. De niet-vettige en niet-kleverige bodylotion is gemakkelijk aan te brengen en werkt 24 uur lang in op de huid. De formule kan over het hele lichaam worden gebruikt en is vooral doeltreffend op de plekjes waar de huid droger is.

Lichaamsoliën

Lichaamsolie is ideaal voor een droge en gevoelige huid die wat extra bescherming kan gebruiken. De natuurlijke, niet-vettige formule wordt snel door de huid opgenomen. De huid is zachter en de lipidenfilm langdurig versterkt. Onze lichaamsoliën laten de huid zijdezacht en glad aanvoelen. 
 

Natuurlijke zonverzorgingsproducten die beschermen tegen uv-stralen

Huidverzorging is op elke leeftijd van vitaal belang. Het is belangrijk dat zowel kinderen als volwassenen en ouderen zich beschermen tegen de schadelijke effecten van uv-stralen. Ook al voorziet de zon ons van de nodige vitamine D, toch is belangrijk dat u zich beschermt tegen uv-stralen. Deze zijn namelijk erg schadelijk voor uw gezondheid. Zonbescherming is dan ook een must om de huid te beschermen tegen de schadelijke effecten van de zon. 

Wat is zonverzorging voor het lichaam?

De huid beschermen is essentieel bij blootstelling aan de zon. Een zonverzorgingsproduct voor het lichaam bevat zonnefilters. Deze beschermen de huid tegen schade veroorzaakt door de uv-stralen van de zon. Zonder deze bescherming kunnen uv-stralen brandwonden, vroegtijdige huidveroudering of, erger nog, kanker veroorzaken. Het gebruik van een zonverzorgingsproduct voor lichaam en gezicht is dus van vitaal belang. Er zijn twee soorten zonnefilters: minerale filters en chemische filters. Samen bieden ze een doeltreffende bescherming tegen uv A- en uv B-stralen. Zonnecrèmes bevatten ook andere ingrediënten. Ze worden zo geformuleerd dat het hydraterende en waterbestendige eindproduct zich goed aan de huid hecht. Ook hebben zonnecrèmes een hogere of lagere beschermingsfactor. Hoe hoger de factor, hoe beter de huid wordt beschermd. Elke huid heeft een andere bescherming nodig. Lichte huidtypes hebben een krachtigere bescherming nodig dan donkere huidtypes. Een zonverzorgingsproduct voor het lichaam kan een olie zijn of, wat gebruikelijker is, een crème.

Welke producten biedt Klorane aan?

Het merk Klorane biedt verschillende zonverzorgingsproducten voor het lichaam. De gebruikte producten werden zorgvuldig geselecteerd om het welzijn van de huid te garanderen. Klorane draagt zorg voor de biodiversiteit van de plantenwereld. De gekozen ingrediënten bevatten milieuvriendelijke zonnefilters die niet giftig zijn voor de mariene biodiversiteit. Bij Klorane gebruiken we in onze zonproducten voor het lichaam actieve bestanddelen van natuurlijke oorsprong zoals monoï de Tahiti uit Frans-Polynesië en biologische tamanu uit Vietnam. Het assortiment bevat ook een zonneolie met beschermingsfactor SPF30. Dit product beschermt de huid tegen uv-stralen en laat een subtiele geur van tiarébloem na. De huid ziet er prachtig uit en wordt beschermd en gehydrateerd, voor een stralend bruine teint. Er is ook de zonnespray met beschermingsfactor SPF30 of SPF50 voor de lichtere huid. De lichte, melkachtige textuur laat een satijnachtig effect na op de huid. Deze niet-vette formule voedt, beschermt en parfumeert de huid. Daarnaast zal ook de praktische gelcrème met SPF 30 het gezicht en lichaam optimaal beschermen. De niet-vette textuur geeft de huid een gezonde uitstraling. Ten slotte zijn er nog twee andere zonverzorgingsproducten voor het gezicht. Terwijl de eerste factor SPF30 biedt, zorgt de tweede voor een hogere bescherming met SPF50. De niet-vette en niet-comedogene textuur voedt en beschermt de huid en geeft haar een gezonde uitstraling. De aftersun verzorgingsproducten zorgen ervoor dat uw bruine teint langer behouden blijft. Van douchegel en shampoo tot bodycrème, elk van de producten zorgt ervoor dat de bruine teint en het zonovergoten effect op de huid en het haar langer zichtbaar blijven. De formules met monoï en biologische tamanu creëren een parfum van " Tiarébloemen " met sensuele noten van vanille, ideaal om even weg te dromen naar tropische oorden.

Wat zijn de voordelen van zonverzorgingsproducten voor het lichaam?

De meeste mensen gebruiken zonnebrandcrèmes enkel tijdens de vakantie wanneer de huid aan de zon wordt blootgesteld. Als de vakantie voorbij is, worden zonnebrandcrèmes helemaal niet meer gebruikt. Vanaf een bepaalde leeftijd, is dit echter niet aan te raden. Dagelijks zonbescherming gebruiken is belangrijk om huidveroudering tegen te gaan. De zonnefilters in deze producten vertragen het verouderingsproces en beschermen de huid tegen de schadelijke effecten van de zon. Zonder het te beseffen, wordt de huid elke dag blootgesteld aan ultraviolette stralen, zelfs wanneer de zon niet zichtbaar is. Bescherm de huid tegen de schadelijke invloed van de zon door elke dag en dat het hele jaar door bovenop uw dagcrème ook een zonnebrandcrème te gebruiken. Daarnaast zullen zonverzorgingsproducten de huid ook voeden. In de zon kan de huid gemakkelijk uitdrogen, ze moet dan ook diepgaand worden gehydrateerd. Een zonverzorgingsproduct zal de huid tijdens de blootstelling aan de zon intensief voeden en uitdroging voorkomen. Kies een crème op basis van natuurlijke producten die de biodiversiteit respecteert: essentieel om voor uzelf te zorgen en tegelijkertijd het milieu te beschermen.
 

Terug naar boven