Lichaam

Lichaam

Vind al onze lichaamsproducten in een compleet assortiment verzorgingsproducten (zeep, douchegels, voedende melken, enz.) om uw huid te sublimeren. Onze natuurlijke, sulfaatvrije en veganistische formules zijn verkrijgbaar in een veelheid van zachte texturen en geuren die u meenemen op reis vanuit uw badkamer. Het moeilijkste is kiezen!

16 Resultaten

Meer informatie
Meer informatie

Uw huid verzorgen is op elke leeftijd van vitaal belang. Kinderen, volwassenen en ouderen moeten zich allemaal beschermen tegen de schadelijke effecten van uv-stralen. Blootstelling aan de zon heeft ook voordelen omdat het een dosis vitamine D aanlevert, maar het is belangrijk dat u zich beschermt tegen uv-stralen, die soms zeer schadelijk voor uw gezondheid kunnen zijn. Daarom is het gebruik van een zonverzorgingsproduct essentieel om onze huid te beschermen tegen de schadelijke effecten van blootstelling aan de zon.  

Wat is zonverzorging voor het lichaam?

De huid van een kind of volwassene beschermen is essentieel bij blootstelling aan de zon. Een zonverzorgingsproduct voor het lichaam bevat zonnefilters. Zij beschermen de huid tegen schade veroorzaakt door de uv-stralen van de zon. Zonder deze bescherming kunnen uv-stralen brandwonden, vroegtijdige huidveroudering of, erger nog, kanker veroorzaken. Het gebruik van een zonverzorgingsproduct voor lichaam en gezicht is dus van vitaal belang. Er zijn twee soorten zonnefilters: minerale filters en chemische filters. Samen bieden ze een doeltreffende bescherming tegen uva- en uvb-stralen. Zonnecrèmes bevatten ook andere ingrediënten. Hun formules bieden een hydraterend product dat zich goed aan de huid hecht en waterbestendig is. Ook hebben zonnecrèmes een hogere of lagere beschermingsfactor. Hoe hoger de factor, hoe beter de bescherming. Elke huid heeft een andere bescherming nodig. De lichte huidtypes hebben een optimale bescherming nodig, terwijl de donkere huidtypes minder bescherming nodig hebben. Een zonverzorgingsproduct voor het lichaam kan een olie zijn of, wat gebruikelijker is, een crème.

Welke producten biedt Klorane aan?

Het merk Klorane biedt verschillende zonverzorgingsproducten voor het lichaam. De gebruikte producten werden zorgvuldig geselecteerd om het welzijn van de huid te garanderen. Klorane draagt zorg voor de biodiversiteit van de planten. De gekozen ingrediënten bevatten milieuvriendelijke zonnefilters die niet giftig zijn voor de mariene biodiversiteit. Bij Klorane zijn de actieve bestanddelen van natuurlijke oorsprong die we in een zonneproduct voor het lichaam terugvinden Monoï de Tahiti uit Frans-Polynesië en biologische Tamanu uit Vietnam. Vind hier de beschermende zonneolie met SPF 30. Deze biedt bescherming tegen uv-stralen en laat een subtiele geur van tiarébloem na. De huid wordt beschermd, gehydrateerd en gesublimeerd, voor een stralend bruine teint. Er is ook de zonnespray, een bescherming met SPF 30 of SPF 50 voor de lichtere huid. De lichte melkachtige textuur geeft de huid een satijnachtig effect. Deze niet-vette formule voedt, beschermt en parfumeert de huid. Een ander praktisch product is de zonnegel-crème met SPF 30, die gezicht en lichaam beschermt. De niet-vette textuur geeft een gezonde gloed. Ten slotte zijn er nog twee andere zonverzorgingsproducten voor het gezicht. De eerste biedt factor SPF 30 en de tweede hoge bescherming met SPF 50. De niet-vette en niet-comedogene textuur voorziet een gezonde gloed voor een gevoede, beschermde en stralende huid. Om uw bruine kleur te verlengen, zijn er aftersunverzorgingsproducten waarmee u uw bruine teint langer kunt behouden. Van douchegel tot shampoo tot bodycrème, elk van de producten werkt om de bruine teint en het zonovergoten effect op de huid en het haar te verlengen. Al deze zonverzorgingsproducten voeren u mee met hun samenstellingen met Monoï en biologische Tamanu, deze combinatie zorgt voor een parfum van " Tiarebloemen " met sensuele en vanilletoetsen.

Wat zijn de voordelen van zonverzorgingsproducten voor het lichaam?

De meeste mensen gebruiken zonnecrème enkel tijdens de vakantie, wanneer ze aan de zon worden blootgesteld. Als de vakantie voorbij is, worden zonnecrèmes helemaal niet meer gebruikt. Vanaf een bepaalde leeftijd, is dit niet langer oké. Dagelijks een zonnebescherming gebruiken is zeer nuttig om de huid tegen veroudering te beschermen. De zonnefilters in deze producten vertragen de huidveroudering en beschermen tegen de schadelijke effecten van de zon op de huid. Zonder het te beseffen, wordt de huid elke dag blootgesteld aan ultraviolette stralen, zelfs wanneer de zon niet zichtbaar is. Het gebruik van een zonnecrème op uw gezicht naast uw dagcrème is het hele jaar door een goede reflex om de slechte effecten van de zon te voorkomen. Een andere troef van zonverzorgingsproducten is dat ze de huid voeden. In de zon kan de huid gemakkelijk uitdrogen en moet u diepgaand hydrateren. Een zonverzorgingsproduct zal de huid tijdens de blootstelling aan de zon intensief voeden en uitdroging voorkomen. De keuze van een crème op basis van natuurlijke producten en met respect voor de biodiversiteit is essentieel om voor uzelf te zorgen en tegelijk het milieu te beschermen.

Terug naar boven