Douche en bad

Douche en bad

De voordelen van biologische Cupuaçu, een essentiële vochtinbrengende bondgenoot, zijn gecombineerd in een compleet assortiment van douche- en badverzorgingsproducten. Natuurlijke, sulfaatvrije en veganistische formules om u te laten schuimen van plezier.

2 Resultaten "Douche en bad"

Meer informatie
Meer informatie

Wat uw huidtype ook is, het merk Klorane biedt u een assortiment douche- en badproducten. De gels en crèmes zijn gemaakt met natuurlijke en biologische ingrediënten. Ze bevatten biologische cupuaçu en zijn geparfumeerd met verschillende plantenextracten zoals tiarewater, rozenmelk of tonkaboon. U kunt ze dagelijks gebruiken om uw huid te voeden en te hydrateren. Deze producten laten ook een beschermende film achter om de effecten van externe agressies gedurende de dag te beperken. Ze vereenvoudigen ook uw hygiënische routine, vooral wanneer u haast hebt.  

Het assortiment douche- en badverzorgingsproducten van Klorane, met actieve bestanddelen van natuurlijke oorsprong

In het assortiment douche- en badverzorgingsproducten van Klorane vindt u douchegels en crèmes op basis van biologische Cupuaçubloem. Zij bestaan voor 86 tot 91% uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong, afhankelijk van het soort product. Ze hebben de bijzonderheid dat ze geschikt zijn voor alle huidtypes, zelfs de gevoeligste. Water verzwakt de huid en droogt haar uit. Het merk Klorane zorgt ervoor dat iedereen zichzelf kan verwennen en verzorgen. Het laboratorium verricht uitgebreid onderzoek om de bestanddelen van de verschillende producten te analyseren. Zij bepalen de voordelen ervan voor de huid, zowel afzonderlijk als in combinatie met andere bestanddelen. Het productieproces van het assortiment douche- en badverzorgingsproducten voldoet aan alle geldende normen en eisen.

De douche- en badverzorgingsproducten van Klorane bevatten geen siliconen, zeep of oppervlakteactieve stoffen om de huidbarrière te beschermen. Zij houden zich ook aan een strikt kwaliteitshandvest: er worden controles uitgevoerd tot op het moment dat de producten in de handel gebracht worden om na te gaan of zij voldoen aan alle punten die in het bestek opgenomen zijn.

De verschillende producten in het Klorane douche- en badverzorgingsassortiment

Klorane douchegels zijn pH-neutrale wasbasissen in vloeibare vorm. Ze kunnen onder de douche of in bad gebruikt worden om de huid te reinigen en te parfumeren. Zij hebben ook ontspannende en verzachtende eigenschappen, afhankelijk van de in de samenstelling gebruikte ingrediënten. Biologische Cupuaçubloem is het basisbestanddeel van de gels. Het wordt gecombineerd met amandelmelk, tiarewater, bamboesap, citrusschil, oranjebloesem, tonkaboon en cederschors.

Elk van hen is met grote zorg geselecteerd. Het merk Klorane bestelt ze bij leveranciers die de specificaties respecteren. Zo wordt biologische cupuaçu ingevoerd uit Brazilië en ook gebruikt voor de productie van douchecrèmes. Deze laatste worden gekenmerkt door een romige textuur. Door hun samenstelling zijn ze geschikt voor alle huidtypes. Zij hebben de bijzondere eigenschap de huid te voeden en te hydrateren om een trekkerig gevoel bij het verlaten van de douche of het bad te vermijden. Ze kunnen na de douchegel aangebracht worden en laten een dun beschermend laagje achter op de huid. Dit gaat er niet af, zelfs niet als u uw huid afspoelt. Douchecrèmes zijn een goed alternatief voor vochtinbrengende crèmes als u haast hebt. U hoeft niet te wachten tot ze droog zijn om u aan te kleden. Uw huid is goed gehydrateerd. U zult geen last hebben van roodheid, irritatie en jeuk gedurende de dag. Uw huid wordt ook beschermd tegen externe agressies, zoals vervuiling, vochtigheid of plotselinge temperatuurschommelingen. Net als de gels, bevatten de Klorane douchecrèmes biologische Cupuaçuboter. Ze worden geparfumeerd met rozenmelk, amandelmelk of frangipanibloem.

De voordelen van het assortiment douche- en badverzorgingsproducten: de kracht van de natuurlijke actieve bestanddelen van Klorane

Cupuaçu wordt al duizenden jaren gebruikt door de Zuid-Amerikanen. Traditioneel gebruiken vrouwen het om hun haar te beschermen. Ze brengen het aan op de lengten en uiteinden om gespleten haarpunten te voorkomen. Cupuaçu vertoont veel gelijkenissen met de cacaoboom, aangezien beide planten tot dezelfde plantenfamilie behoren. De boter wordt gewonnen uit de in een peul ingesloten boon na warme persing. Ze verspreidt ook een aroma dat aan chocolade doet denken. Dit plantaardige ingrediënt wordt steeds populairder en wordt vaak gebruikt bij de vervaardiging van schoonheidsproducten die u in apotheken en drogisterijen kunt vinden. Het staat bekend om zijn verschillende deugden, in het bijzonder om zijn grote vochtretentievermogen.

Dankzij deze eigenschap zorgt het voor een optimale en langdurige hydratatie terwijl fijne lijntjes en rimpels opgevuld worden. De collageensynthese wordt gestimuleerd dankzij een hoog gehalte aan vitamine F en E. Cupuaçuboter vertraagt ook de huidveroudering dankzij de polyfenolen en fytosterolen die ze bevat en die een verzachtende werking hebben op de gevoelige, droge of beschadigde huid. Dit bestanddeel staat ook bekend om zijn natuurlijke verzachtende werking, waardoor de huid haar elasticiteit terugkrijgt. Tenslotte draagt het bij tot de verbetering van de microcirculatie in de opperhuid.

Terug naar boven