Babybad

Babybad

De troeven van Calendula, met zijn essentiële verzachtende eigenschappen, zijn beschikbaar in een compleet gamma producten voor babybadjes. Formules op basis van actieve bestanddelen van natuurlijke oorsprong, getest onder dermatologische en pediatrische controle, om hun veiligheid te garanderen. Het enige wat u hoeft te doen is genieten van dit moment van samenzijn met je kleintjes. En dat is een mentale last minder!

5 Resultaten "Babybad"

Meer informatie
Meer informatie

Badproducten voor uw baby: een magisch moment van ontspanning

Ons gamma babybadproducten is ideaal om de delicate huid van uw kind in de watten te leggen. Het belangrijkste actieve bestanddeel van dit gamma is Calendula (Calendula officinalis), afkomstig uit Spanje en biologisch geteeld.  

Calendula is een plant die bloemen produceert met een intens gele tot oranje kleur. Zijn bloemen hebben de bijzonderheid om de zon te volgen: ze gaan open wanneer ze opkomt en sluiten bij het vallen van de avond. Ze hebben een delicate en zeer geparfumeerde geur, perfect om uw kind gelukkig te maken.

Calendula is al eeuwenlang bekend en wordt gebruikt om zijn medicinale en cosmetische eigenschappen dankzij zijn ontstekingsremmende en herstellende kwaliteiten. Het is zeer doeltreffend om roodheid, jeuk enz. te verlichten... Dankzij de kalmerende eigenschappen kunt u de kwetsbare huid van uw baby in alle zachtheid wassen, soelaas brengen en doeltreffend beschermen.

De bloemen in onze producten zijn biologisch geteeld om de huid van uw baby en het milieu te respecteren. Ze worden aan het begin van de zomer met de hand geoogst, zodat de eigenschappen van de bloemen bewaard blijven.

Al onze producten worden in Frankrijk vervaardigd met een unieke knowhow om in te spelen op uw noden en wensen. Het is belangrijk voor ons om gezonde producten te maken om voor u en uw baby te zorgen.

Kwaliteitsproducten om uw baby te wassen

Hygiëne is heel belangrijk voor uw kind, daarom kozen wij ervoor babyzeep en babyshampoo te maken die niet in de ogen prikt, zodat het badje een aangenaam en teder moment wordt.

In ons gamma zijn verschillende producten verkrijgbaar afgestemd op alle noden en specifieke kenmerken van de huid van uw kind. Voor de droge en zeer droge huid hebben wij een speciale formule ontwikkeld voor de baby wascrème verrijkt met Cold Cream. Voor weerbarstig haar hebben we een babyshampoo ontwikkeld.

  • De milde wasgel is een babyzeep die het lichaam en het haar in alle zachtheid reinigt. Hij is geschikt voor de normale huid en zorgt voor voldoende hydratatie. Deze babyzeep maakt het makkelijker om het haar te ontwarren.
  •  De milde overvette zeep is een babyzeep die het gezicht en lichaam van uw kind doeltreffend en zacht reinigt. Het is perfect voor de normale huid en bestaat voor 97% uit natuurlijke ingrediënten.
  • De Wascrème met Cold Cream is een baby wascrème ideaal voor de droge en zeer droge huid. Verrijkt met Cold Cream biedt deze baby wascrème de nodige hydratatie voor de delicate huid. De textuur wordt romig wanneer u het aanbrengt. Uw kind zal zich tijdens het baden kunnen verwonderen over de vorming van dit schuim.
  •  De ontwarrende shampoo is een babyshampoo die de babybadproducten aanvult: hij is perfect om het haar van uw kind gemakkelijk te reinigen en te ontwarren. Het is geschikt voor delicaat haar en geeft het zachtheid en glans.

Een reinigend bad voor baby's dat hun huid en het milieu respecteert

Laat uw kind genieten van de bedwelmende geur van Calendula in onze babybadproducten. De eigenschappen van deze plant bieden de nodige hydratatie met respect voor de huid. De babyzeepjes en babyshampoos in ons gamma reinigen, kalmeren en beschermen de huid van uw pasgeborene mild.

Aarzel niet om de babyshampoo te gebruiken die speciaal werd ontwikkeld voor het kwetsbare haar van baby's: deze zorgt ervoor dat het haar gemakkelijker wordt ontward. De baby wascrème werd ontwikkelend om de droge huid te helpen en om uw kind een heerlijke badervaring te bieden. Laat uw kind het genot van het baden ontdekken door aangename geuren en sensaties.

In onze Klorane laboratoria hechten wij veel belang aan het respect voor de natuur. Onze verpakkingen bestaan grotendeels uit gerecycleerd plastic om onze milieu-impact te beperken. Onze producten hebben ook biologisch afbreekbare formules.

Wij staan borg voor een biologische en respectvolle teelt van Calendula voor onze babybadproducten en plukken de bloemen met de hand. Als aanvulling op de wasproducten voor uw baby zijn er verschillende categorieën ontwikkeld afgestemd op de dagelijkse specifieke noden van de huid van de zuigeling.

De verzorging bestaat uit een hydraterende crème en een voedende crème. De voedende crème verrijkt met Cold Cream vormt een aanvulling op de baby wascrème door de droge huid te verzorgen. Om het badje van uw baby zachtjes af te ronden, zorgt het geparfumeerd water Petit Brin voor een zoete en fruitige geur.

Terug naar boven