SOS Antivermoeidheid

SOS Antivermoeidheid

Omdat het leven bliksemsnel gaat, hebben wij een reeks verzorgingsproducten tegen vermoeidheid ontwikkeld om uw ogen weer te laten stralen, zelfs als u maar 4 uur geslapen hebt. Actieve bestanddelen met biologische korenbloem en hyaluronzuur zijn zorgvuldig geselecteerd om u te helpen de dag door te komen zonder u moe te voelen!

1 Resultaat "SOS Antivermoeidheid"

Meer informatie
Meer informatie

Doffe teint, getrokken gelaat, wallen, kringen... Is het minste teken van vermoeidheid op uw gezicht te zien? Het is tijd om een doeltreffende routine aan te nemen voor een gezonde gloed dankzij ons gamma gezichtsverzorging met BIO korenbloem tegen vermoeidheid.  

Anti-vermoeidheid gezichtsverzorging met BIO korenbloem

Al meer dan 50 jaar stelt Klorane al zijn botanische expertise in het teken van uw welzijn. Als voorloper van dermocosmetica en verzorgingsproducten op basis van planten, innoveert Klorane voortdurend om uw gezondheid en het milieu te respecteren. Onze producten worden in Frankrijk in de Tarn gemaakt van zorgvuldig geselecteerde natuurlijke plantaardige bestanddelen.

De gezichtshuid wordt voortdurend blootgesteld aan aanvallen van buitenaf: kou, zon, vervuiling, stress en vermoeidheid. Het is essentieel om de huid te beschermen met kwaliteitsproducten, met bijzondere aandacht voor de oogcontour, een dunnere en kwetsbaardere zone.

Wilt u een frisse en uitgeruste teint? Neem 's morgens en 's avonds goede gewoonten aan, voer een schoonheidsritueel in. Regelmatig de juiste verzorgingsproducten gebruiken zal de beschadigde huid weer doen stralen, soepel maken en doen oplichten. Onze biologische gelaatsverzorgingsproducten tegen vermoeidheid met BIO korenbloem zijn geschikt voor alle huidtypes en in het bijzonder voor de gedehydrateerde en vermoeide huid.

Ontspannende en hydraterende gezichtsverzorgingsroutine

  • Verkwikken

Breng een dosis Verkwikkend Serum aan op de perfect gereinigde huid om haar te stimuleren en te laten stralen. Het serum zal uw dorstige doffe huid vocht bieden en de werking van de hydraterende crème bevorderen. Gebruik het gerust op het gezicht, de hals en de ogen voor een stralende en verkwikte blik.

  • De ogen ontspannen:

De oogcontour, die bijzonder gevoelig is, is de zone van het gezicht die het meest wordt getekend en snel een vermoeide aanblik geeft. Het is daarom een must deze niet te verwaarlozen. Breng eenmaal per week onze Gladstrijkende & ontspannende oogkompressen aan om wallen te vervagen en kringen en fijne lijntjes in 15 minuten te verminderen. Reactiveer 's morgens en 's avonds de microcirculatie dankzij het masserende en verfrissende effect van de Ontspannende oog roll-on. Uw huidweefsel wordt weer soepel en stralend, uw blik is ontspannen, fris en alert.

De troeven van BIO korenbloem en andere natuurlijke actieve bestanddelen in onze zero vermoeidheidsverzorgingen

Biologische korenbloem is het belangrijkste ingrediënt in onze anti-vermoeidheid gezichtsverzorging. Bij Klorane gebruiken we het al sinds 1967. Deze mooie, kleurrijke en fleurige plattelandsbloem heeft onbetwiste doeltreffende kalmerende en ontzwellende eigenschappen. Wij telen het in biologische AB-gecertificeerde landbouw en produceren het in een korte keten in Occitanië, binnen een straal van 48 km tussen onze velden en onze fabrieken. Dankzij de lokale productie kunnen we biologisch bloemenwater van hoge kwaliteit onttrekken om producten te maken die gezond zijn voor de huid en tegelijk onze impact op het milieu beperken.

De natuurlijke eigenschappen van korenbloemwater zijn legio:

  • Kalmeert en hydrateert, voedt en verzacht trekkerigheid, roodheid en irritatie van de huid.
  • Het vermindert de zwelling van wallen onder de ogen, stimuleert de microcirculatie van het bloed en vermindert kringen.
  • Anti-aging, verstevigt en maakt de huid voller.
  • Het is adstringerend en vernauwt de poriën van de gemengde tot vette huid.

Wij combineren biologische korenbloem met de volgende natuurlijke actieve bestanddelen:

  • hyaluronzuur, 100% van plantaardige oorsprong, met hydraterende en voller makende eigenschappen;
  • dextraansulfaat voor zijn werking tegen wallen en kringen;
  • BIO Edelweiss, rijk aan antioxidanten, uitstekend in de strijd tegen veroudering.

Onze made in France producten met natuurlijke formules werden speciaal ontwikkeld om uw welzijn te respecteren en onze ecologische voetafdruk te beperken. Elk ingrediënt wordt zorgvuldig geselecteerd volgens criteria van veiligheid, werkzaamheid en tolerantie. Alle actieve bestanddelen van ons gamma tegen vermoeidheid voor het gezicht werken in combinatie om de huid weer comfortabel, gehydrateerd en stralend te maken. Dus, voor een fris en stralend gezicht, onderneem actie!

Terug naar boven