kl_semantic-cocoon_facecare_pillar-page_header_16-9
Samenvatting van het dossier

Natuurlijke gezichtsverzorging

Deskundig advies

Hoe verzorgt u uw gezichtshuid op natuurlijke wijze?

De natuur is onze grootste bron van inspiratie en de helende intelligentie van planten is even verrassend als grenzeloos. Tussen de plant en u: daar staan wij, met onze botanische ziel, onze farmaceutische expertise en het grootste respect voor de natuur van uw huid.
Laten we samen uitzoeken wat de natuur kan doen om uw gezichtshuid te verzorgen en tegelijkertijd de planeet te beschermen!

21

Het aantal dagen van de celvernieuwingscyclus van de huid

100

Dit is de Yuka-score van onze gezichtsverzorgingen met Pioenroos*

95

Dit is het minimale percentage natuurlijke ingrediënten in onze producten

100

Dit is het percentage van onze actieve ingrediënten die biologisch gecertificeerd zijn voor onze assortimenten voor het gezicht

Tips voor gezichtsverzorging en ontcijfering

Het begrijpen (en verzorgen) van mijn huidtype

kl_semantic-cocoon_facecare_oily-skin_push_4-5

Een vette huid ontcijferen

Glimmende huid, puistjes: een vette huid is vaak moeilijk om mee te leven. De oorzaken van overtollig talg begrijpen is een must om dit beter te reguleren en de juiste zuiverende routine te vinden.

Ontdek de verzorging voor de vette huid
kl_semantic-cocoon_facecare_treat-dehydrated-skin_push_4-5

Rocus op de gedehydrateerde en vermoeide huid

Wanneer de huid dorstig is, mist ze soepelheid, wordt de teint dof en verschijnen er fijne lijntjes. Hoe kan ik mijn huid frisser en voller maken? We leggen uit hoe u uw huid het vocht kunt geven dat ze zo hard nodig heeft. 

Ons advies voor een gedehydrateerde huid
kl_semantic-cocoon_facecare_dry-skin_push_5-4-

De droge of gevoelige huid kalmeren

Een droge huid, vaak synoniem met ongemak, weet wanneer ze voedingsstoffen tekortkomt. De huidbarrière versterken en de juiste dosis voeding geven: dat zijn de belangrijkste remedies voor de droge of gevoelige huid. Onze experts leggen uit hoe u de meest veeleisende huid op natuurlijke wijze kunt kalmeren.

Alles wat u moet weten over de verzorging van een huid met een tekort aan voedingsstoffen

  picto main_nous-sommes-engagés

 

 Waarom de wijsheid van planten gebruiken om mijn huid te verzorgen?

Plantaardige producten zitten vol schoonheidsgeheimen en voordelen die essentieel zijn voor een comfortabele en gezonde huid. U hoeft u alleen maar te bukken om de vruchten ervan te plukken! Verzorgingsproducten op basis van actieve plantaardige ingrediënten, die de zintuigen prikkelen, een natuurlijke samenstelling hebben en respect hebben voor het milieu, zijn het beste antwoord om uw huid en de planeet in de watten te leggen. Elk ingrediënt werd door onze plantenkenners geselecteerd op basis van zijn troeven en de doeltreffendheid van zijn actieve bestanddelen om een natuurlijk antwoord te bieden op de goede werking van de huid en het behoud van haar schoonheidskapitaal. Bij Klorane ligt het juiste antwoord (altijd) in de natuur.

Terug naar boven