kl_semantic-cocoon_facecare_detoxify_header_16-9

Detox voor de vette huid: onze natuurlijke routine

Snel leven is niet goed voor de huid en dat is haar aan te zien. Is het geen tijd voor een pauze en een detox? Laten we diep ademhalen en ervoor gaan!

Een huiddetox: hoe werkt het? 

Zie het als een soort kuur voor uw gezichtshuid. Door uw levensstijl en schoonheidsroutine gedurende minimaal 21 dagen aan te passen (dit is de tijd van de natuurlijke celvernieuwingscyclus van de huid), kunt u diepgaand actie ondernemen. 

Allereerst kunt u uw levensstijl en uw (slechte) gewoonten aanpassen: slaapgebrek, onevenwichtige voeding of gebrek aan lichaamsbeweging: ze hebben allemaal een impact op de huid, dus u moet met alles rekening houden. Wat kunt u nog meer doen om uw lichaam (en huid) te laten herstellen?

Vervolgens gaan we over tot de ontgiftende huidverzorgingsroutine: kies producten met natuurlijke actieve ingrediënten die bekendstaan om hun ontgiftende werking, die de huid helpen te vechten tegen aanvallen van buitenaf en vervuilende deeltjes en overtollig talg wegwerken.
 

 

De zuiverende werking van watermunt

Watermunt is het ultieme zuiverende actieve bestanddeel! Het heeft de ongelooflijke eigenschap zware metalen te kunnen opvangen, in zo’n grote mate dat het wordt gebruikt om het water van bepaalde rivieren te zuiveren.
Het beperkt ook de schade van vervuiling op de huid dankzij de krachtige antioxiderende werking en fungeert als een echt schild tegen alle aanvallen van buitenaf. Fascinerend, is het niet?
Bij Klorane oogsten we het bovengrondse deel van de plant, dat onmiddellijk wordt ingevroren om de eigenschappen intact te houden tot ons extract wordt gemaakt.

De juiste detox gebaren

De juiste detox gebaren

  • Drink een glas lauw water zodra u wakker wordt om uw lichaam rustig wakker te maken.
  • Gebruik een tijdje geen alcohol en geraffineerde suiker meer. Zeg vaarwel tegen cocktails en industriële desserts, en hallo gezonde huid!
  • Drink veel water overdag en buiten de maaltijden om het lichaam te ontgiften.
  • Zet detox-voeding op het menu, zoals radijs, die helpt om gifstoffen af te voeren
  • Zweet! Vind de lichaamsbeweging die u een goed gevoel geeft om stress en gifstoffen af te voeren.
  • Wapen u ten slotte met detoxbehandelingen om de huid te zuiveren

Succesvol het gezicht ontgiften met Klorane watermunt

Onze natuurlijke verzorgingsroutine met watermunt moet idealiter als een detox worden gebruikt gedurende 21 dagen en meerdere keren per jaar worden herhaald, zodra de huid dat nodig heeft.
3-in-1 werking voor een gegarandeerd zuivere huid

3-in-1 werking voor een gegarandeerd zuivere huid

De poedertextuur verandert in een licht schuim om de huid zachtjes te reinigen, te zuiveren en te exfoliëren zonder haar uit te drogen. Hyperseborroe en onzuiverheden kunnen hier niet tegen!

Lees meer
De Maskerstick, het grote wapen om de huid te zuiveren

De Maskerstick, het grote wapen om de huid te zuiveren

Overtollig talg, vervuiling en een doffe teint zullen geen weerstand kunnen bieden. Dankzij de combinatie van biologische watermunt en klei doet de Maskerstick wonderen voor de vette huid! 

Lees meer
De Zuiverende Crème, een verademing voor de huid

De Zuiverende Crème, een verademing voor de huid

De vloeibare textuur en natuurlijke formule werden ontworpen om de vette huid in toom te houden. Deze crème is hydraterend, zuiverend en matterend tegelijk en biedt de opperhuid een oase van zuiverheid.

Lees meer
SOS moeilijke ochtend: mijn teint draait op halve kracht

SOS moeilijke ochtend: mijn teint draait op halve kracht

U wordt moeilijk wakker, de nacht was misschien te kort en dat is aan uw gezicht te zien? Aangezien de huid 's nachts het meest regenereert, is het niet verwonderlijk dat slaapgebrek synoniem is met een doffe teint, kringen of gezwollen ogen. We kunnen dit niet zomaar zo laten! Klorane heeft iets in de natuur gevonden om een vermoeid gezicht erbovenop te helpen.

Ontdek de SOS routine
Terug naar boven