Vet haar

Vet haar

Helpt niets: wordt uw hoofdhuid te snel weer vettig? Bevrijdt uw haar van overtollige talg dankzij BIO Brandnetel, met zijn talgverminderende en regulerende eigenschappen, in een compleet assortiment van verzorgingsproducten voor vet haar. Dankzij de natuurlijke en veganistische formules wordt uw haar duurzaam gereinigd. Uw haar zal vrij en bevrijd zijn en zal u dankbaar zijn!

4 Resultaten "Vet haar"

Meer informatie
Meer informatie

Verzorgingsproduct voor vet haar: oplossingen met actieve bestanddelen van natuurlijke oorsprong

Talg is een natuurlijk bestanddeel van de hoofdhuid. Het is een beschermende laag tegen agressie van buitenaf en uitdroging. Bij aanwezigheid van deze talg in voldoende mate is alles in orde, ons haar is stralend en zijdezacht. Maar onder invloed van bepaalde factoren kan dit wankele evenwicht verstoord worden. Stress, vervuiling, slechte voeding, hormonale onevenwichtigheid, gebrekkige verzorging; de oorzaken van vet haar zijn velerlei en het is soms moeilijk ze te identificeren.  

Geconfronteerd met deze agressies beginnen de talgklieren overtollige talg te produceren, waardoor de haarwortels verstikken en het haar zwaarder wordt. Het wordt dan vet en heeft de neiging na elke wasbeurt snel weer vet te worden. Het begin van een vicieuze cirkel. Bovendien gaan vette wortels vaak gepaard met roos en droge, soms breekbare punten. Gelukkig is dit verschijnsel niet onomkeerbaar en bestaan er oplossingen om het haar weer te doen glanzen en lichter te maken.

Laboratoires Klorane, specialisten in botanisch geïnspireerde verzorgingsproducten, hebben een innovatieve en doeltreffende aanpak ontwikkeld om deze kleine haarproblemen op milde wijze te bestrijden. Onze haarverzorgingsproducten voor vet haar benadrukken alle voordelen van de natuur voor de gezondheid en schoonheid van uw haar in alle omstandigheden.

De natuur, een bondgenoot in de verzorging van vet haar

Al meer dan 50 jaar zetten de Laboratoires Klorane zich in om kwalitatieve schoonheidsproducten aan te bieden op basis van natuurlijke producten die zorgvuldig geselecteerd zijn in het belang van iedereen en met respect voor het milieu. Het is de combinatie van wetenschap en plantkunde die geleid heeft tot een breed scala van producten in het teken van uw schoonheid.

Daaronder ook onze talgverminderende verzorgingsproducten. Vet haar heeft speciale aandacht nodig. Dit vereist zuiverende verzorgingsproducten die de hoofdhuid respecteren en de talg reguleren zonder het haar te verzwaren. Daarom heeft Klorane een reeks zachte, natuurlijke producten ontwikkeld, speciaal voor haar dat de neiging heeft vet te zijn.

De eerste stap naar gezond haar is een goede wasbeurt met een shampoo die bij uw haartype past. In het geval van hyperseborroe doet Brandnetel wonderen door de activiteit van de talgklieren te reguleren. Dat is de inzet van onze Shampoo met BIO Brandnetel. Vet haar heeft de neiging heel snel weer vet te worden. Met onze droogshampoo met Brandnetel, die even doeltreffend is als de vloeibare versie, kunt u uw wasbeurten spreiden. Snel, gemakkelijk en milieuvriendelijk! Om de voordelen van de shampoo aan te vullen, raden wij aan een conditioner op de lengten aan te brengen om het haar gladder te maken, het te doen glanzen en het gemakkelijker te ontwarren. Om de behandeling af te ronden, zal ons Masker met BIO Brandnetelpoeder en klei uw vette hoofdhuid zachtjes zuiveren.

Focus op onze evenwichtherstellende oplossingen en verzorgingsproducten voor vet haar

Onze Brandnetelshampoo voor een " absorberend effect "

Ontdek onze shampoo voor vet haar met brandnetelextracten, een shampoo met een wasbasis die het haar en het evenwicht van de hoofdhuid respecteert. De talgregulerende en adstringerende werking van Brandnetel helpt de talgafscheiding en roos te verminderen en de hoofdhuid te verstevigen met een zachte en aangename wasbeurt. Dit houdt het haar zacht en luchtig. Wasbeurten worden geleidelijk minder frequent. Dit product is verkrijgbaar in 200 en 400 ml.

Onze droogshampoo met Brandnetel: een snel en ecologisch alternatief voor vet haar

Het was in 1971 dat de Droogshampoo met witte Brandnetel van Klorane zijn intrede deed en een kleine revolutie veroorzaakte op de haarverzorgingsmarkt. Nog maar net 50 jaar later is het succes van dit innovatieve product nog steeds groot. Dankzij het eenvoudige en snelle gebruik geeft het altijd evenveel voldoening door vettig haar te zuiveren en volume te geven. De unieke formule, een combinatie van brandnetel en absorberende poeders, zorgt voor een diepe reiniging en helpt om de wasbeurten te spreiden. Een ander voordeel is dat het water bespaart (ongeveer 500 liter per jaar als u één wasbeurt per week vervangt door droogshampoo). Verkrijgbaar in 150 ml.

Klorane shampoomasker: een essentieel verzorgingsproduct voor vet haar

Dit verzorgingsproduct met BIO Brandnetelpoeder en klei is een innovatief 2-in-1 product. Het zorgt voor een diepe reiniging door overtollige talg bij de haarlijn te verminderen. Gemakkelijk in gebruik: de inhoud van het zakje wordt door de inwerking van water omgezet in een schuim, dat u 1 à 2 minuten moet laten inwerken. Resultaat: uw hoofdhuid wordt voor lange tijd gezuiverd en weer in balans gebracht. Het haar blijft langer zuiver en krijgt zijn lichtheid en glans terug. Een doosje bevat 8 zakjes van 3 gram.

De natuur redt vet haar

Door voor de producten van Klorane te kiezen, kiest u voor dermocosmetica die zich bekommeren om het welzijn van hun klanten en die 100% respect hebben voor de natuur. Al onze producten worden in Frankrijk gemaakt van zorgvuldig geselecteerde actieve bestanddelen. Ons engagement is gebaseerd op een transparante en verantwoorde wetenschappelijke ethiek. Onze verpakkingen zijn recycleerbaar en de planten die aan de basis liggen van onze producten worden geoogst met volledig respect voor het omringende ecosysteem. Wat uw behoeften ook zijn, wij willen u een doeltreffende en gepersonaliseerde oplossing bieden met natuurlijke producten die een ziel hebben.

Onze verzorgingsproducten voor vet haar zijn 3 elkaar aanvullende producten die uw hoofdhuid in evenwicht en zuiver houden zonder haar te beschadigen. Wij vertrouwen op een strikt ontwikkelingshandvest om u veilige en efficiënte producten te kunnen leveren. Ook u kunt kiezen voor de juiste verzorgingsproducten voor uw vette haar en profiteren van de goedheid van de natuur zodat uw haar er weer prachtig uitziet!

Terug naar boven