Blond/ wit haar

Blond/ wit haar

Een gamma voor elk blondje! Wat ze gemeen hebben, is dat het allemaal natuurlijke formules zijn die de glans van uw haar sublimeren. Voor goudblonde haren in de hele familie, zal kamille u doen stralen van plezier. Voor poolblonde, platinagrijze en witte kopjes zorgt Duizendguldenkruid voor zilveren highlights.

6 Resultaten "Blond/ wit haar"

Meer informatie
Meer informatie

Uw haar verzorgen is belangrijk. Een verzorging voor blond of wit haar gebruiken is een must om uw kleur stralend te houden. Het is niet alleen een kwestie van ze elke dag te wassen, ontwarren en af en toe een maskertje geven. Nee, voor de verzorging van uw haar is een echte verzorgingsroutine nodig. De keuze van de shampoo is belangrijk, maar dat geldt ook voor alle gespecialiseerde producten die na het aanbrengen van de shampoo komen en die een must zijn om de beste verzorging voor blond of wit haar te garanderen.  

Het gebruik van een verzorging voor blond of wit haar

Om een verzorging voor blond of wit haar te kiezen, moet u goed begrijpen waarom het gebruik zo belangrijk is. Conditioners beschermen, ontwarren en verzachten de haarvezel. Een conditioner kan het haar ook zijdezacht en glanzend maken. Het gebruik is nuttig omdat het haar dagelijks wordt blootgesteld aan allerlei aanvallen, zoals vervuiling, de zon, de wind, maar ook het simpele feit dat het wordt gekamd of gedroogd, of het gebruik van ongeschikte producten, die allemaal schadelijke factoren voor het haar kunnen zijn. Een conditioner en alle producten die worden gebruikt als verzorging voor blond of wit haar zijn wonderproducten voor uw haar. Als u ze gebruikt, zult u merken dat uw haar sterker, zachter en glanzender is dan ooit. Voor gekleurd haar wordt een conditioner sterk aanbevolen. Aangezien het haar verzwakt is door de kleur en het onderhoud, is het essentieel om een specifieke verzorging te gebruiken. Bij Klorane maken we er een erezaak van om producten van natuurlijke oorsprong te gebruiken. Al onze producten worden in Frankrijk gemaakt en zorgvuldig geselecteerd om de natuur van uw haar te respecteren.

Klorane, gamma's met actieve bestanddelen van natuurlijke oorsprong, aangepast aan uw behoeften

Ons verzorgingsgamma voor blond of wit haar werd ontwikkeld om uw haar te verwennen. Voor blond haar hebben wij het bekende actieve bestanddeel in petto: kamille. Het is de ster van het gamma. Het maakt het haar van nature lichter en kan worden gebruikt om blond haar te accentueren of om bruin haar gouden highlights te geven. We vinden verschillende producten in dit gamma: de shampoo die uw haar op natuurlijke wijze lichter maakt, de conditioner die het ontwarren vergemakkelijkt en het zijdezacht maakt bij het aanraken. Er is ook een spray voor lichter haar die u over het hele haar kan aanbrengen, waardoor het haar gemakkelijk kan worden ontward en zachter wordt. Probeer tenslotte de glansazijn. Als laatste spoeling heeft dit wonderproduct de kracht om de schubben van uw haar glad te strijken en uw haar te laten glanzen. Ons volledige gamma met kamille geeft uw haar veel licht en glans.

Grijs of wit haar moet ook zijn glans behouden. Hiervoor gebruiken we de plant duizendguldenkruid. Het is het actieve bestanddeel in ons gamma voor wit en grijs haar, maar ook voor gekleurde blondines, omdat het helpt de vergeling te verminderen. In dit gamma werkt de glansbevorderende shampoo ontgelend. De zachtheid maakt het haar makkelijk te ontwarren en de samenstelling op basis van cyano Centaurea (een plantaardig pigment met een blauwachtige schijn) zal het haar met zilveren gloed mooier maken en zal de vergeling verminderen voor zowel wit als blond haar.

De weldaden van een verzorging blond haar voor blond of wit haar

Conditioners bevatten hydraterende bestanddelen. Dit maakt het haar soepel en makkelijk te ontwarren. De herstellende werking werkt na het aanbrengen en tot twee à drie dagen na gebruik door. Op de lange termijn krijgt u voller, soepel en glanzend haar. Naast dit essentiële product voor de verzorging van uw haar maken sprays, serums en crèmes de verzorgingsroutine compleet. De combinatie van elk van de producten vormt een complete verzorging.

Afhankelijk van uw haartype, bieden wij aangepaste verzorgingen die de haarvezel perfect respecteren. Uw blond, gekleurd, wit of grijs haar behoudt de intensiteit van zijn natuurlijke kleur dankzij de verschillende producten in het gamma. Om alles uit een conditioner te halen, moet u deze alleen op de lengten en punten aanbrengen, het meest beschadigde deel van de hoofdhuid. Ook het uitspoelen niet mag worden verwaarloosd.

Om het haar niet te verstikken, moet het uitspoelen optimaal zijn. Een conditioner is een efficiënte manier om uw haar te verzorgen. Het kost tijd, dus zijn er alternatieven met de hierboven voorgestelde aanvullende producten. Als het niet mogelijk is om bij elke shampoo een conditioner aan te brengen, kan een herstellende spray of crème de voordelen van een conditioner bieden. Weet dat een complete routine nog steeds het beste recept is voor de meest doeltreffende verzorging van grijs of blond haar.

Terug naar boven