Vermoeid haar / haaruitval

Vermoeid haar / haaruitval

Ziet u meer haar in uw borstel dan normaal? Lijkt uw haar vermoeid en valt het uit? Maak u geen zorgen: het is nooit te laat om te handelen! Hier zijn onze natuurlijke, zeer effectieve behandelingen om in enkele eenvoudige stappen de kracht en vitaliteit te herstellen in uw verzwakte haar.

4 Resultaten "Vermoeid haar / haaruitval"

Meer informatie
Meer informatie

Verzorgingsproducten voor vermoeid haar en haaruitval

Als het haar verkeerd behandeld werd of gestrest is door te agressieve producten of door ongeschikte of herhaalde behandelingen, wordt de haarvezel verzwakt of zelfs gedeeltelijk vernietigd. Als het op die manier beschadiging opgelopen heeft, wordt het poreus. Het haar is niet bedekt en dus blootgesteld waardoor het steeds meer beschadigd raakt tot het geen keratine meer heeft - het belangrijkste bestanddeel - om het te beschermen. Dit kan leiden tot gespleten haarpunten, gebrek aan glans, broos haar waardoor het makkelijker breekt en minder bestand is tegen trekken, tegen de eenvoudige krachten van het stylen. Het algemene uiterlijk van uw haar lijdt eronder en wordt erg ongunstig en dof. Dit kan ook resulteren in haaruitval, wat op zich vele oorzaken kan hebben: stress, zwangerschap, menopauze, medicatie, erfelijkheid, het zijn allemaal factoren die haaruitval kunnen veroorzaken.  

Maar gelukkig zijn hier oplossingen voor en Klorane biedt een assortiment haarverzorgingsproducten voor vermoeid haar, die zullen helpen om het haar weer helemaal in vorm te krijgen door het weer gezond te maken. De verzorgingsproducten voor vermoeid haar zijn ontworpen om de gezondheid van uw haar te herstellen door het te voorzien van de voedingsstoffen die het nodig heeft. Zo zullen zij hun schoonheid en glans kunnen herstellen. Deze producten zijn allemaal geformuleerd met ingrediënten van natuurlijke oorsprong die zorgvuldig en streng geselecteerd zijn op hun hoogwaardige actieve bestanddelen, het vlaggenschip van het merk.

Welke haarverzorgingsproducten voor vermoeid haar bij Klorane

Klorane heeft door selectie van actieve bestanddelen in planten kinine gevonden als het ideale natuurlijke ingrediënt voor de samenstelling van haar assortiment verzorgingsproducten voor vermoeid haar en de reconstructie van de haarvezel. Het is een ingrediënt dat afkomstig is van de schors van de kinaboom, die gewaardeerd wordt om zijn versterkende en stimulerende kwaliteiten. Het actieve bestanddeel dat in Klorane-producten gebruikt wordt, is een gepatenteerd actief bestanddeel, afkomstig van de verzameling en concentratie van kinaschors. Het merk stelt dus, via dit octrooi, een unieke superieure kwaliteit van deze molecule voor, een erezaak die het in alle circuits van zijn producten, van de teelt van de planten tot de formulering van zijn producten, wil doorvoeren.

Klorane biedt een assortiment producten met kinine aan, voorzien van dit actieve bestanddeel, die het gebruik ervan in verschillende stappen, gelijktijdig of achtereenvolgens, bevorderen, zodat de goede kwaliteit van het haar behouden blijft zodra het hersteld is. Eerst en vooral wordt haaruitval vertraagd. Dit stimuleert de groei van haar van betere kwaliteit. De bereikte gezondheid zal vervolgens gehandhaafd en versterkt worden door het combineren van producten die samengesteld zijn met hetzelfde hoofdbestanddeel als in de verzorgingsproducten voor vermoeid haar: kinine. Zo kunt u bijvoorbeeld het Biologisch Serum met Kinine en Edelweiss tegen Haaruitval gebruiken. Dit serum bevat naast kinine ook cafeïne, vitaminen B en keratine. Dit serum bestrijdt haaruitvalproblemen die een reactie zijn op een gebeurtenis, trauma of behandeling.

Regelmatig gebruik van de biologische shampoo met Kinine en Edelweiss bij elke wasbeurt zal ook de haargroei stimuleren. Hij mag alleen gebruikt worden als er geen haaruitvalprobleem geconstateerd werd. De shampoo uit het Klorane-assortiment van verzorgingsproducten voor vermoeid haar bevat kinine, Edelweiss en vitamine B. Parallel daaraan voegt het voedingssupplement KERATINCaps uit het kinineassortiment een opmerkelijke toevoer van voedingsstoffen toe en biedt het een actieve ondersteuning van uw verzorgingsritueel, waardoor deze nog doeltreffender wordt. Deze capsules bevatten vitaminen B en keratine. Ze bevatten ook zink en selenium, mineralen en aminozuren die bijdragen tot de goede werking van de huidbegroeiing.

De voordelen van Klorane-producten tegen vermoeid haar en haaruitval

De actieve bestanddelen die KLORANE gebruikt, zijn altijd afkomstig van zorgvuldig geselecteerde planten, in overeenstemming met de waarden die het merk hoog in het vaandel draagt. De verzorgingsproducten voor vermoeid haar zijn geformuleerd met ingrediënten van hoge kwaliteit en zitten boordevol actieve bestanddelen van natuurlijke oorsprong. Ze leveren het haar voedingsstoffen en vitaminen. Deze versterkende producten helpen de beschadigde vezel te reconstrueren, te omhullen en te beschermen. De haarstructuur wordt versterkt en de haarmassa wordt volumineuzer en sterker. Gezond en wel.

Terug naar boven