Fijn en fijner wordend haar

Fijn en fijner wordend haar

Heeft uw haar de neiging om plat te vallen? Het heeft geen body en is fijn: er zijn oplossingen, dit is niet onoverkomelijk! U kunt het in een handomdraai een boost, dichtheid en volume geven, dankzij onze aangepaste verzorgingsformules. Uw haar wordt gegarandeerd steviger

4 Resultaten "Fijn en fijner wordend haar"

Meer informatie
Meer informatie

Verzorgingsproducten voor fijn haar: Klorane-oplossingen

Na de shampoo heeft het haar een ontwarrende behandeling nodig om het te beschermen en te doen glanzen. Vooral als uw haar fijn is, heeft het nood aan een specifiek verzorgingsproduct voor fijn haar voor verzorgd en licht, gezond en sterk haar vol body en glans.  

De verzorgingsproducten van Klorane zullen aan deze behoefte van uw haar voldoen door het te omhullen, het soepel en licht te maken, voor een mooie zekerheid in het dagelijks leven. De strenge selectie van planten door Klorane staat garant voor kwaliteit en doeltreffendheid, waardoor deze producten, net als alle andere producten van het merk, een zekerheid zijn. De verzorgingsproducten zorgen voor een onmiddellijke en zachte ontwarring. Ze bieden ook de nodige verzorging voor uw haar dankzij natuurlijke ingrediënten van hoge kwaliteit die het resultaat zijn van een streng selectieproces waartoe het merk zich verbonden heeft. Wat ook de aard van uw haar is, Klorane heeft het product bij uitstek dat de juiste oplossing biedt voor de verzorging die u het wilt geven, om elke dag mooi en gezond haar te krijgen en te behouden.

De voordelen van Klorane's verzorgingsproducten met Vlas voor fijn haar

Uw behandeling moet een echte aanwinst zijn voor uw haar en de kwaliteit ervan. Met Klorane-producten kiest u voor producten die het nodige onderhoud bieden voor de schoonheid, soepelheid en vitaliteit van uw haar, ongeacht de behoeften. De actieve bestanddelen van de planten in de Klorane-producten zorgen voor de lichtheid en het volume dat uw haar nodig heeft, op een duurzame manier.

Als u bijvoorbeeld vlas kiest als hoofdbestanddeel van uw verzorgingsproduct voor fijn haar bent u er zeker van dat uw haarverzorgingsproducten beschikken over de kwaliteit die Klorane nastreeft, dankzij de strenge selectie van de ingrediënten uit gecontroleerde teelt en de bijzondere aandacht die besteed wordt aan hun integratie in de formules. Vlas zal het ideale ingrediënt zijn voor uw verzorgingsproduct voor fijn haar, zowel door de keuze van de plant zelf, die het product zijn deugden geeft, als door de extreme kwaliteit van de aard van het ingrediënt waaraan het merk gehecht is.

De uitmuntendheid van de producten van het merk staat centraal in elk verzorgingsproduct, en het garandeert de kwaliteit van elk van zijn producten. Uitmuntendheid benadrukt door de steun van Klorane aan de Franse fabricage: oogst, zorgvuldige en nauwgezette selectie van planten, extractie van natuurlijke actieve bestanddelen en fabricage van producten in Frankrijk. De producten van Klorane vinden dus hun ziel in de planten en de Franse fabricage die het merk na aan het hart liggen. De onderneming maakt er een erezaak van actieve bestanddelen van Frans botanisch onderzoek te gebruiken voor haar producten, haar speerpunt.

Andere Klorane-verzorgingsproducten voor fijn haar

Zoals alle producten van het merk, bestaan de verzorgingsproducten van Klorane uit ingrediënten van planten die met de grootste zorg geselecteerd zijn op krachtige, hoogwaardige actieve bestanddelen van natuurlijke oorsprong. De zorgvuldig geselecteerde ingrediënten voor haarverzorging van Klorane zijn zacht en verzwaren het haar niet, waardoor het glanst en soepel wordt.

Biologische Mango of Cupuaçu voor droog haar, Biologische Munt voor ontgifting van normaal haar, Haver voor delicaat haar, Kamille voor blond haar, elk soort haart zal plezier en verzorging vinden in de assortimenten van Klorane. Biologische olijfboom en biologische vlas zijn belangrijke ingrediënten in de samenstelling van haarverzorgingsproducten voor fijn haar. Ze maken ze tot echte verzorgingsproducten voor fijn haar. Zij geven de producten de krachtige werking van de planten waarvan zij afkomstig zijn. Zij geven de verzorgingsproducten tegelijk zachtheid en kracht, waardoor het echte fluweelzachte verzorgingsproducten zijn voor zijdezacht, bestendig en soepel haar. Uw haar vindt in deze verzorgingsproducten alle zachtheid die het van nature nodig heeft en ze respecteren de structuur en broosheid van het haar, dankzij deze ingrediënten van hoge kwaliteit.

Voor fijn haar heeft u een echt verzorgingsproduct voor fijn haar nodig om uw haar te verwennen. Vlas moet hun voorkeursingrediënt zijn. Het is een tere plant die vezels bevat en een ingrediënt dat tot zijn familie behoort: plantenslijm. Door deze interessante samenstelling in cosmetica zorgt vlas als ingrediënt ervoor dat het product er gelachtig gaat uitzien. Het is omwille van deze bijzondere eigenschap dat vlas een vriend zal zijn voor uw fijn haar. Deze natuurlijke en lichte gel bedekt uw haar zonder het te verzwaren, een echte bondgenoot van uw verzorging. Uw haar zal zijn eigen kracht vinden in de lichtheid en het luchtige volume die deze sierlijke en lichte, maar krachtige plant biedt.

Het verzorgingsproduct met vlas is een echt verzorgingsproduct voor fijn haar. Het zit vol met effectieve, zachte ingrediënten. Om dit te garanderen heeft Klorane de beste actieve bestanddelen in deze plant gevonden die aan de verwachtingen van uw fijne haar zullen voldoen. De behandeling die u uw fijne haar geeft, mag het niet verzwaren, maar moet het haar ontwarren en laten glanzen.

Geen omhulsel dat te sterk is voor uw haarkwaliteit. Fijn haar moet zijn lichtheid behouden en het omhulsel moet volume geven aan het totaalbeeld van uw haar. Het is deze lichte en delicate plant, vlas, die hun, misschien verrassend, de kracht en het volume zal geven waarnaar zij hunkeren. Uw fijne haar zal zijn verzorging vinden in deze gulle plant.

Terug naar boven