Droge tot zeer droge huid

Droge tot zeer droge huid

De troeven van BIO Cupuaçu zijn gecombineerd in een compleet gamma uiterst voedende huidverzorgingsproducten voor de droge tot zeer droge huid. Natuurlijke en vegan formules zonder sulfaten in een waaier aan geuren die u meevoeren op een reis vanuit uw badkamer. Douchegel, douchecrème, lichaamsmelk... Het moeilijkste is kiezen!

15 Resultaten "Droge tot zeer droge huid"

Meer informatie
Meer informatie

Lichaamsverzorgingsgamma voor de droge tot zeer droge huid

Een droge huid is het gevolg van een tekort aan water, wat tot een aantal ongemakken kan leiden. U kunt last krijgen van een ruwe huid bij het aanraken, schilfering, jeuk en zelfs barstjes die uiteindelijk kunnen gaan bloeden. Uw huid voelt trekkerig aan na het douchen en is kwetsbaar voor aanvallen van buitenaf, zoals vervuiling en kou. Om deze effecten te verzachten, moet de huid diepgaand worden gehydrateerd en worden aangevuld met alle mineralen die ze nodig heeft.  

Wij hebben een gamma lichaamsverzorgingsproducten voor de droge tot zeer droge huid ontwikkeld op basis van BIO Cupuaçubloem en -noten uit Brazilië. De eigenschappen zijn zeer voedend en hydraterend en het hoge gehalte aan vetzuren helpt het water aan de oppervlakte van de huid vast te houden. Deze plant is bijna twee keer zo doeltreffend als karitéboter, die bekendstaat als zeer hydraterend. De BIO cupuaçu die wij gebruiken is het belangrijkste ingrediënt van dit gamma, dat gemaakt is met een biologisch afbreekbare en natuurlijke formule. Ontdek onze gels, douchecrèmes, hydraterende oliën...

De producten van Klorane voor de droge tot zeer droge huid

Douchecrème met BIO Cupuaçubloem

De douchecrème uit het gamma voor de droge tot zeer droge huid met BIO Cupuaçubloem reinigt en revitaliseert uw huid mild. Zonder zeep, rijk aan voedende bestanddelen die de opperhuid diep hydrateren. De romige textuur en subtiele bloemengeur van fresia, BIO cupuaçubloem en katoenmelk zijn ideaal voor een cocooningmoment onder de douche. U kunt zonder angst genieten van de troeven van de douchecrème. Deze is immers gemaakt van natuurlijke en biologisch afbreekbare ingrediënten.

Crèmezeep met BIO Cupuaçubloem voor een hydraterende douche

Het gamma voor de droge huid van Klorane is ook verkrijgbaar als vaste zeep, als u dit formaat verkiest onder de douche. De sterk hydraterende werking van de BIO Cupuaçu reinigt uw huid zonder haar uit te drogen en is doeltreffend voor zowel de zeer droge huid als voor andere huidtypes. Dankzij de zachte en lichte geur kunt u zich ontspannen en kalmeren, voor een aangenaam verzorgend moment. De formule van deze zeep is 97% natuurlijk en de verpakking is gemaakt van gerecycleerd papier.

Rijke lichaamsolie met BIO Cupuaçubloem

De lichaamsolie uit het gamma voor de droge tot zeer droge huid met BIO Cupuaçu voedt en sublimeert de huid. De niet-vette textuur trekt na het aanbrengen snel in de huid. U kunt ze gebruiken na de douchecrème of de crèmezeep uit hetzelfde gamma, voor de perfecte hydratatie. De 98% natuurlijke samenstelling parfumeert uw droge huid subtiel en geeft haar de nodige voedingsstoffen. De flacon is gemaakt van 25% gerecycleerd plastic om zorg te dragen voor onze planeet.

Lichaamsmelk met BIO Cupuaçubloem

Als u liever crèmes gebruikt om uw huid te hydrateren en te beschermen, kunt u de lichaamsmelk met BIO Cupuaçubloem gebruiken. De niet-vette en niet-kleverige textuur na het aanbrengen biedt uw huid comfort en zachtheid. De werking van Cupuaçuboter en -bloem, gecombineerd met katoenmelk en fresia, parfumeert uw lichaam heerlijk gedurende de hele dag. De samenstelling is 97% natuurlijk en de flacon is gemaakt van 25% gerecycleerd plastic.

Hoe de producten in het gamma voor uw droge huid zorgen

Cupuaçu, een boom met veel troeven voor de huid

Cupuaçu is een boom die oorspronkelijk uit het Amazonegebied komt en op de cacaoboom lijkt. Naast de hydraterende en voedende werking op de huid, biedt deze boom nog andere essentiële eigenschappen voor de huid. Hij is een antioxidant en een uitstekend antirimpel en anti-aging product dankzij zijn vermogen om water aan de oppervlakte van de huid vast te houden. Het beschermt de huid tegen uv-stralen, is rijk aan vitamine E en F, die uitdroging tegengaan, en activeert de bloedsomloop. Het lag voor de hand voor ons om een gamma lichaamsverzorgingsproducten te creëren voor de droge tot zeer droge huid met deze plant met talloze troeven.

Ecologie in het hart van ons project

Met de Klorane Botanical Foundation willen wij de natuur beschermen door schadelijke ingrediënten te beperken en de voorkeur te geven aan een zo natuurlijk mogelijk product, op een ethische en ecologische manier. Het project bestaat erin BIO Cupuaçubomen te planten in het hart van het Amazonewoud in Brazilië om de ontbossing tegen te gaan en de plaatselijke bevolking te helpen. Wij proberen verpakkingen te maken die zo recycleerbaar en/of gerecycleerd mogelijk zijn. Zo kunnen we ons afval beperken en u toch een gamma lichaamsverzorgingsproducten aanbieden van voor de droge tot zeer droge huid die zo natuurlijk en milieuvriendelijk mogelijk zijn.

Terug naar boven