Haarmasker

Haarmasker

Het masker is een onmisbaar onderdeel van de haarverzorging! Het vult de shampoo en conditioner aan om het haar diepgaand te voeden en te herstellen, waardoor het zachter en sterker wordt. Als een cocooning nachtmasker, als een dagelijkse toepassing op de punten of in plaats van conditioner, uw haar wordt er beter van.

2 Resultaten "Haarmasker"

Meer informatie
Meer informatie

Het haarmasker is een essentieel haarproduct om uw haar in perfecte gezondheid te houden. Het heeft vele eigenschappen en zal uw haar de voeding geven die het nodig heeft om zich optimaal te ontwikkelen. Wat zijn nu precies de voordelen van een haarmasker? Wat doet het? Hoe brengt u het aan? En vooral, welk masker moet u kiezen?  

Het haarmasker, een must voor gezond haar

Het haarmasker is een product dat absoluut noodzakelijk is om in uw haarroutine op te nemen, net als uw conditioner of zelfs uw shampoo. Hoewel het soms over het hoofd gezien wordt, moet u het regelmatig op uw haar aanbrengen.

In feite bevelen alle vooraanstaande haarspecialisten het gebruik van dit soort product aan. Het masker heeft dus meerdere eigenschappen die bijzonder nuttig zullen blijken voor de gezondheid van uw haar. Er zijn veel verschillende maskers verkrijgbaar, elk aangepast aan een specifiek haartype of aan een specifiek haarprobleem. Daarom moet u uw masker kiezen naargelang de behoeften van uw haar, maar ook naargelang de aard ervan.

Hoewel het belangrijk is het juiste masker te kiezen, is het ook belangrijk het goed aan te brengen, anders krijgt u niet het gewenste effect. Dit is waarschijnlijk de reden waarom sommige mensen denken dat haarmaskers geen effect hebben op hun haar, ze passen ze gewoon niet goed toe. Aanbevolen wordt deze behandeling ten minste eenmaal per week uit te voeren. Als u het nodig acht, kunt u dit vaker doen. U moet het product direct na het afspoelen van uw conditioner aanbrengen, zodat u van een snellere werking profiteert.

Verdeel hiervoor het masker over uw hele haar en laat het ongeveer tien minuten intrekken. Rest u alleen nog het uit te spoelen. Zorg ervoor dat er geen product in uw haar achterblijft, anders kan het plakkerig worden.

Ontdek het assortiment haarmaskers van Klorane

Bij Klorane bieden we een breed scala aan haarmaskers aan. U vindt er ongetwijfeld één die bij uw haartype of probleem past. Al onze producten worden in Frankrijk gemaakt van botanische ingrediënten die zorgvuldig geselecteerd zijn op basis van hun natuurlijke eigenschappen en werkzaamheid. Ons merk, dat meer dan 50 jaar geleden opgericht werd, zet zich in om voor u te zorgen met behoud van de natuur en om onze actieve bestanddelen op een duurzame en respectvolle manier te cultiveren.

Daarom hebben wij een assortiment haarmaskers samengesteld om aan de behoeften van zoveel mogelijk mensen te voldoen. Dus als u erg droog of beschadigd haar hebt, kunt u zich wenden tot het herstellende masker met BIO Cupuaçuboter dat uw haar grondig zal voeden en hydrateren. Het zal u ook helpen uw haar gemakkelijker te ontwarren en voorkomen dat uw haar tijdens dit proces breekt. Het is het ideale verzorgingsproduct voor kroezend of krullend haar.

Als u droog haar hebt en het soepel wilt maken, kunt u kiezen voor het herstellende masker met Mangoboter. Het geeft voeding, zachtheid en glans aan uw haar zonder het te verzwaren. Dit product is geschikt voor elk haartype.

Wat zijn de voordelen van een haarmasker?

Haarmaskers zitten vol voedende en heilzame eigenschappen voor het haar. Deze werken diep in en hebben een zeer doeltreffende werking op uw haar. Na elk gebruik zult u het effect van het masker op uw haar kunnen zien en ook voelen aan de textuur van uw haar.

Afhankelijk van het gekozen masker, zullen ze niet allemaal dezelfde effecten hebben. Maar de meeste maskers zullen toch een voedende en vochtinbrengende werking hebben op de haarvezel. Deze zitten ook boordevol voedzame ingrediënten zoals oliën en boters. Bij Klorane wordt de voorkeur gegeven aan biologische Cupuaçuboter en Mangoboter.

Deze haarmaskers helpen ook het haar te beschermen tegen de agressies waaraan het blootgesteld wordt, of het nu gaat om de hitte van verwarmingstoestellen zoals de stijltang of de haardroger, of om milieuvervuiling. De haarmaskers zijn dus echte bondgenoten voor uw haar, waarmee u uw haar zo lang mogelijk gezond kunt houden. U vindt Klorane-maskers in apotheken en drogisterijen.

Terug naar boven