Douchegel voor kinderen

Douchegel voor kinderen

Vind al onze producten speciaal voor kinderen in een compleet assortiment lichaams- en haarverzorgingsproducten. Formules op basis van actieve bestanddelen van natuurlijke oorsprong, getest onder dermatologische en pediatrische controle, om hun veiligheid te garanderen. Het enige wat u hoeft te doen is te genieten van deze momenten met de kleintjes. En dat is een mentale last minder!

2 Resultaten "Douchegel voor kinderen"

Meer informatie
Meer informatie

Het is niet altijd gemakkelijk om de juiste producten te vinden voor de hygiëne van uw kind. Zij hebben een kwetsbare huid die diep gevoed moet worden. Hier vindt u geschikte producten en de voordelen van verzorgingsproducten voor kinderen.  

Kinderverzorgingsproducten

Net als bij volwassenen zijn er verschillende soorten verzorgingsproducten voor kinderen: shampoo, douchegel of crème. Het is zeer belangrijk dat deze producten ingrediënten bevatten die de huid van uw kind respecteren om ze diep te voeden zonder haar te beschadigen. Vermijd hiervoor schadelijke of gevaarlijke producten en geef de voorkeur aan natuurlijke en/of biologische ingrediënten.

Het belangrijkste is te kijken naar de ingrediënten in de producten en wat ze voor de huid kunnen doen. Sommige bieden bescherming tegen aanvallen van buitenaf, andere voeden de huid diepgaand om haar zacht en mooi te maken of helpen het haar van kinderen te ontwarren.

Bij het kiezen van cosmeticaproducten voor uw kinderen moet u dus rekening houden met wat ze echt nodig hebben om het juiste product te kiezen.

De producten van het merk Klorane voor kinderen

Het merk Klorane biedt aangepaste verzorgingsproducten voor kinderen. Dit gamma met fruitige geuren respecteert de huid van uw kinderen. Het is ook 100% biologisch afbreekbaar en wordt zeer goed verdragen.

Het eerste product van het merk is een ontwarrende shampoo op basis van haver. Het heeft perzikgeur en reinigt het haar en de hoofdhuid perfect. Het maakt het ook gemakkelijker om het haar te ontwarren en prikt niet in de ogen. Zo kunt u het haar van uw kinderen met gemak borstelen. Dit product is ideaal voor kinderen vanaf 3 jaar. De haver die voor dit product wordt gebruikt, komt uit Zuid-Frankrijk, meer bepaald uit de Tarn. Het haar wordt tegelijkertijd gevoed, gehydrateerd, en is glanzend en soepel. 81% van de ingrediënten van deze shampoo zijn van natuurlijke oorsprong en de samenstelling bevat geen siliconen, zeep of parabenen.

Het tweede product van Klorane is een twee-in-een douchegel: voor lichaam en haar. Het wordt ook gemaakt van haver en ruikt naar framboos of peer. De formule werd verrijkt met voedingsstoffen zoals koolhydraten, vetten en vitaminen. Het kan gebruikt worden vanaf 3 jaar. Voor dit product zijn 87% van de ingrediënten van natuurlijke oorsprong. De huid voelt zacht, schoon en gevoed aan, het haar is makkelijker te ontwarren en blijft langer glanzend en soepel. Het is ook siliconen-, zeep- en parabeenvrij om de huid en het haar van kinderen zachtjes te reinigen.

Het derde product tenslotte is een ontwarrende spray met acaciahoning uit Roemenië en Hongarije. Acaciahoning ontwart breekbaar, lang of krullend haar doeltreffend. Het is geen shampoo, maar een spray die niet hoeft te worden uitgespoeld. Het is ideaal voor kinderen en baby's. Gemaakt met 92% natuurlijke ingrediënten, laat het haar glanzen en stralen en maakt het gemakkelijk te stylen. Het bevat geen siliconen, ammoniak of waterstofperoxide. Het is dus ideaal tussen twee shampoobeurten in, om het haar van uw kinderen nog mooier te maken.

De voordelen van verzorgingsproducten voor kinderen

Uw kinderen moeten ook voor hun huid en haar zorgen. Zij hebben des te meer te lijden onder aanvallen van buitenaf omdat ze veel tijd doorbrengen met spelen en vooral met vuil worden. Daarom is het belangrijk hen de juiste producten te geven zodat hun huid en haar er elke dag beter uitzien en aanvoelen.

Door te kiezen voor producten uit de biologische landbouw en met ingrediënten van natuurlijke oorsprong, doet u bovendien goed voor hun gezondheid. Maar bovenal beschermt u hun huid tegen producten die slecht en gevaarlijk voor hen zijn. Aarzel niet om in dit soort producten van het merk Klorane te investeren om ervoor te zorgen dat uw kinderen en hun gezondheid goed beschermd zijn.

Wanneer u verzorgingsproducten voor uw kinderen kiest, overweeg dan de biologisch geteelde producten van het merk Klorane, die de huid van uw kinderen dagelijks respecteren en hun haar sterker, glanzender en gemakkelijker te ontwarren maken. Kinderen hebben ook aangepaste verzorging nodig.

Terug naar boven