Shampoobars en poedershampoos

Shampoobars en poedershampoos

Doel: nul afval. Deze nieuwe bondgenoten voor mooi haar zijn niet alleen ecologisch, zinnenprikkelend en vegan, ze laten uw haar met plezier schuimen en reinigen mild. Ze passen op reis in uw badkamer of toilettas zonder ruimte in te nemen!

6 Resultaten "Shampoobars en poedershampoos"

Meer informatie
Meer informatie

Klorane shampoobars en verzorgingsproducten voor u en de planeet

De shampoobars  en de verzorgingsproducten van Klorane zijn het resultaat van botanisch onderzoek waarbij farmaceutische strengheid en respect voor de natuur hand in hand gaan. Al onze producten en hun verpakking werden ontworpen vanuit een milieuvriendelijke benadering, zodat uw aankoop goed is voor de planeet en u dag in dag uit deugd doet.  

Met een shampoobar en onze verzorgingsproducten die zelfs op droog haar kunnen worden aangebracht, ontdekt u de weldaden van amandel en zijn hoge gehalte aan proteïnen, het omhullende karakter van vlas of de antioxiderende frisheid van BIO munt, en kiest u tegelijkertijd voor een meer ecologische aanpak.

 Dankzij het uitgebreide gamma haarcosmetica van Klorane vindt u de verzorging die het best past bij  uw haar. Ontdek met behulp van onze praktische gids de crème, het kleipoeder, de spray, de gel, het masker of de capsules die uw shampoobar aanvullen.

Het volledige gamma shampoobars  van Klorane werd ontworpen voor comfortabel haar maar ook voor uw welzijn dankzij de delicate geuren die in onze laboratoria in Frankrijk worden geformuleerd.

Een gamma voor al uw rituelen

Conditioners

Net als de huid kan ook het haar gevoelig zijn. Daarom ontwikkelden wij in onze laboratoria shampoobars en conditioners die zorgen voor delicaat haar. Dit is het geval voor ons extra zachte gamma met havermelk, om het fijnste haar licht en soepel te maken. Om uw kleur te doen herleven, kunt u de conditioner met granaatappelschil gemakkelijk aanbrengen vóór het spoelen. Aan te vullen met een haardagcrème, fixeert het de kleur.

Maskers

In de vorm van een kleipoeder dat met zeer weinig water moet worden gemengd, is het 2-in-1 shampoo masker met BIO Brandnetel zeer geschikt om talg en vet haar te reguleren. Als u daarentegen zeer droog haar hebt, kies dan voor een 3-in-1 masker met BIO Cupuaçu, ook verkrijgbaar in een conditioner. Door beschadigd haar te voeden, wordt het resistenter.

Tonics en serums

De BIO Cupuaçuboter heeft net zoals de conditioner en spray op basis van BIO munt een ontwarrend effect en geeft het haar glans en volume. Als uw haar moe en dof is en u last hebt van haaruitval, zullen dynamiserende serums op basis van kinine en BIO edelweiss of BIO pioenroos de kracht, groei en dichtheid van uw haar herstellen.

Wees nieuwsgierig!

Als aanvulling op uw Klorane shampoo, kunt u uw blonde en kastanjebruine highlights sublimeren met kamille in sprayvorm. Herstel de glans van dof haar met glanswater op basis van magniolawas. Ontdek de verschillende materialen en aangename texturen van onze shampoobars, kalmerende gel met pioenroos, zonnebescherming met Ylang-Ylangwas, sprays met vlasvezel, of revitaliserende concentraten met Olijfboomextract.

De troeven van een natuur die u respecteert

Met meer dan 50 jaar ervaring vernieuwt Klorane de hedendaagse haarcosmetica door te kiezen voor natuurlijke ingrediënten die met respect worden geteeld. De keuze van bloemen, schors, bladeren, was, melk en andere azijn is bedoeld om uw haar op natuurlijke wijze te verzorgen. De vakkundige samenstellingen van al onze producten lieten zich inspireren door de meest voorouderlijke tradities van het oude Egypte, mediterrane verzorgingsrituelen of eeuwenoude Aziatische en Arabische gebruiken. Gebaseerd op zowel de wetenschap als de geschiedenis, hebben wij mengsels gecreëerd van actieve bestanddelen uit planten voor alle haartypes.

Ontgelend, anti-roos, beschermend en kalmerend, de bekende principes van met de hand geplukte planten uit de biologische en ethische landbouw werden in een nieuw jasje gestopt om u dag na dag schoonheid en comfort te bieden.

Zachtheid en luchtigheid, glans en schittering, intense kleur en highlights, voeding of talgregulatie, de voordelen van onze shampoobars op plantaardige basis zijn afgestemd op alle generaties haar, ook de allerkleinsten.

Met de biologisch afbreekbare verpakkingen en formules van onze producten beperken wij de impact van onze verzorging op het aquatische milieu. Naast onze emulsies waardoor u minder hoef uit te spoelen en onze gerecycleerde plastic verpakkingen, staat ons werk in een korte keten er borg voor dat u een shampoobar, balsem of spray kunt kopen in de apotheek waarvan de voordelen veel verder reiken dan uw intimiteit.

Door voor uzelf te zorgen, respecteert u ook de natuur!

Terug naar boven