Uw herstellende verzorgingsroutine om zeer droog haar te voeden en te beschermen.

Theobroma grandiflorum

Haarverzorging met biologische Cupuacu

Uw herstellende verzorgingsroutine om zeer droog haar te voeden en te beschermen.

Krijg weer handelbaar en zijdezacht haar dankzij BIO Cupuaçu, een actief bestanddeel dat zeer droog haar diepgaand voedt en herstelt. Bescherm uw haarlokken en puntjes langdurig dankzij de verzorgingsproducten op basis van BIO Cupuaçu van Klorane. De ideale verzorgingsroutine voor golvend, krullend en kroezelig haar.

kl_cupuacu_communication-visual_oglivy_2020

Zeer droog haar dagelijks wassen en herstellen

Krijg weer handelbaar, diepgaand gevoed en hersteld haar dankzij de verzorgingsproducten op basis van BIO Cupuaçu van Klorane.

VERZORGING OP BASIS VAN BIO CUPUAÇU | HERSTELLEN EN ONTWARREN

Het haar is na 6 shampoobeurten* nog uitstekend gevoed

  • Wast zeer droog haar op milde wijze.
  • Herstelt de haarvezel tot in de puntjes.
  • Zorgt ervoor dat krullend haar weer makkelijk in model te brengen is

Verzorg uw haar tijdens elke wasbeurt met de door Klorane samengestelde verzorgingsroutine op basis van BIO Cupuaçuboter, een bestanddeel dat bekend staat om zijn voedende en herstellende eigenschappen.

VERZORGING OP BASIS VAN BIO CUPUAÇU | HERSTELLEN EN ONTWARREN

Herstelt beschadigd haar diepgaand

Versterk iedere haarlok langdurig dankzij de herstellende werking van BIO Cupuaçu.

VERZORGING OP BASIS VAN BIO CUPUAÇU | 3-IN-1 VERZORGING MET HERSTELLENDE WERKING

Herstelt en versterkt uw haar landgdurig

  • Herstelt beschadigde puntjes en lokken
  • Versterkt de haarvezel en maakt het haar weerbaarder
  • 3-in-1: dagmasker, nachtmasker, verzorging zonder spoelen

Het 3-in-1 masker met BIO Cupuaçu voedt intens, omhult de haarvezel en maakt het haar weerbaarder. De herstellende werking verzacht en ontwart zeer droog haar.

VERZORGING OP BASIS VAN BIO CUPUAÇU | 3-IN-1 VERZORGING MET HERSTELLENDE WERKING
3-in-1 Herstellende Masker met BIO Cupuaçuboter

Cupuaçu Haar 3-in-1 Herstellende Masker met BIO Cupuaçuboter

Voedt - Herstelt diep

Onze expert aan het woord

Cupuaçuboter, een bestanddeel van natuurlijke oorsprong, hydrateert het haar of de huid diepgaand als geen ander. Het laat de huid tot wel 1,5 keer beter gevoed achter dan Karitéboter.

Alexandre Panel
Alexandre PanelBotanicus bij Klorane

Biologische landbouw in het Amazonegebied

Klorane Botanical Foundation heeft ervoor gekozen de ontwikkeling van de boslandbouw in Noord-Brazilië te steunen 

Om de impact van teelt op het milieu in te perken, werkt de Klorane Botanical Foundation plaatselijk samen met het Beracca Instituut om de vestiging van biologische Cupuaçu-teelt in het Amazonegebied in Bella Orora en Santa Luzia, in het noorden van Brazilië, te ondersteunen. De bossen in het aldaar gelegen Amazonegebied verliest elk jaar 8.000 km2 aan extensieve teelt. Het doel is tweeledig: de plaatselijke bevolking in staat stellen beter te leven dankzij de diversiteit van de geselecteerde planten en een evenwichtig ecosysteem opnieuw tot stand brengen.

Ontdekken

Onze experts bieden u een antwoord

De verzorgingsproducten met BIO Cupuaçu zijn ontwikkeld op basis van bestanddelen van natuurlijke oorsprong en zijn biologisch afbreekbaar. Zij bevatten geen siliconen, noch parabenen of bestanddelen van dierlijke oorsprong. Raadpleeg de productpagina op de website om de exacte samenstelling van ieder product na te gaan.

Onze BIO Cupuaçuboter is rijk aan voedzame vetzuren. Het helpt het haar te hydrateren door het vocht in de haarvezel in balans te houden, het versterkt beschadigde keratinevezels en verbetert de veerkracht van het haar. BIO Cupuaçuboter laat het haar tot wel 1,5 keer beter gevoed achter en werkt tot wel 1,4 keer herstellender in dan Karitéboter. *

*Corneometrietest uitgevoerd bij 16 personen gedurende 21 dagen

Wij oogsten de Cupuaçu-vruchten in het Amazonegebied, het gebied van oorsprong, volgens de normen van de biologische landbouw en die betrekking hebben op het plaatselijke ecosysteem. De Klorane Botanical Foundation steunt ecologisch verantwoorde praktijken en begeleidt plaatselijke gemeenschappen in de strijd tegen ontbossing.

*Test op haarlokken met het 3-in-1 Masker met BIO Cupuaçu. Simulatie van een maandlang gebruik in combinatie met 6 shampoobeurten.

kl_cupuacu_active-ingredient_engraving_300x300px

Wist u dat?

Cupuaçu is een plant die in Brazilië wordt gegeten. Er wordt met name uit de pulp heerlijk sap verkregen.

In Brazilië is het een veelgebruikte vrucht voor het maken van desserts, snoepgoed, ijs en dranken. Ideaal voor het maken van smoothies. En het smaakt ook bijzonder lekker in combinatie met banaan of vanille!

Meer weten over deze plant

kl_cupuacu_communication-visual_oglivy_2020
Terug naar boven