Gerichte haarverzorging

Gerichte haarverzorging

Omdat uw haar soms heel specifieke behoeften heeft, hebben wij verzorgingsproducten ontwikkeld die een aanvulling vormen op de shampoo en de conditioner, om uw huidige problemen zo goed mogelijk aan te pakken: haaruitval vertragen, uw haar beschermen tegen stadsvervuiling, de punten herstellen, een geïrriteerde hoofdhuid kalmeren, enz.

6 Resultaten "Gerichte haarverzorging"

Meer informatie
Meer informatie

Klorane haarsprays, -serums en -producten, de natuur zorgt voor u!

Klorane put uit de weldaden en de deugden van planten uit het hart van de natuur. Al generaties lang maakt Klorane gebruik van de actieve bestanddelen van streng geselecteerde planten en bloemen om u verzorgingsproducten met een ziel aan te bieden.  

Elk product van het merk garandeert 95% natuurlijkheid en verzekert u 100% traceerbaarheid en ecodesign. Want het is van Moeder Natuur dat Klorane de rijkdommen heeft kunnen identificeren waardoor elk haartype de oplossing kan vinden die bij haar past. Shampoo is het basisverzorgingsproduct dat Klorane aanbiedt, maar voor velen is dat niet genoeg. Daarom werkt Klorane aan conditioners die bij u passen: droog of breekbaar haar, gekleurd haar, vet haar of haar met roos, iedereen zal iets vinden dat bij hem past in het gevarieerde aanbod van conditioners.

Deze categorie omvat verschillende soorten producten in de vorm van haarbalsems, sprays en serums, sommige met spoelen en andere zonder. De texturen en geuren zijn zeer gevarieerd en Klorane streeft ernaar een breed scala aan conditioners aan te bieden naar gelang ieders behoefte met een zeer precieze gedragslijn.

Klorane heeft ervoor gekozen zich in te zetten voor de bescherming en het respect van de natuur. In het hart van de Tarn cultiveert Klorane zijn eigen grond met behulp van biologische landbouwmethoden om planten te produceren die er geteeld kunnen worden. In de andere gevallen worden de leveranciers en hun praktijken streng gecontroleerd. Botanisten verkennen voortdurend nieuwe horizonten om tot nu toe onbekende actieve bestanddelen op te sporen en te innoveren met haarsprays en serums. Alle producten die u kunt vinden in apotheken en drogisterijen worden aangeboden in verpakkingen met gerecycleerd plastic om ons milieu te beschermen.

Een assortiment producten voor iedereen: balsem, spray en serum voor het haar.

Afhankelijk van uw haartype, biedt Klorane u een gemakkelijke zoekopdracht op haar website om aan uw specifieke vraag te voldoen. Droog haar? Klorane heeft de oplossing na het wassen met een shampoo met Mangoboter om uw haar te voeden: droge Mango-olie is een schitterende aanvulling om uw haar optimaal te beschermen en het zijn glans terug te geven. Deze waterproof olie zal uw bondgenoot zijn op het strand om uw haar glanzend te houden.

De in het zuidwesten van Frankrijk geteelde haver wordt zorgvuldig geselecteerd om het beste van haar deugden te geven. Een spray zonder spoelen met havermelk zal uw hele gezin vanaf 3 jaar versteld doen staan en veel conflicten voorkomen, omdat het ontwarren van het haar een moment van ontspanning en plezier zal worden.

Klorane werkt met professionals die het beste van de natuurproducten combineren om u uitzonderlijke resultaten te bieden. Kinine, geëxtraheerd uit kinaschors, was al bekend bij de Inca's. Klorane zet een voorouderlijke traditie voort door cafeïne en arginine toe te voegen om een explosief mengsel te verkrijgen dat de kracht en de groei van het haar zal stimuleren.

Kamille wordt al sinds de oudheid gebruikt om haar geneeskrachtige eigenschappen. Onder de Egyptische hemel worden de bloemen in volle bloei geplukt en in de zon gedroogd om het actieve bestanddeel apigenine te verzamelen, dat uw blonde of bruine haar op natuurlijke wijze lichter maakt dankzij zomerse tinten.

En de kinderen? Klorane heeft een product bedacht dat speciaal voor de allerkleinsten bedoeld is en dat moeders die vechten tegen knopen zal verrukken: de ontwarrende spray met acaciahoning met een natuurlijke formule die zelfs de allerkleinsten zal bevallen.

Spray en serum voor het haar: welk product te kiezen?

Klorane biedt een grote verscheidenheid aan conditioners, dus hoe kiest u tussen de Spray en het Serum?

Serum heeft een meer geconcentreerde textuur en een formule die rijk is aan vetzuren die het meest kwetsbare haar zullen helpen. Het dient niet uitgespoeld te worden, maar pakt een bepaald probleem aan. Het wordt rechtstreeks op de hoofdhuid aangebracht en werkt na een paar keer gebruiken intensief voedend en herstellend, zodat het het beste is om het als kuur te gebruiken, vooral het Serum met Pioenroos van Klorane. Het voelt niet vet aan, maar brengt de glans in uw haar naar boven en voedt de haarvezel. Het werkt in op de kern van het haar vanaf de wortel!

Spray wordt op het hele haar aangebracht en is meer geschikt voor kinderen. Hij kan af en toe gebruikt worden om te ontwarren, zoals de spray met havermelk, of om te verfrissen, zoals de spray met watermunt. Hij legt een beschermende sluier om het haar te beschermen tegen agressieve invloeden van buitenaf, zoals de zon, vervuiling, geurtjes, enz.

Spray en serum voor het haar maak uw keuze met ons assortiment van producten en verzorgingsproducten met natuurlijke actieve bestanddelen!

Terug naar boven