Verzorging voor de oogcontour

Verzorging voor de oogcontour

Verwen uw zwoele blik met onze verzorgingsproducten die speciaal werden geformuleerd om de bijzonder gevoelige huid rond de ogen te hydrateren en beschermen.

1 Resultaat "Verzorging voor de oogcontour"

Meer informatie
Meer informatie

De oogcontourverzorging is essentieel om de blik lang mooi te houden. Dit product is een essentieel onderdeel van uw dagelijkse schoonheidsroutine, net zoals een hydraterende crème of make-up remover. Het is een zeer belangrijke verzorging voor uw huid die u niet mag verwaarlozen.  
Maar wat zijn de troeven van een oogcontourverzorging? Hoe gebruikt u het? En vooral, welke moet u kiezen, en welke actieve bestanddelen van natuurlijke oorsprong moet het bevatten? In de korte gids hieronder vindt u alle antwoorden op uw vragen over  oogcontourverzorging.

Wat is een oogcontourverzorging?

Dit type verzorging is, zoals de naam al zegt, specifiek gericht op de oogcontour. Dit is een zeer kwetsbare zone waar de huid bijzonder dun en gevoelig is, veel meer dan op enig ander deel van het gezicht. Daarom vereist deze zone een specifieke, rijkere verzorging. De opperhuid rond de ogen is bijvoorbeeld maar 0,5 millimeter dik en heeft maar heel weinig talgklieren die de talg produceren die nodig is om de huid te hydrateren en te beschermen tegen aanvallen van buitenaf. Deze zone zal dan veel vatbaarder zijn voor uitdroging, droogte of irritatie. Deze zone zal ook meer te lijden hebben onder uv-stralen en huidveroudering. Dit is waar de rimpels beginnen te verschijnen.
 
Om al deze problemen te voorkomen, is het dus aan te raden om regelmatig een oogcontourproduct te gebruiken. Voor een optimale doeltreffendheid moet het correct worden aangebracht, anders krijgt u niet de gewenste resultaten. Daarom moet u uw huidverzorgingsproduct minstens één keer per dag aanbrengen, bij voorkeur 's morgens en 's avonds.
 
Het aanbrengen zelf is zeer eenvoudig. Gewoon een heel klein beetje product onder elk oog aanbrengen en inwrijven. Om dit te doen, kunt u kleine cirkelvormige bewegingen maken, waarbij u van binnen naar buiten beweegt, en dan eindigen met lichte tikjes. Deze massage zal de bloedsomloop stimuleren en uw huid opfrissen. Oogverzorgingsproducten met actieve bestanddelen van natuurlijke oorsprong verdienen de voorkeur, zoals BIO korenbloem.

Wat zijn de voordelen van een oogcontourverzorging?

Dit type product heeft meerdere heilzame eigenschappen voor de oogcontour. U moet uw verzorging dus kiezen in functie van de problemen van uw huid. Niet alle huidverzorgingsproducten werken op dezelfde manier, omdat ze niet allemaal dezelfde actieve bestanddelen bevatten. U kunt bijvoorbeeld huidverzorgingsproducten vinden in de vorm van crèmes, serums of zelfs oliën met verschillende eigenschappen.
 
Hoewel sommige producten een meer specifieke werking zullen hebben, zal het merendeel de huid toch hydrateren. Verzorgingsproducten voor de oogcontour werden immers speciaal ontwikkeld om de fijne huid rond de ogen te beschermen en te voeden. Sommige verzorgingen werken ook in op rimpels en voorkomen huidveroudering. Andere hebben een meer gerichte werking op kringen en wallen. Deze hebben een ontzwellend effect en helpen de zwelling rond de ogen te verminderen.

Ongeacht uw leeftijd is het belangrijk om een oogcontourproduct te gebruiken. Het zal u helpen uw ogen fris en helder te houden, hoeveel jaren er ook voorbijgaan. Een hydraterende crème is een must om uw huid te verzorgen, maar is niet voldoende om de zone rond uw ogen te voeden. Deze heeft een product nodig inspeelt op wat ze nodig heeft, voor een uitgeruste en gladgestreken look.

Ontdek alle oogverzorgingsproducten van Klorane

Bij Klorane zetten we al meer dan 50 jaar in om uw huid te verzorgen. Vandaag worden al onze producten in Frankrijk gemaakt op basis van natuurlijke actieve bestanddelen die wij zorgvuldig selecteren. Wij besteden veel aandacht aan de kwaliteit van onze producten, maar wij zijn ons ook bewust van onze ecologische impact. Daarom pleiten wij voor een duurzame benadering van cosmetica die rekening houdt met het milieu en uw gezondheid.
 
Onze gamma oogverzorging werd speciaal ontworpen om dit gevoelige deel van het gezicht te beschermen. Onze ontspannende oogroller is dus ideaal voor uw beautyroutine 's ochtends. Deze is gemaakt met Franse biologische korenbloem, geteeld in de Tarnstreek. Dit natuurlijke actieve bestanddeel zal uw blik zachtjes doen ontwaken.
 
U kunt het ook 's avonds aanbrengen, voor u naar bed gaat, na uw hydraterende crème. 's Nachts zal deze verzorging uw huid diepgaand voeden en de tekenen van vermoeidheid verminderen. Wanneer u 's morgens wakker wordt, zal uw oogcontour stralen en uitgerust zijn. Dag na dag zult u uw kringen en wallen blijvend zien verminderen. Uw blik zal dan weer volledig stralen. BIO korenbloem, een kalmerend actief bestanddeel, is geschikt voor de meest gevoelige huid.

Terug naar boven