Gezicht

Gezicht

De sleutel tot natuurlijke schoonheid: een eenvoudige en gezonde gezichtsverzorgingsroutine, boordevol zorgvuldig geselecteerde natuurlijke actieve bestanddelen om uw huid te hydrateren en te revitaliseren.

16 Resultaten "Gezicht"

Meer informatie
Meer informatie

Als u uw huid zo lang mogelijk stevig en gezond wilt houden, is het essentieel om haar elke dag te verzorgen. Hier komen de gezichtsverzorgingsproducten op de proppen. Deze spelen elk een welbepaalde rol en helpen dus uw huid te beschermen en te vrijwaren tegen aanvallen van buitenaf. Dus wat is nu precies gezichtsverzorging? Hoe gebruikt u het en hoe brengt u het aan? En vooral, hoe kiest u de juiste? In de korte gids hieronder vindt a alle antwoorden op uw vragen over dit type product.  

Wat is een gezichtsverzorging precies?

Dit type product werkt, zoals de naam al aangeeft, op het gezicht. Er zijn verschillende huidverzorgingsproducten, elk met een specifieke rol voor uw huid. Deze verschillende producten zijn essentieel voor het welzijn van uw huid en moet u dagelijks aanbrengen. Zonder regelmatig aanbrengen maakt u geen kans op overtuigende resultaten. Daarom moet u uw gezichtsverzorgingsproducten in een bepaalde volgorde gebruiken. 
 
's Morgens en 's avonds begint u met het reinigen van uw gezicht met een micellair water. Het verwijdert make-up en onzuiverheden van uw huid. Vervolgens moet u uw gezicht gaan hydrateren. Deze stap is absoluut noodzakelijk om uw huid diepgaan te voeden. Ook hier geldt dat u uw verzorging 's morgens en 's avonds op uw hele gezicht en hals aanbrengt. 's Morgens beschermt het uw huid voor de rest van de dag en 's avonds laat het uw huid 's nachts regenereren. U kunt ook een verzorgingsproduct aanbrengen dat speciaal is ontwikkeld voor de kwetsbaardere zone rond het oog. Verzorgingsproducten met actieve bestanddelen van natuurlijke oorsprong verdienen de voorkeur.
 
Deze producten zijn uiteraard afhankelijk van uw huidtype en behoeften. Afhankelijk van uw problemen zult u niet dezelfde actieve bestanddelen moeten gebruiken.

Wat zijn de voordelen van een gezichtsverzorging?

Reinigende verzorging

Gezichtsverzorging heeft een aantal voordelen. Afhankelijk van het type huidverzorging dat u gebruikt, zal het dus niet hetzelfde effect hebben op uw huid. Reinigingsproducten, zoals micellair water, hebben een zuiverende werking op uw huid. Ze reinigen uw gezicht grondig en verwijderen alle onzuiverheden die zich mogelijk hebben opgehoopt. Dagelijks reinigen houdt uw huid schoner, zonder onzuiverheden of overtollige talg.

Hydraterende gezichtsverzorging

Hydraterende producten helpen uw huid te voeden. Zij zullen de huid herstellen en het celvernieuwingsproces stimuleren. Door uw huid te hydrateren krijgt u een heldere, stralende teint. Uw huid zal glad en vol zijn. Hydraterende crèmes helpen ook tekenen van huidveroudering, zoals rimpels en ouderdomsvlekken, te voorkomen.

Oogcontourverzorging 

Het is ook belangrijk om een specifieke verzorging aan te brengen op de zone rond de ogen om de vorming van kringen of wallen tegen te gaan. Deze zone, waar de huid zeer dun is, is namelijk veel gevoeliger voor aanvallen van buitenaf. Het is een kwetsbare zone, gevoelig voor uitdroging en dehydratatie, en heeft daarom specifieke verzorging nodig.

Ontdek de gezichtsverzorging van Klorane, met actieve bestanddelen van natuurlijke oorsprong

Bij Klorane ontwikkelen we al bijna 50 jaar gezichtsverzorgingsproducten. Wij besteden bijzondere aandacht aan de kwaliteit van onze cosmetica. Op basis van onze ervaring selecteren wij zorgvuldig natuurlijke actieve ingrediënten die bekendstaan om hun doeltreffende werking op de huid. Wij zijn zeer veeleisend wat de productievoorwaarden van onze producten betreft en daarom kozen wij ervoor al onze cosmetica in Frankrijk te ontwikkelen.
 
Sinds enkele jaren willen wij de milieuproblematiek onder de aandacht brengen en pleiten wij voor een duurzamere en milieuvriendelijkere aanpak van cosmetica. Wij hebben een uitgebreid gezichtsverzorgingsgamma ontwikkeld met alle producten die nodig zijn om uw huid te verzorgen. Onze gezichtsverzorgingsproducten zijn gemaakt van BIO korenbloemen die lokaal in Frankrijk, in de Tarnstreek, worden geteeld.
 
 Om uw huid te reinigen, kunt u micellair water gebruiken, dat make-up verwijdert en onzuiverheden verwijdert van uw gezicht. U kunt ook het Verkwikkend Serum aanbrengen om uw huid te stimuleren en te verfrissen.
 
Om uw gezicht te hydrateren is korenbloemwatercrème ideaal om uw huid te kalmeren en diep te voeden. Dit houdt uw huid 24 uur lang gehydrateerd.
 
 Voor uw oogcontour kunt u de oogroller gebruiken, die zeer goed werkt tegen kringen en wallen. U vindt ons gamma gezichtsverzorgingsproducten in de apotheek en parafarmacie.

Terug naar boven