Verzorgingsproducten zonder naspoelen

Verzorgingsproducten zonder naspoelen

Omdat uw haar soms heel specifieke behoeften heeft, hebben wij dagcrèmes voor haar ontwikkeld die een aanvulling vormen op shampoo & conditioner, om de haarvezel te voeden in een verzorgingsproduct zonder spoelen.

1 Resultaat "Verzorgingsproducten zonder naspoelen"

Meer informatie
Meer informatie

De Routine met Mango: het voedende haarverzorgingsproduct zonder spoelen

Uw haar wordt elke dag op de proef gesteld: vervuiling, zon, chloor en zeewater. Het bewijs is duidelijk: uw haar lijdt aanzienlijk onder uitdroging. Is uw haar gespleten, broos, beschadigd en droog? Ontdek de voedende oplossing, de dagcrème zonder spoelen met Mango. Klorane, producten met een ziel, gemaakt in Frankrijk van zorgvuldig geselecteerde actieve bestanddelen, biedt u Mango om dit probleem te verhelpen. Deze vrucht is afkomstig van de mangoboom, een heilige boom die duizenden jaren oud is en oorspronkelijk uit Azië komt. Klorane oogst de mango's met de hand voordat ze rijp zijn, om een hoge concentratie van de actieve bestanddelen te garanderen. Rijk aan vetzuren en polysacchariden, de ideale bondgenoot om uw haar te voeden en te beschermen. Naast zijn voedende eigenschappen heeft hij ook antioxiderende voordelen, waardoor rimpels minder snel zichtbaar worden. De uiterst voedzame boter wordt uit de mangopit gewonnen door koude persing. Hij zorgt voor een extreme rehydratatie van droog en vermoeid haar door de schubben van de beschadigde haarcuticula te sluiten. Het poreuze effect verdwijnt en uw haar wordt zacht en soepel na het aanbrengen van de crème.  

Conditioners met mango: een compleet verzorgingsproduct

Ons assortiment haarverzorgingsproducten zonder spoelen met Mango biedt u een schoonheidsroutine van conditioner met Mango, masker met Mango tot dagcrème voor het haar met Mango. Deze combinatie van drie producten met Mango brengt uw haarvezel weer tot leven, voor diep gevoed en verkwikt haar. Voedend, ontwarrend en sublimerend zijn de verbintenissen van ons assortiment conditioner met Mango. Kom naar onze winkel om uw routine aan te vullen met shampoo met Mango. Deze routine is dus opgebouwd uit drie fasen. Een masker voor diepgaande hydratatie en gezond haar, een balsem voor dagelijkse hydratatie en een dagcrème voor het haar om uw hervonden schoonheid van het haar te verlengen en te versterken. Het maker met Mango wordt niet op de hoofdhuid aangebracht, maar alleen op de droge zones. Vergeet niet veel nadruk te leggen op de punten. U kunt het opnemen in een wekelijkse schoonheidsroutine tot het probleem opgelost is en het vervolgens als preventieve behandeling toevoegen om uw haar er altijd op zijn best te laten uitzien. Verdeel 1 tot 3 toefjes van de conditioner met Mango over uw haar, laat enkele minuten inwerken en spoel dan uit.

Zoom in op de voedende dagcrème met Mango: een uitzonderlijk verzorgingsproduct zonder spoelen

Laten we kennismaken met de dagcrème voor het haar met Mango van Klorane, voor zwak, droog, breekbaar en beschadigd haar. De dagcrème voor het haar met Mango is rijk aan vetzuren, geëxtraheerd uit Mangifera indica L, een ultrahydraterend verzorgingsproduct om de glans van uw droge haar te herstellen. Dit verzorgingsproduct kan perfect geïntegreerd worden in uw dagelijkse haarschoonheidsroutine. De smeltende, vette en vloeibare textuur voedt het haar diepgaand voor een zacht en zijdeachtig effect. Makkelijk te stylen, zeg broos haar en droge gespleten haarpunten vaarwel. Breng de dagcrème voor het haar zonder spoelen aan op de lengten van droog of vochtig haar, met speciale aandacht voor de punten. Laat gedurende 20 tot 30 minuten inwerken. U kunt een warme handdoek om uw haar wikkelen voor een intensere verzorgende werking. Omdat Klorane dagcrème met Mango een verzorgingsproduct zonder spoelen is, kunt u het gebruiken om uw favoriete kapsel te stylen. Praktisch en snel, aan te brengen in slechts één beweging zodat u het zo vaak als nodig kunt gebruiken voor een voedende en beschermende werking, de hele dag door. Zo hydrateert u uw haar om de natuurlijke schoonheid ervan te herstellen.

Dit verzorgingsproduct zonder spoelen met Mango geeft uw haar intense hydratatie. Het haarzakje wordt diep gevoed dankzij de voordelen van Mango. Uw haar wordt gevoed en getransformeerd. De haarcuticula worden versterkt, de haarschubben worden omhuld en haaruitval wordt vertraagd, evenals grijs haar. Soepel, vloeibaar, zacht, glanzend en stralend, het wordt uw schoonheidstroef. Geen gespleten haarpunten meer, uw uitgeputte haar komt eindelijk tot leven. 

De Klorane-routine met Mango biedt uw droge haar alle voordelen van producten op basis van uitzonderlijke plantenextracten. Breng de botanische ziel van Klorane naar uw haar. Geef uw haar het beste van Mango, met onze ultravoedende dagcrème voor het haar. De routine met Mango belooft intens gehydrateerd, soepel, licht en zijdezacht haar. Begin met een nieuwe haarroutine om uw haar opnieuw glans te geven. Zo ruikt uw haar naar Mango en geeft het uw natuurlijke schoonheid een heerlijk zoete toets. Aan u de keuze, bestel nu in onze online shop of bij uw favoriete apotheek uw ultravoedende dagcrème voor het haar, voor een kwalitatieve routine met Mango.
 

Dagcrème met Granaatappel voor gekleurd haar

Als u gekleurd of gehighlight haar hebt, biedt Klorane ook een verzorgingsproduct zonder spoelen met granaatappel dat de glans van uw kleur op natuurlijke wijze intensiveert, uw highlights versterkt en uw kleur beschermt tegen oxidatie.

Terug naar boven