Avondroutine

Avondroutine

De avondlijke schoonheidsroutine die de huid ontdoet van onzuiverheden en voorbereidt op regeneratie. Zorgvuldig geselecteerde actieve ingrediënten voor een diep gevoede huid. Laat de stress van de dag achter u en drijf weg in de armen van Morpheus.

12 Resultaten "Avondroutine"

Meer informatie
Meer informatie

Om uw huid zo lang mogelijk mooi te houden, moet u haar dagelijks verzorgen. Daarom is het een must om 's avonds een schoonheidsroutine voor het gezicht in te voeren. Dit is het ideale moment om uw huid voor te bereiden op een goede nachtrust, om zich makkelijker te herstellen en te regenereren. Dit is een belangrijke stap die u niet mag overslaan. Dus wat is precies een avondlijke gezichtsverzorgingsroutine? Wat zijn de troeven? Welke producten moeten in deze routine zitten en hoe moet u ze gebruiken? Hieronder vindt u alle antwoorden op de vragen over deze schoonheidsroutine.  

Wat is een avondlijke gezichtsverzorgingsroutine?

De avondlijke gezichtsverzorgingsroutine bestaat uit een opeenvolging van handelingen waarmee u het hele jaar door een mooie, gezonde en stralende huid krijgt. Deze handelingen moet u in een precieze volgorde uitvoeren met specifieke producten voor elke stap van de routine. Voor het beste resultaat is het aan te raden deze routine elke dag, elke avond zonder uitzondering uit te voeren.

Voor meer efficiëntie kunt u ook een ochtendroutine invoeren met aangepaste producten. De avondlijke gezichtsverzorgingsroutine bestaat uit verschillende belangrijke stappen. Om te beginnen moet u uw make-up verwijderen. Dit is één van de belangrijkste stappen in uw routine. Hiervoor kunt u kiezen voor een micellair water of een reinigende olie. Dit zijn zeer doeltreffende producten om make-up te verwijderen, maar ook de onzuiverheden, de vervuiling of het teveel aan talg dat zich in de loop van de dag op uw gezicht heeft opgehoopt.

Het enige wat u nog moet doen is uw gezicht hydrateren. Dit is een zeer belangrijk moment voor uw huid. Hiervoor kunt u eerst een serum op uw huid aanbrengen, daarna een speciaal oogverzorgingsproduct, en ten slotte een hydraterende crème voor uw hele gezicht.

Wat zijn de voordelen van een avondlijke gezichtsverzorgingsroutine?

Deze avondlijke gezichtsverzorgingsroutine zal uw huid veel goed doen. Het reinigen en verwijderen van make-up zorgt ervoor dat onzuiverheden, vervuiling en overtollig talg die zich in de loop van de dag in de poriën hebben opgehoopt, worden verwijderd. Dit houdt uw huid schoon en gezond. Deze stappen zullen het ontstaan van onzuiverheden beperken, uw poriën verkleinen en uw huid mat maken.

Ook de hydratatiestappen zijn bijzonder belangrijk. Het is immers 's nachts dat de huid regenereert en dat uw cellen zich vernieuwen. Door uw gezicht met specifieke verzorgingsproducten te hydrateren, voedt u uw huid en stimuleert u tegelijkertijd dit celvernieuwingsproces. 's Morgens is uw huid glad, uitgerust en voller. Hydratatie helpt ook huidveroudering en het ontstaan van rimpels te voorkomen.

Door uw avondroutine regelmatig te doen, zult u dag na dag zichtbare resultaten boeken op uw huid. Uw huid zal steviger zijn en meer stralen. Deze schoonheidsgewoonte zal u helpen uw huid gezond en mooi te houden, hoe lang u ook leeft.

Ontdek de avondroutine voor het gezicht van Klorane: make-up verwijderen, regenereren, voller maken

Bij Klorane werken we al vijf decennia aan de ontwikkeling van doeltreffende producten die goed zijn voor uw huid. Wij kozen ervoor om al onze producten in Frankrijk te vervaardigen, met actieve bestanddelen en natuurlijke ingrediënten die wij met zorg selecteren. Daarom besteden wij veel aandacht aan de kwaliteit van de producten die wij aanbieden. Daarom zetten wij ons in voor een duurzamere benadering van cosmetica, met respect voor het milieu maar ook voor uw gezondheid.

De producten in onze avondlijke gezichtsverzorgingsroutine werden zorgvuldig geselecteerd op hun weldadige werking voor de huid. Onze gezichtsroutine bevat verschillende producten die make-up verwijderen en de huid van uw gezicht regenereren en voller maken. Deze werden gemaakt met Franse BIO korenbloemen, geteeld in de Tarnstreek.

Micellair water om onzuiverheden te verwijderen

Om uw routine te beginnen, kunt u kiezen voor micellair water met korenbloem. Zo kunt u uw make-up doeltreffend verwijderen en de huid ontdoen van onzuiverheden. Uw gezicht zal schoon en gekalmeerd zijn.

Make-up verwijderen

Om uw oogmake-up te verwijderen, kunt u de oogmake-up remover met BIO korenbloem van Klorane gebruiken, speciaal ontwikkeld voor deze gevoelige zone van het gezicht. Hiermee verwijert u in alle zachtheid make-up van uw oogleden en wimpers.

Eindig uw schoonheidsroutine met hydrateren

Tot slot kunt u het Klorane nachtelijk hydratatiebad met BIO Korenbloem en Hyaluronzuur op uw hele gezicht aanbrengen. Deze smeltende balsem met actieve bestanddelen van natuurlijke oorsprong zal uw huid 's nachts diepgaand voeden en helpen regenereren. Als u wakker wordt, is uw huid stralender en gladder, alsof u een paar uur langer hebt geslapen.

Terug naar boven