Blootgesteld haar (zon, vervuiling)

Blootgesteld haar (zon, vervuiling)

Net zoals onze huid is ook ons haar gevoelig voor blootstelling aan de zon. Het raakt beschadigd en breekt af. Onze huidverzorgingsproducten met BIO Monoï & Tamanu beschermen, voeden en herstellen voor, tijdens en na de blootstelling. Zodat u in alle rust kunt genieten.

6 Resultaten "Blootgesteld haar (zon, vervuiling)"

Meer informatie
Meer informatie

Ontspannen in de zon, zwemmen in zee of in het zwembad, dat zijn de kleine geluksmomenten die de zomer voor ons in petto heeft. Ja, maar zon en zwemmen betekenen ook uv-stralen, zout en chloor die uw mooie haar kunnen beschadigen! Om onaangename verrassingen te voorkomen, moet u uw haar beschermen met de verzorgingen van Klorane voor blootgesteld haar . Gezond, efficiënt en heerlijk ruikend, u zult helemaal tevreden zijn.  

Waarom een verzorging voor blootgesteld en beschadigd haar gebruiken?

De verzorging van Klorane voor blootgesteld haar werd speciaal geformuleerd om haar te verzorgen dat dagelijks wordt blootgesteld aan verschillende aanvallen. Naast wind en vervuiling is er ook de regen en vooral de zon, het zeezout en de chemische stoffen in zwembaden.

Bovendien is haar dat ontkleurd, gekleurd, gepermanent of gestyled is, nog kwetsbaarder en gemakkelijk te beschadigen. Sommige cosmetica die op de haarvezel worden gebruikt, zijn namelijk vaak schadelijk voor de haarvezel, omdat ze de haarschubben moeten openen om erdoor te dringen. Dit kan het haar beschadigen en broos maken als het wordt blootgesteld aan andere aanvallen van buitenaf.

Daarom is het belangrijk het te hydrateren en te beschermen met Kloranes verzorging voor blootgesteld haar . Dit is een verzorging met uva- en uvb-filters. Omdat het gemaakt is van natuurlijke producten, waaronder ylang-ylang, is het zeer zacht voor de huid en het haar.

Ontdek onze beschermende olie tegen de zon met Ylang-Ylangwas: vaarwel beschadigd haar!

Wanneer moet ik Kloranes haarverzorgingsproduct voor blootgesteld haar gebruiken?

Onze Beschermende Olie met Ylang-Ylangwas is een haarverzorgingsproduct voor blootgesteld haar dat uw haar de hele zomer lang helpt te beschermen. Breng het gewoon aan als een spray wanneer u uw haar dagelijks in model brengt. U zult zien dat uw haar gezond blijft, beschermd tegen uv-licht.

Als u gaat zwemmen, bescherm uw haar dan tegen chloor of zout door er een beetje olie op te spuiten. Na het zwemmen, afspoelen en opnieuw besprenkelen met ylang-ylangwas. Door de lichte textuur zal het uw haar niet verzwaren. Het zal zijn soepelheid en zijdezachtheid, zijn glans en zachtheid behouden, zelfs als u het veel gebruikt. Dit product zal u ook een fris gevoel geven dankzij zijn delicate geur. De kleur zal niet veranderen of vervagen bij enkele uren blootstelling aan de zon.

Wat zijn de troeven van ylang-ylang?

Onze ylang-ylang wordt geteeld op de Comoren, in goed beheerde boerderijen voor een optimale concentratie van de actieve moleculen. Bovendien staat deze plant niet alleen bekend om zijn unieke geur, maar ook om zijn regenererende kwaliteiten voor de huid en het haar. Dof en breekbaar haar wordt onmiddellijk versterkt en de glans wordt hersteld.

Onze olie herstelt de hydrolipidenfilm die de haarvezel van nature omhult. Het is deze beschermende barrière die voorkomt dat uv-stralen en chemische stoffen het beschadigen en ervoor zorgt dat het haar zijn soepelheid en glans behoudt. Ten slotte wordt ylang-ylang zeer goed door het lichaam verdragen, zodat de risico's op allergie minimaal zijn.

Doeltreffende verzorging voor blootgesteld haar

Onze verzorging met Ylang-Ylangwas beschermt uw haar onmiddellijk na het aanbrengen. Het voedt het haar diepgaand en omhult de vezel die door kleuren, zout, chloor en de zon is aangetast. De textuur is ook aangenaam. Het is zacht, licht en plakt niet aan het haar.

Voor een blijvend effect is het een must om het minstens één keer per dag te gebruiken voor u de deur uit gaat. Breng het bij voorkeur ook aan wanneer u thuiskomt en altijd na het wassen van uw haar als het nat is geweest door de zee of het zwembad. Kies ten slotte een goede shampoo die efficiënt zand en chemische stoffen verwijdert om te voorkomen dat het haar broos en beschadigd raakt.

De troeven van een verzorging voor blootgesteld haar

Volgens schoonheidsexperts moet het beschermen van uw haar tegen uv-stralen een routineonderdeel van uw schoonheidsritueel vormen. Dankzij een verzorging voor blootgesteld haar van Klorane kunt u uw haar gezond en in goede conditie houden. Je zult niet bang zijn om te gaan zonnen of een duik in het zwembad te nemen.

Als aanvulling op uw verzorging voor blootgesteld haar, raden wij u het herstellende en voedende masker met BIO Cupuaçu van Klorane aan dat de vezel helpt te regenereren en deze opnieuw gezond te maken. Als u fijn haar hebt en het wilt verstevigen, gebruik dan ons concentraat zonder spoelen met olijfboomextract. Om droog en beschadigd haar te revitaliseren, zult u aangenaam verrast zijn door onze dagcrème met mango. Het verzacht het haar en geeft het een intense glans. En om uw blonde haar lichter te maken, probeer dan onze spray met kamille. Voor stralend, soepel en zijdezacht haar.

Terug naar boven