kl_mint_active-ingredient_field_plant_2019 -10- 1920x300

VERVUILDE HOOFDHUID De verbazingwekkende " detox " eigenschappen van watermunt

Wanneer uw hoofdhuid moe is, geïrriteerd, en uw haar droog of dof, is een detox van uw haar noodzakelijk. Om te zuiveren en zuurstof te geven, doet watermunt wonderen (of bijna)! Het staat bekend om zijn unieke zuiverende eigenschappen, ontdoet het haar van de vervuilende deeltjes die het verstikken en geeft het een " frisse boost" . Mannen of vrouwen, we worden allemaal getroffen!

Watermunt,  voor wie?

Watermunt heeft vele troeven, maar voor haarverzorging, wordt het aanbevolen voor :

-Stadsbewoners (en hun haar) die in een vervuilde omgeving leven 

-Mensen die een detoxkuur volgen om het proces van de " grote schoonmaak " te voltooien 

-Mensen die op zoek zijn naar een snelle verfrissende boost (na een sportles bijvoorbeeld) 

Het wordt echter niet aanbevolen voor:

-Kinderen

-Droge en gevoelige hoofdhuid

 

De troeven van watermunt

Het zuivere sap van Mentha Aquatica dat Klorane biologisch teelt, heeft wetenschappelijk bewezen zuiverende eigenschappen voor het haar

Deze winterharde plant met zijn sterke, kenmerkende muntgeur is ook bekend onder de naam " boerenbalsem ". Hij groeit overvloedig op natte grond, langs beken en rivieren. Onze plantenkenners selecteerden de soort Mentha Aquatica L., die van oudsher over de hele wereld werd gebruikt dankzij haar waaier aan verfrissende, antiseptische en stimulerende eigenschappen vanwege haar hoge gehalte aan polyfenolen, met een bewezen antioxiderende en ontstekingsremmende werking op het haar. Het wordt geteeld op Kloranes eigen gronden, in het zuidwesten van Frankrijk, om een optimale kwaliteit en doeltreffendheid te garanderen.

Een woordje van de plantenkenner

" Watermunt is een uitzonderlijke plant, hij ontgift het haar maar zuivert ook de natuur. Zo steunen wij bijvoorbeeld een project om een rivier schoon te maken met watermunt .

Alexandre Panel
Alexandre PanelKlorane-botanicus

Hoe kunt u genieten van de voordelen van Watermunt door Klorane?

Wij hebben een productieketen voor watermunt gecreëerd in een korte keten, biologisch geteeld, op onze eigen grond. Zo kunnen we een zuiver sap onttrekken, boordevol actieve bestanddelen, waardoor ons gamma producten een echt zuiverend effect heeft op het haar.
In een natuurlijke detox shampoo om te zuiveren zonder af te bijten

In een natuurlijke detox shampoo om te zuiveren zonder af te bijten

Een wasbasis met een biologisch afbreekbare formule die alle onzuiverheden en vervuilingsdeeltjes met 97% van het haar en de hoofdhuid verwijdert.

Meer informatie
In een beschermende conditioner met een zuiverend " schild"-effect

In een beschermende conditioner met een zuiverend " schild"-effect

Watermunt wordt gecombineerd met een hydraterend complex dat niet alleen het haar beschermt maar ook de hoofdhuid ontgift die te lijden heeft onder vervuiling. 

Meer informatie
In een zuiverende nevel voor een "SOS frisheid" gebaar

In een zuiverende nevel voor een "SOS frisheid" gebaar

Het ontgift de vervuiling en maakt komaf met nare geurtjes (tabak, vervuiling, enz.) die zich op het haar afzetten. De deugden van watermunt bij de hand in uw handtas!

Meer informatie

Een woordje van de stichting

In een tijd waarin de kwaliteit van het water en de bescherming ervan belangrijke maatschappelijke kwesties zijn, werkten wij samen met het Laboratoire de Chimie Bio-Inspirée et d'Innovations Écologiques om de zuiverende kracht van watermunt te bestuderen en een volledig natuurlijke plantenfilter te creëren om vervuild water te zuiveren.

Stéphanie LambeyKlorane Botanical Foundation

Zij gingen ervoor

Proberen is het blijven gebruiken! Ik hou van de iets zachtere en zoetere muntgeur dan de "klassieke muntgeur" en het parfumeert het haar lekker. Bovendien heeft het een echt zuiverend en verfrissend effect tussen 2 shampoobeurten in en ZONDER enig residu.

Aline32 jaar
kl_aquatic-mint_active-ingredient_semantic-cocoon_expandable-fragment_200x200px

WATERMUNT GEBRUIKEN IN MIJN HUIDVERZORGINGSROUTINE

En is het ook goed voor de huid?

 

De opmerkelijke activiteit van watermunt op de bescherming van squaleen (het hoofdbestanddeel van talg) onderworpen aan ozonstress is aangetoond. Vooral omdat we het activiteitenniveau van een plantenextract, watermunt, vergelijken met dat van een zuiver molecuul, door de mens gecreëerd om deze activiteit te produceren

Talg is zowel in het haar als in de huid aanwezig. Het is maar een kleine stap naar het inzetten van de voordelen van watermunt voor de huid! In de cosmetica helpt extract van watermunt de groei van vetcellen af te remmen.

VET HAAR

VET HAAR

De wonderen van de brandnetel

Als wij u vertellen dat de natuur het antwoord heeft op vet haar, gelooft u ons dan? Ja ja, en de naam is brandnetel. De reinigende en zuiverende eigenschappen doen wonderen voor de hoofdhuid die te veel talg produceert. Laten we beginnen!

Meer informatie
Terug naar boven