kl_brand-website_edito_1 1920x300

Natuurlijk steilen Hoe het jaar te " brushen " zonder het te beschadigen?

Of het nu met een stijltang is of met de traditionele krulborstel en haardroger: drogen is hard voor het haar, zeker wanneer u het regelmatig doet. Uitgetrokken, verhit, mishandeld: het komt er niet altijd ongeschonden uit, tenzij u enkele voorzorgsmaatregelen neemt... Uw haar natuurlijk steil maken zonder het te beschadigen is mogelijk (en aanbevolen!).

Brushen vandaag is een beetje als de permanent van gisteren

We hebben het allemaal minstens één keer voor de spiegel geprobeerd nadat we Rachel Greens haar in Friends hadden gezien... met wisselvallige resultaten. Maar styling is niet zonder risico's voor de gezondheid van uw haar. Herhaalde thermische stress kan de haarvezel beschadigen en uw haar uitdrogen. Het haar is quasi ontdaan van alle bescherming tegen aanvallen van buitenaf, en er begint een vicieuze cirkel waaruit u moeilijk zult kunnen ontsnappen. Om uw haar steil te maken of te brushen, zijn een paar stappen essentieel. Het is belangrijk om een verzorging met een hittebeschermende werking te combineren vóór het drogen en erna een herstellende verzorging aan te brengen om de haarvezel " soelaas " te bieden.

cocon cheveux_pilier_bloc 6-2_temp

Arnaud, doctor in de Farmacie

Zijn advies om het haar op natuurlijke wijze zacht en glad te maken

 

Vóór het brushen beschermen we het haar met een hittebeschermende behandeling zoals mango-olie, die de kwetsbare vezel voorbereidt op de komende "hittegolf", en het haar ook disciplineert door de schubben glad te maken en te sluiten. Het haar is omhuld, het haar is perfect gevoed en glanst.

Daarna herstellen we met het Masker met Cupuaçuboter, dat zonder spoelen als dagcrème op de lengtes wordt gebruikt. Dankzij de drievoudige werking voedt het intens, vult het diepe scheurtjes op en maakt het het haar weerbaarder. Het zorgt ervoor dat de gebrushte coupe langer houdt en het haar zachter wordt. 

Mango-olie, de thermo-beschermende reflex

Mango-olie is een multifunctioneel elixir en voedt het haar langdurig zonder het te verzwaren. Dankzij zijn uv-filter beschermt deze droge olie het haar tegen aanvallen van buitenaf en maakt hij de vezel glad zodat het haar niet uitdroogt. Het haar is glad en gedisciplineerd, het is gemakkelijk te stylen en klaar voor de brushing.

Meer informatie 

Het masker met BIO Cupuaçuboter laat uw gebrushte coupe lang meegaan.

Dit extreem rijke Masker met BIO Cupuaçuboter voedt en herstelt het haar. De formule helpt het kroezen onder controle te houden en vergemakkelijkt het stylen voor een perfect afgewerkte brushing. Het haar is glad, vloeiend en glanzend, en het model blijft de hele dag zitten.

Meer informatie

Zij gingen ervoor

Ik heb mijn eigen kleine ritueel voor het brushen: een scheutje mango-olie en we zijn vertrokken! Ik merk een duidelijk verschil in mijn haar als ik deze stap in mijn routine oversla.

Myriam34 jaar

De juiste gebaren 

5 reflexen om uw haar te " brushen " en glad te maken zonder het te beschadigen 

  • Idealiter doet u uw brushing op voorgewassen, handdoekdroog haar, niet op droog haar, want dat kan het beschadigd raken.
  • Ik gebruik een haardroger met een mondstuk dat de warmte gelijkmatig over mijn haar verdeelt.
  • Ik gebruik nooit de maximale intensiteit van mijn haardroger.
  • Ik houd mijn haardroger op minstens 15 cm afstand van mijn haar, om de haarvezel niet te beschadigen.
  • Ik maak mijn borstel regelmatig schoon.

MIJN KRULLEN SUBLIMEREN

Het geheim van mooie krullen: Cuapuaçu. Kent u dit?

Cupuaçu, verrijkt met ultra voedende actieve bestanddelen, is een kleine schat rechtstreeks uit het Amazonegebied voor krullend of kroezend haar. Het is de eenvoudige en natuurlijke oplossing om het haar te omhullen en uw krullen dagelijks soepel te maken. En aangezien we ook het bijbehorende advies van experts delen, is er geen excuus meer om uw krullen en kroeshaar niet de vrije loop te laten!

Meer informatie
Terug naar boven