kl_chamomile_active-ingredient_field_plant_2019 -72- 1920x300

NATUURLIJKE KLEUR Kamille om blond of bruin haar op natuurlijke wijze lichter te maken

Kamille, het grootse aromatische kruid waarvan de bloemen op madeliefjes lijken, helpt niet alleen als kruidenthee tegen slapeloosheid. De Klorane laboratoria gebruiken het al 50 jaar voor zijn natuurlijke blekende eigenschappen, om blond haar te doen opleven of lichtbruin haar op natuurlijke wijze te laten lichten. Een echt zonnestraaltje (normaal voor een mediterrane plant)!

Voor welk haar is kamille geschik t?

Kamille en zijn oplichtende werking wordt aanbevolen voor:

-Mannen en vrouwen met blond haar die hun haar op natuurlijke wijze willen doen oplichten zonder naar de kapper te gaan 

-Mannen en vrouwen met bruin haar die mooie blonde highlights willen

-Al wie hun blonde haar dagelijks wil onderhouden 

-De hele familie vanaf 3 jaar

Kamille heeft daarentegen geen zichtbaar effect op donkerder haar. Voor gekleurd haar geven wij de voorkeur aan het gamma van Klorane met granaatappel om de kleur te behouden en te doen herleven.

 

De troeven van kamille

 De Kamille Matricaria die Klorane selecteerde is gebaseerd op een natuurlijk actief bestanddeel: Apigenine

Dit natuurlijke gele pigment in de bloemblaadjes zet zich op de haarschubben vast zonder in de kern van het blonde of bruine haar door te dringen, op een zachte en lichte manier. De kamille van Klorane wordt geteeld in Egypte, met respect voor het omringende ecosysteem, en de kwaliteit van elke geoogste plant wordt gecontroleerd volgens de specificaties van de Botanical Expertise van Pierre Fabre.

Een woordje van de plantenkenner

Kamille werkt zonder de integriteit van het haar aan te tasten, aangezien Agenine niet in de haarschacht doordringt. Dit is de beste manier om blond haar 100% natuurlijk te laten lichten.

Alexandre PanelKlorane-botanicus

Hoe halen we alles uit de oplichtende eigenschappen van de kamille van Klorane?

Geef uw blonde of bruine haar een natuurlijke en onschadelijke zonekuur. Natuurlijk "gouden highlights"-effect gegarandeerd.
Kamille shampoo: goud in uw haar

Kamille shampoo: goud in uw haar

Dit is de iconische shampoo van Klorane. Al 50 jaar laat deze kamilleshampoo het haar mild glanzen en zorgt hij voor natuurlijke blonde highlights in het haar van het hele gezin vanaf 3 jaar.

Meer informatie
Zijdezacht haar met Conditioner met kamille

Zijdezacht haar met Conditioner met kamille

Dankzij de romige, smeltende textuur herstelt deze conditioner met kamille blond haar, laat het op natuurlijke wijze oplichten en ontwart het onmiddellijk. Het haar zuigt van nature het licht op en krijgt zijn glans, zachtheid en zijdezachte gevoel terug.

Meer informatie
Een vleugje zonneschijn met de Verhelderende spray met Kamille

Een vleugje zonneschijn met de Verhelderende spray met Kamille

Deze verzorging verrijkt met kamille- en honingextract verheldert geleidelijk en op natuurlijke wijze het blonde haar van het hele gezin (vanaf 3 jaar) en laat het oplichten. Het haar wordt opgelicht voor een zonnig blond zoals in de zomer, en wordt zacht, helder en glanzend

Meer informatie

Zij gingen ervoor

Ik ontdekte de kamilleshampoo van Klorane in de badkamer van mijn moeder toen ik een klein meisje was, die deze ook gebruikte om haar blonde haar op te lichten. Sindsdien ben ik nooit veranderd. Het is een beetje zoals de madeleine van Proust!

Marie22 jaar
KL_CHAMOMILE_middle

DE MINUUT OVER BLOND HAAR

In de zomer waak ik over mijn blonde haar!

Blond haar is, net zoals een lichte huid, kwetsbaarder in de zomer omdat het de pigmenten mist die een natuurlijke uv-bescherming bieden. Door het toenemend aantal aanvallende factoren (zout, uv, chloor, zand, enz.) bestaat het risico dat uw haar door chloor beschadigd raakt of zelfs verkleurt en groen wordt (ja, dat gebeurt).

Denk er in de zomer aan om uw haar elke keer na het strand of het zwembad uit te spoelen en te wassen om zout- of chloorresten te verwijderen, met de Klorane lijn met kamille en gebruik de verlichtende spray 2 tot 3 keer per week op droog of nat haar om de natuurlijke oplichtende werking van kamille te optimaliseren.

 

DE LENGTES VOEDEN

Waarom is het een must om het haar te hydrateren?

Van brushen tot vervuiling, het haar wordt dagelijks blootgesteld aan verschillende aanvallen die de body veranderen en, op lange termijn, het weerstandsvermogen. Het is daarom een must om de haarvezel diepgaand te voeden en te herstellen. Hier vindt u al onze tips om uw haar dagelijks te hydrateren en te voeden.

Meer informatie
Terug naar boven