Uw verzorgingsroutine tegen haaruitval en om de haargroei te stimuleren.

Cinchona pubescens Vahl.

De verzorgingsproducten op basis van Kinine en BIO Edelweiss

Uw verzorgingsroutine tegen haaruitval en om de haargroei te stimuleren.

Krijg uw haaruitval weer onder controle! Krijg snel weer sterk, volumineus haar met de verzorgingsroutine tegen haaruitval op basis van Kinine en BIO Edelweiss van Klorane. Versterk uw haar in slechts enkele maanden met onze verzorgingsproducten die zijn verrijkt met Kinine, een molecule die het haar tot in de puntjes versterkt en de haargroei stimuleert.

Producten ontdekken

Shampoo met Kinine & BIO Edelweiss

Kinine Haar Shampoo met Kinine & BIO Edelweiss

Helpt te versterken - Reinigt

Conditioner met Kinine en BIO Edelweiss

Kinine Haar Conditioner met Kinine en BIO Edelweiss

Ontwart - Revitaliseert - Helpt te versterken

 Serum met Kinine en BIO Edelweiss

Kinine Haar Serum met Kinine en BIO Edelweiss

Maakt de snit voller - Remt haaruitval af - Stimuleert de haargroei

KeratinCaps - Voedingssupplement

Kinine Haar KeratinCaps - Voedingssupplement

Helpt te versterken - Stimuleert het haar

Om haaruitval af te remmen en de haargroei te stimuleren
Krijg opnieuw extra versterkt en bestendig haar in slechts enkele maanden dankzij onze verzorgingsproducten tegen haaruitval op basis van Kinine en BIO Edelweiss.

VERZORGINGSPRODUCTEN OP BASIS VAN KININE EN BIO EDELWEISS | WASSEN EN VERSTERKEN

Was, ontwar en versterk u haar tegelijkertijd

  • Versterkt het haar
  • Stimuleert de hoofdhuid
  • Versterkt broos haar tot in de puntjes

Maak het haar voller en weer sterk glanzend dankzij de gecombineerde werking van Kinine en BIO Edelweiss, twee actieve bestanddelen met een ongeëvenaarde doeltreffendheid in het versterken van broos haar.

ShampooConditioner
VERZORGINGSPRODUCTEN OP BASIS VAN KININE EN BIO EDELWEISS | WASSEN EN VERSTERKEN

VERZORGINGSPRODUCTEN OP BASIS VAN KININE EN BIO EDELWEISS | TEGEN HAARUITVAL

Ga haaruitval tegen en stimuleer de haargroei

  • Gaat haaruitval tegen, ongeacht de oorzaak
  • Stimuleert de haargroei
  • Versterkt broos haar vanaf de haarwortel

Valt uw haar uit door stress, vermoeidheid, de komst van een baby, of is het mogelijk erfelijk bepaald? Krijg sterker en voller haar met de verzorgingsroutine tegen haaruitval van Klorane.

Ontdek
VERZORGINGSPRODUCTEN OP BASIS VAN KININE EN BIO EDELWEISS | TEGEN HAARUITVAL

Broos haar versterken

Versterk uw haar dagelijks met de verzorgingsproducten op basis van Kinine en BIO Edelweiss, speciaal ontwikkeld om futloos en broos haar te versterken.

Onze experts bieden u een antwoord

Verschillende studies hebben de doeltreffendheid van de verzorgingsproducten op basis van Kinine en BIO Edelweiss van Klorane bewezen: na 3 maanden gebruik is het haar voller, sterker en valt het minder uit*. Het kinine-extract dat we in onze producten verwerken, is gepatenteerd en helpt om haaruitval af te remmen.

*Serum tegen haaruitval: Consumententest bij 66 personen gedurende 3 maanden

Onze verzorgingsproducten tegen haaruitval bestaan voor 98% uit bestanddelen van natuurlijke oorsprong. Wij oogsten het kinine-extract in Ecuador uit de boomschors zonder de boom hiervoor af te kappen en selecteren het BIO Edelweiss in de Alpen, waar het op een hoogte van meer dan 1.000 m wordt geteeld. Wij respecteren de principes van duurzame landbouw en strijden actief tegen ontbossing via de acties van de Klorane Botanical Foundation. Raadpleeg de productpagina op de website om de exacte samenstelling van ieder product na te gaan.

Haaruitval na de bevalling is een veel voorkomend verschijnsel. Vele moeders zijn rond de zwangerschap en na de bevalling op zoek naar een verzorgingsproduct om het haar al het nodige te bieden. Onze verzorgingsproducten en shampoos tegen haaruitval op basis van Kinine en BIO Edelweiss zijn 100% veilig in gebruik. Dit zowel tijdens en na de zwangerschap, maar ook gedurende de periode waarin u borstvoeding geeft.

Onze expert aan het woord

Kinine heeft een verkwikkend effect dat de haarfollikel wakker schudt en het haar vanaf de wortel weer versterkt, opdat haaruitval afgeremd kan worden.

Alexandre Panel
Alexandre PanelBotanicus bij Klorane

Concrete acties ter bestrijding van ontbossing

De Klorane Botanical Foundation heeft zich ertoe verbonden 6 kwekerijen met 15.000 bomen van 40 bedreigde boomsoorten in Ecuador te bouwen. Dit over een periode van 3 jaar en met het oog op 75 Kichwa-families die hier voordeel uit zullen halen. Ook in scholen worden bewustmakingsprogramma’s op poten gezet om de toekomstige generaties landbouwers op te leiden in duurzamere praktijken.

Ontdekken

kl_quinine_active-ingredient_engraving_300x300px

Wist u dat?

Louis Ferdinand Céline, arts en auteur van ‘Voyage au bout de la nuit’, schreef een boekje over de voordelen van kinine.

Zijn echte naam was Louis Destouches en hij publiceerde: ‘ La quinine en thérapeutique ’, over de therapeutische geneeskracht van kinine.

Meer weten over deze plant

Terug naar boven